Gość: psiarczyk IP: *.sympatico.ca 06.01.04, 20:38 Witam, Czy sa takie? Gdzie? Ile kosztuje dzien/doba (maly pies)? Inne formy dobrej opieki nad psem przy dluzszym wyjezdzie? Za wszystkie wskazowki i linki z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rab Re: Hotele dla psow w W-wie IP: *.chello.pl 06.01.04, 23:49 wejdz na stronę www.acn.waw.pl/psiaki/-to strona schroniska na Paluchu ale jest tam tez informacja o pensjonacie OAZA,z pełną opieka weterynaryjną spróbuj zadzwonić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik9 Re: Hotele dla psow w W-wie IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.01.04, 23:59 W pensjonacie Oaza umiescilysmy z kolezanka psiaka bezdomnego ktoremu szukalysmy domku, psiak przebywal tam miesiac i przez ten miesiac stal sie nie do poznania, z dzikiego lekliwego psa, stal sie fajnym wesolym zywym psiakiem,po m-cu znalazlysmy mu domek:) Pisze o tym w kontekscie bardzo dobrej opieki jaka otaczane sa tam zwierzaki, naprawde opiekuje sie nimi Pan ktory ma podejscie do zwierzat bardzo je lubi uczciwie psiaki s awyprowadzane na spacerki 3 razy dziennie plus wybiegi kiedy maja ochote.Jedzonko tez ok.Cena od 15 do 20 zl za dobe bo zalezy czy z jedzeniem czy we wlasnym zakresie jedzenie. Polecam adres na stronie www.acn.waw.pl/psiaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Hotele dla psow w W-wie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.01.04, 08:15 ja jestem chętna posiedzieć z Twoim psem i taniej niż w hotelu.Jakieś propozycje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brytan Re: Hotele dla psow w W-wie 07.01.04, 08:43 Gość portalu: ccc napisał(a): > ja jestem chętna posiedzieć z Twoim psem i taniej niż w hotelu.Jakieś > propozycje? > pozdrawiam ale niewiadomo kim jestes. Mozesz nawet ukrasc psa, kto wie? a ten Pan przynajmniej jest sprawdzony, ma tez pewnie licencje, ktorej sie nie dostaje OT TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Hotele dla psow w W-wie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 21:41 tak,zjem psa,mam swojego i jeszcze mi potrzebny drugi? chyba jesteś chory. Odpowiedz Link Zgłoś