mickey_mouse61521 24.11.06, 22:18 Liptowski jestes już skończony na tym forum i w całej Włoszczowie,pracy to ty już nie znajdziesz,najpierw wypad ze szpitala,potem wynocha z sądu,a teraz kopa z ZPUE.Moje gratulacje.LIPTOWSKI=LATOS. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
telemaniak9 Re: Liptowski-rozszyfrowany. 24.11.06, 22:28 HA HA HA i kto się teraz głośno śmieje! Nie wytrzymam co za kabaret!Dawno się tak nie uśmiałem. Liptowski (Lotos) chyba tobie teraz potrzebny pampers...ha ha Odpowiedz Link
wloszczowa_rulz Re: Liptowski-rozszyfrowany. 24.11.06, 22:35 bo wiecie drodzy forumowicze co jest najbardziej lamerskie i niedorzeczne? myslenie ze w necie jest sie anonimowym, i ze mozna kazdemu nawrzucac. typowe zachowanie dla dziecka, ktore ma 14 lat i dostalo neostradke wlasnie od rodzicow. dlatego na przyszlosc zycze coponiektorym wiecej rozumku i kultury! bo mozna latwo sie zblaznic i to przed calym miastem... Odpowiedz Link
to_ja25 Re: Liptowski-rozszyfrowany. 25.11.06, 09:27 No właśnie trochę wiecej kultury ludzie bo łatwo kogoś skrzywdzić głupimi komentarzami. Piszecie nie raz bzdury. Nie wiecie co ludzie myślą a uważacie się za wszechwiedzących. Popieram!!! Więcej rozumku i kultury!!! Odpowiedz Link
home_end1 Re: Liptowski-rozszyfrowany. 17.12.06, 16:38 to nie jest w pozadku jak sie ktos smieje z nieszczesie innych Odpowiedz Link
lena.22 Re: Liptowski-rozszyfrowany. 26.12.06, 11:52 A ja mysle sobie ze najlepiej nie zawracac sobie glowy taki typami jak chociazby Mr Liptowski i poprostu olac te jego smieszne i bezsensowne czasem wypowiedzi. Jesli to go kreci takie czasem obrzucanie innych ludzi blotem to niech sobie tak robi w koncu to o nim swiadczy o jego ,,kulturze" ,,intelekcie" i z pewnoscia wysokim IQ...":) Odpowiedz Link