Dodaj do ulubionych

tchórzofretka

IP: *.chello.pl 09.04.04, 20:03
Jestem z Warszawy i marze o posiadaniu fretki.
Jestem ciekawa,czy moze ktos ma do sprzedania mloda fretke i akurat jest z
Wawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: nora Re: tchórzofretka IP: *.acn.pl 10.04.04, 13:12
      Musze ci opowiedziec o moich przerzyciach bo to moze wplynie niejako na Twoja
      decyzje kupna tego slodkiego malenstwa. otorz we wrzesniu zakupilam fretke w
      Auchan,byla przeslodka i za ta cholerna szyba - te zwierzeta niczym nie roznia
      sie od psa. Widzialam ze ruja dawno sie skonczyla i ze moze byc w zwiazku z tym
      jest chora. Zaplacilam 250 zl. i cieszylam sie az do lutego nagle zaczela mi
      chudnac miala czkawki,ruje pernametnom poszlam do lekarza diagnoza - za duze
      serce, blokada w sersu, problem z przekaznikami impulsow,arytnia i niebawem
      moze anoreksia. Wydalam na leczenie 1.500zl nie spalam, nabawilam sie wrzodow i
      cudem naprawde cudem przezyla. Dlatedo nigdy nigdy nie kupuj z hodowli takiej
      jak ja one nie maja w klatkach kuwet dlatego ciezko je sklonic do zalatwiania
      sie w nie, bywaja bardzo agresywne i tylko fachowe podejscie moze cos zdzialac
      sa male i chorowite choc tansze. W internecie oglaszaja sie milosnicy fretk
      ktorzy maja male i wychowyja je w domu z takiego zrodla polecam kupic. Przed
      zakupem polecam kupic ksiazke poniewaz sa to bardzo specyficzne zwierzeta o
      bardzo specyficznym zapachu. ludzie ktorzy kupuja fretke malo wiedzac na jej
      temat zwykle oddaja je do schroniska na paluchu jest ich tam naprawde sporo.
      Przepraszam za napisy ale popsula mi sie polska czcionka jak bedziesz miala
      problem to napisz na adres: Nora22@tlen.pl
      • Gość: cukerro Re: tchórzofretka IP: *.chello.pl 10.04.04, 19:06
        dzieki Nora.skontaktuje sie z toba jak cos przez e-maila.pa
    • Gość: Ewelina Re: tchórzofretka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 21:26
      Podobno w schronisku na Paluchu jest jakaś fretka do adopcji....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka