Dodaj do ulubionych

Agent o pseudonimie "ROBOT" !!!

01.06.06, 19:10
W dzisiejszym Echu Dnia bardzo fajny i pouczający atrykulik się ukazał
wracając jeszcze do "Walki o Krzyże" w Zasadniczej Szkole Zawodowej. Ciekawi
mnie kto kryje się pod pseudonimem "ROBOT" ??!! Nieźłe ucho od śledzia z
niego. Może prokurator ujawni nazwisko tego "SPRZEDAWCZYKA" lub grupy
sprzedawczyków? A wtedy to chyba będzie się działo.
Obserwuj wątek
    • iosif_85 Re: Agent o pseudonimie "ROBOT" !!! 01.06.06, 19:39
      co sie bedzie działo ? ciekaw jestem bardzo.
      Po cholere wam jego dane? chyba tylko po to zeby rozwscieczony "ethnos" miał na
      kim wyładowac swoje frustracje. Załosne.

Pozdrawiam was "Katolicy".

EOT
      • hipohondryk1 Re: Agent o pseudonimie "ROBOT" !!! 02.06.06, 09:02
        Dokładnie... gmeranie w przeszłości to nasz narodowy sport. Trzeba to zgłosić
        jako dyscyplinę olimpijską. A co do tematu - podajcie jego dane, ale tylko wtedy
        jak podadzą dane donosicieli w sutannach. Póki co Dziwisz to zablokował - może
        sam był agentem? Niejasności sporo, a ta decyzja tylko to pogłębia. Tak więc
        zanim, Grzegorzu, zaczniesz upominać się o kogoś - posprzątaj na własnym
        podwórku. Inaczej wara.
        • council Re: Agent o pseudonimie "ROBOT" !!! 02.06.06, 10:17
          Albo ja nie potrafię szukać albo tego artykułu nie ma w internetowym wydaniu
          Echa,dlaczego?
    • grzegorz_ks Re: Agent o pseudonimie "ROBOT" !!! 02.06.06, 12:53
      Kler też zapewne ujawni nazwiska swoich donosicieli tak jak rzucili na pożarcie
      ojca Hejmo.
    • toranaga5 Re: Agent o pseudonimie "ROBOT" !!! 02.06.06, 13:44
      Nożyce już sie odzywają.Myślę,że mamy we Włoszczowie całkiem pokazne stado
      kapusi.Niewatpliwa zasługą jest zapewnie strajk w ZSZ,a także tzw.13.Bezpieka
      zapewnie zadbała o swoją agenture,i zapewnie nie werbowali ich
      wśród "szaraczków".Lustracji już się niezatrzyma,kwestia czasu.A dla takich
      ludzi jak ROBOT i jemu podobnych wstyd i hańba będzie niemniejsza,jedynie dla
      tych co podawali ręke takim .... pozostanie niesmak.
      • martina900 Re: Agent o pseudonimie "ROBOT" !!! 02.06.06, 14:50
        Szkoda że nie ma tego artykułu wersji internetowej . Nie czytałam lecz w ujęciu
        historycznycm chciałam na to spojrzeć. Druga sprawą to kwestia wyjaśnienia
        pewnych okolicznoci i tamtego czau . Nie zapominajcie że byli tam ludzie gleboko
        skrzywdzeni przez takich własnie agentów. Pamietać nalezy również o młodzieży
        której losy ułozyły się nie zawsze tak jak powinny. Oni domagają się tylko
        prawdy i uwazam że mają do tego pełne prawo .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka