Dodaj do ulubionych

Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!!

04.11.10, 23:52
Miałem się ujawnić później i w innych okolicznościach, lecz teraz jest najlepsza chwila na walkę o oczyszczenie mojego imienia.

Skandal na Wydziale Filologii Uniwersytetu Masaryka w Brnie:
www.ct24.cz/regionalni/brno/106264-profesor-filozofie-vyhrozoval-kolegovi-smrti-pujde-pred-soud/
Profesor filozofii groził swojemu koledze śmiercią. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ten profesor jest przewodniczącym wydziałowej komisji dyscyplinarnej, która wyrzuciła mnie "w zawieszeniu" bez mojej wiedzy, bez prawa do obrony i odwołania, a do tej pory nie otrzymałem oficjalnej decyzji komisji.

Później rozpoczęły się szykany, co skończyło się tym, że musiałem się pożegnać z obiecującą karierą naukową.

-----------------------------------------------------------------------
"Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiański" - dr Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) na egzaminie wstępnym na studia doktoranckie.

Obserwuj wątek
    • 3.14nocchio Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 05.11.10, 04:55
      Sieczu zmartwychwstał..

Dla mnie bomba.
    • axayacatl Nový Ježíš Kristus? 05.11.10, 07:21
      No myslím, že zmrtvýchvstání už tu jednou bylo a dotyčný se jmenoval Ježíš Kristus. Jestli je Sieczu opravdu takový "borec" jako Ježíš, tak se takovými přízemními záležitostmi jako je očišťování svého jména na Masarykově univerzitě v Brně opravdu nemusí trápit... wink
    • wislok1 Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 05.11.10, 22:09
      Podzwiam bezczelność.

Ktoś, kto świadomie i celowo podawał się za tragicznie zmarłego,
      upozorował własną śmierć,
      aby oszukać internautów,
      ma odwagę mówić o obronie dobrego imienia.

Ręce i piersi opadają, jak mówi pewna pani
      • sieczu2010 Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 05.11.10, 22:38
        > Ktoś, kto świadomie i celowo podawał się za tragicznie zmarłego,

Brałeś dopalacze???

> upozorował własną śmierć, aby oszukać internautów,

Jak nie wiesz o co chodziło, to nie zabieraj głosu w tej sprawie. Dla pseudonaukowców z brneńskiej polonistyki to była dobra nauczka.

> ma odwagę mówić o obronie dobrego imienia.

A ty masz odwagę krytykować.

> Ręce i piersi opadają, jak mówi pewna pani

Tobie mózg opadł.

---------------------------------------------------------------------
        "Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiański" - doktor Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) podczas egzaminu wstępnego na studia doktoranckie.
        • wislok1 Wrrr 06.11.10, 16:51
          sieczu.ic.cz/viewpage.php?page_id=411
          Oszukałeś trochę ludzi, autentycznie byli przejęci tym, że zakończyłeś tragicznie żywot.
          Po raz pierwszy ci ludzie potraktowali twoją osobę poważnie.
          Rację mieli ci, któzy stwierdzili, że to kolejny wyczyn człowieka zaupełnie nieodpowiedzialnego.
          Teraz już nikt ci nigdy nie uwierzy.
          No, ale twój wybór

PS: jak zamierzasz rzucać bluzgi na forum, to skończy się wylotem
          • sieczu2010 Re: Wrrr 06.11.10, 19:29
            > Oszukałeś trochę ludzi

Zabawa dopiero się zaczyna.

> to kolejny wyczyn człowieka zaupełnie nieodpowiedzialnego.

Dlaczego nieodpowiedzialnego? Ci, którzy mnie mają na sumieniu na pewno dwa razy się zastanowią, zanim zaczną kogoś niszczyć.

> PS: jak zamierzasz rzucać bluzgi na forum, to skończy się wylotem.

Możesz mnie banować ile chcesz. Założę sobie nową ksywę. Na chamstwo odpowiadam chamstwem.

-----------------------------------------------------------------
            "Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiański" - doktor Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) podczas egzaminu wstępnego na studia doktoranckie.
            • koballt To Wisłok decyduje o banowaniu uczestników forum? 06.11.10, 20:21
              > PS: jak zamierzasz rzucać bluzgi na forum, to skończy się wylotem.
              >
              > Możesz mnie banować ile chcesz. Założę sobie nową ksywę. Na chamstwo odpowiadam
              > chamstwem.
              • bsl Re: To Wisłok decyduje o banowaniu uczestników fo 06.11.10, 20:37
                między innymi
                • koballt Re: To Wisłok decyduje o banowaniu uczestników fo 06.11.10, 20:46
                  Niech zgadnę - Wisłok, Mariusz, Loppe, Tlumacz (najwybitniejsi Autorzy forum) - ktoś jeszcze?
                  • wislok1 Jak już to Wiślok, nie Wisłok 06.11.10, 21:11
                    Jestem jednym z moderatorów.

Grożenie forumowiczom, bluzgi, spam - za to można wylecieć.

Za poglądy nikt nie wyleciał
                    • koballt Re: Jak już to Wiślok, nie Wisłok 06.11.10, 21:18
                      Witam! Wydaje mi się, że warto może oprócz "wylecenia" wdrożyć "zawieszenie" na okreslony czas - dla ochłonięcia i jako ostrzeżenie. Z tego co tu czytałem na pierwszej stronie teraz to prawie każdemu facetowi tutaj zdarzają się nieprzyjemne wypowiedzi...
                      • wislok1 Re: Jak już to Wiślok, nie Wisłok 06.11.10, 21:25
                        Praktycznie nie da się kogoś usunąć na 100% Zawsze może się zalogować pod innym nickiem.
                        Co innego jak ktoś sporadycznie coś nieprzyjenego napisze, co innego jak rzuca cały czas wyzwiskami
                        • koballt Re: Jak już to Wiślok, nie Wisłok 06.11.10, 21:32
                          Ale czy tu był ktoś kto cały czas rzuca wyzwiskami - czy to nie sieczu opublikował pro publico bono bogate kilkudziesięciostronicowe!! opracowanie na temat języka i kultury czeskiej?
                          • wislok1 Re: Jak już to Wiślok, nie Wisłok 06.11.10, 21:53
                            Loppe rzucał mięsem aż miło. I nie pisze
                            A co do Sieczu, to moderatorzy starają się zrozumieć jego osobowość
                        • sieczu2010 Re: Jak już to Wiślok, nie Wisłok 06.11.10, 22:08
                          > co innego jak rzuca cały czas wyzwiskami

To dlaczego nie dasz bana osobnikowi, który podpisuje się "loppe"? (coś go ostatnio nie widać, chyba znalazł sobie Czeszkę)

• wislok1 Re: Wrrr 06.11.10, 21:17
              Obawiam się, że kompletnie nie rozumiesz.
              Ludzi nic nie obchodzą twoje pyskówki na uniwerku.
              Sam napisałeś, że poza jedną osobą nikt z twoich przeciwników się nie przejął twoją "śmiercią".
              Za to przejęli się ci, co odwiedzają forum, przypoadkowi ludzie, którzy przejęli się tym, że ktoś sobie odebrął życie. tych oszukałeś.
              Udawanie trupa jako kawał to specyficzna forma poczucia humoru.
              Ty robiłeś to z zemsty.
              To naprawdę nie jest normalne i nie jest to dowcip.
              • sieczu2010 Re: Wrrr 06.11.10, 21:59
                > Ludzi nic nie obchodzą twoje pyskówki na uniwerku.

Może i nic nie obchodzą, ale mam prawo pisać jak wygląda szykana i prawne absurdy w tym wychwalanym pod niebiosa kraju. Ktoś, kto przez pięć miesięcy wysyłał maile z pogróżkami swojemu koledze z pracy jest przewodniczącym komisji dyscyplinarnej, która wyrzuca bez wiedzy oskarżonego, bez prawa do obrony i odwołania. Kpina.

> Za to przejęli się ci, co odwiedzają forum, przypoadkowi ludzie,

Gdzie tam. Przeszło to kompletnie niezauważone.

• tomek9991 Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 06.11.10, 12:41
      Aż trudno uwierzyć, że ciebie nie zamknęli do domu wariatów
      • sieczu2010 Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 06.11.10, 12:52
        Nastepny kretyn, ktorzy wierzy, ze nie istnieje mafia nauczycielska/akademicka.

-----------------------------------------------------------------------
        "Jeśli chce pan napisać słownik czesko-polski, to musi pan znać język prasłowiański" - dr Roman Madecki (Uniwersytet Masaryka w Brnie) na egzaminie wstępnym na studia doktoranckie.
        • marguyu Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 06.11.10, 12:55
          sieczu,
          zadbaj o odciski na nogach, bo na glowe juz za pozno.
          I poszukaj sobie jakiegos gustownego kaftanika.
          Jestes zalosny!
          • sieczu2010 Re: Skandal na Wydziale Filologii w Brnie!!! 06.11.10, 13:06
            Zdanie jakiegos glupiej, przemadrzalej starej baby o inteligencji pierwotniaka jest dla mnie wyjatkowo cenne.

----------------------------------------------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka