Gość: cukerro IP: *.chello.pl 09.04.04, 20:03 Jestem z Warszawy i marze o posiadaniu fretki. Jestem ciekawa,czy moze ktos ma do sprzedania mloda fretke i akurat jest z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nora Re: tchórzofretka IP: *.acn.pl 10.04.04, 13:12 Musze ci opowiedziec o moich przerzyciach bo to moze wplynie niejako na Twoja decyzje kupna tego slodkiego malenstwa. otorz we wrzesniu zakupilam fretke w Auchan,byla przeslodka i za ta cholerna szyba - te zwierzeta niczym nie roznia sie od psa. Widzialam ze ruja dawno sie skonczyla i ze moze byc w zwiazku z tym jest chora. Zaplacilam 250 zl. i cieszylam sie az do lutego nagle zaczela mi chudnac miala czkawki,ruje pernametnom poszlam do lekarza diagnoza - za duze serce, blokada w sersu, problem z przekaznikami impulsow,arytnia i niebawem moze anoreksia. Wydalam na leczenie 1.500zl nie spalam, nabawilam sie wrzodow i cudem naprawde cudem przezyla. Dlatedo nigdy nigdy nie kupuj z hodowli takiej jak ja one nie maja w klatkach kuwet dlatego ciezko je sklonic do zalatwiania sie w nie, bywaja bardzo agresywne i tylko fachowe podejscie moze cos zdzialac sa male i chorowite choc tansze. W internecie oglaszaja sie milosnicy fretk ktorzy maja male i wychowyja je w domu z takiego zrodla polecam kupic. Przed zakupem polecam kupic ksiazke poniewaz sa to bardzo specyficzne zwierzeta o bardzo specyficznym zapachu. ludzie ktorzy kupuja fretke malo wiedzac na jej temat zwykle oddaja je do schroniska na paluchu jest ich tam naprawde sporo. Przepraszam za napisy ale popsula mi sie polska czcionka jak bedziesz miala problem to napisz na adres: Nora22@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukerro Re: tchórzofretka IP: *.chello.pl 10.04.04, 19:06 dzieki Nora.skontaktuje sie z toba jak cos przez e-maila.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: tchórzofretka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 21:26 Podobno w schronisku na Paluchu jest jakaś fretka do adopcji.... Odpowiedz Link Zgłoś