daghda.irish.pub 13.02.07, 11:22 Czy rodacy w Brnie są może? Pracujesz, uczysz sie bądź mieszkasz tutaj? Odezwij się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Polacy w Brnie 13.02.07, 11:41 Są i to pewnie całkiem sporo. A zaglądają może na forum jacyś Polacy którzy przyjechali do Brna z rodzinami(czyt. z dziećmi)? Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: Polacy w Brnie 13.02.07, 13:17 Może i są, tylko teraz trzeba czekać aż się odezwą. Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: Polacy w Brnie 13.02.07, 22:23 Super, pewnie bohemistyka (bo Univerzita Obrany to raczej na pewno nie . Ciekawe, ilu tu jeszcze zajrzy - można by potem zorganizować jakiś meeting na piwie Odpowiedz Link
indywidual Re: Polacy w Brnie 13.02.07, 22:32 mielismy okazje sie poznac nawet Szanowny Panie D pozdrawiam i zycze powodzenia na egzaminach Odpowiedz Link
daghda.irish.pub Re: Polacy w Brnie 13.02.07, 22:38 Chyba juz wiem o kogo chodzi Jeżeli mieszkasz w domu studenckim w okolicy wspomnianej uczeli UO i masz rude włosy to napewno BTW: widziałem Cię - o ile Ty to Ty - ostanio jak jechałem do pracy 12 Odpowiedz Link