Gość: mada IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 19:13 jestem z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.pw Re: przygarne kotka IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 23:43 Moze uratujesz kocie życie biorac z krakowskiego schroniska. O tym schronisku jes watek na tej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: przygarne kotka 04.02.04, 12:48 wlasnie, wez kotka ze schroniska :) ja 2 razy tak zrobilam i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: przygarne kotka IP: *.ae.krakow.pl 05.02.04, 07:58 Ja bede miala kotke do wydania za dwa tygodnie, bo miala szczepienie i musi byc jeszcze u mnie. Jest sliczna, bialo - czarna, ma siedem miesięcy i jest nauczona porzadku. Jezeli jestes zainteresowana to prosze napisz na adres melka9@gazeta.pl A jezeli nie chcesz czekac to goraco namawiam do wziecia kotka ze schroniska, one tam bardzo czekaja na kogos kto da im szanese na normalne zycie:(((((( Pozdrawiam, Mela Odpowiedz Link Zgłoś
aniesiam2 Re: przygarne kotka 05.02.04, 13:21 Witaj, mam 1,5 roczna kotke do oddania, jak jestes zainteresowana pisz na adres gazety. Posiadam zdjecia.Jestem z Krakowa. aniesiam2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś