Dodaj do ulubionych

Student Agency - pytanie

02.06.12, 20:00
W lipcu bede przez tydzien w Pradze i chcialbym wyskoczyc na jednodniowa wycieczke do Wiednia . Pociagiem jezdzic nie lubie wiec zostaje autobus . Trafilem na student agency . Mam kilka pytan :
Czy bilety mozna kupic na dworcu florenc ? Czy cena ich jest taka sama jak na stronie ? Czy jak kupie od razu tam i z powrotem to jest jakas ulga ? Aha mam wiecej niz 26 lat smile

Dzieki
Obserwuj wątek
    • mmwesolowska Re: Student Agency - pytanie 04.06.12, 08:55
      Ja zawsze kupuje przez internet, mozna wtedy wybrac miejscowke. Niestety, o kupowaniu biletow na dworcu nie wiem.
    • daghda.irish.pub Re: Student Agency - pytanie 04.06.12, 09:05
      kuba20031 napisał:

> Trafilem na
      > student agency . Mam kilka pytan :
      > Czy bilety mozna kupic na dworcu florenc ?

Można - ale lepiej zrobić to wcześniej bo można się zdziwić, np. "miejsc już nie ma".

> Czy cena ich jest taka sama jak na stronie ? Czy jak kupie od razu tam i z powrotem to jest > jakas ulga ?

Cena jest trochę niższa - o chyba 50 Kč. Przy zakupie tam i powrót od razu.

> Aha mam wi
      > ecej niz 26 lat smile
      >
      > Dzieki

No i? smile

Do Wiednia na jeden dzień? Z Pragi jedzie sie chyba 5h wink
    • kuba20031 Re: Student Agency - pytanie 04.06.12, 20:48
      Jest jakis autobus ktory wyjezdza w nocy i przyjezdza rano a wraca o 18.30 i jest 0.30 w Pradze . Dzieki za pomoc
    • kuba20031 Re: Student Agency - pytanie 04.06.12, 20:53
      PS zeby kupic bilet przez ich strone trzeba miec karte debitowa czy jakos tak ktorej nie mam (ja nawet konta nie mam big_grin)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka