viola_27 01.12.04, 15:33 Mam pytanie może ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny i niezbyt drogi hotel dla mojego psiaka. Oczywiście proszę o podanie adresu i cen. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georginia_kwiat Re: Hotel dla psa 01.12.04, 16:50 Przesadziłeś wuju, a chyba nie jesteś ogrodnikiem.? Notabene -hotel jest super i niedrogi. Oddałam tam łońskiego roku na 3. tygodnie piesia. Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: Hotel dla psa 03.12.04, 08:54 Czy ktoś z was korzystał z tego hotelu "Drugi dom". Chciałabym wiedzieć czy dobrze zajmują się tam zwięrzętami, jakie są tam warunki i jak pozostawione psy znoszą rozstanie. Prawdę mówiąc do tej pory nigdy nie zostawiałam mojego psiaka stąd moje obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Hotel dla psa 01.12.04, 17:40 A w jakim mieście? Jeśli w Warszawie lub Poznaniu to moze: www.drugidom.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzkanady Re: Hotel dla psa 01.12.04, 17:47 a co? na sobieskiego dla psiuni bys pozalowal(a)? tak nawiasem mowiac to chyba nie wierzysz w te bzdety co tam wypisuja zwlaszcza w to "spia gdzie chca" nie sa na wybiegach, tylko spaceruja, hehehe to jak ze spaceru wroca, to gdzie sa jak nie na wybiegu? poza tym pies, czy kot, nie powie ci czy byl na spacerze Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: Hotel dla psa 02.12.04, 08:19 Zapomniałam dodać, że interesuje mnie hotel w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: Hotel dla psa 02.12.04, 11:26 www.warszawaonline.pl/index.php?wart3396=Y564&id=5&seltyp=natopie&db=katalog Podaje Ci link gdzie są info o pensjonatach dla zwierzaków (ceny, adresy, nr.tel.) Ja oddałam mojego psa do hotelu tylko raz, nie miałam wyjścia bo nie mogłam go zostawić na 2 dni samego w domu. To był hotel w Otrębusach tylko nie pamiętam który bo tam są dwa. Byłam zadowolona bo wiem że pies tam ganiał po wybiegu i jak wrócił do gomu to nie był głodny więc go tam dobrze karmili. Warunki też mają bardzo dobre. Proponuje zeby zabrać do hotelu jego posłanko i jakąś zabawke żeby miał coś znajomego, co lubi. Bez względu na to jak dobry jest to hotel to i tak stres psa nie ominie. Mój pies jak go mąż zawoził i dotarli na miejsce to aż sie trząsł ze strachu ale pani która go przyjmowała potraktowała go jak małe dziecko, które zostaje pierwszy raz w przedszkolu, przytuliła, pogłaskała, pobawiła sie z nim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gapka Re: Hotel dla psa 03.12.04, 05:22 moj pies odmowil jedzienia i picia w hotelu(tak jak psy w schronisku). Lezal bez ruchu. Musialam go wziac bo by zdechl. Odpowiedz Link Zgłoś
ouioui Re: Hotel dla psa 03.12.04, 08:37 zajrzyj na nasza stronke:) podpis w sygnaturce:) Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: Hotel dla psa 03.12.04, 14:13 Zajrzałam tam , próbowałam sie dodzwinić, aby uzyskać jakieś dodatkowe informacje i nic z tego nie wyszło. Może ty mi napiszesz coś więcej o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ouioui Re: Hotel dla psa 03.12.04, 14:42 napisze ci wszystko! dzwon w razie czego juz jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś
veterinario Re: Hotel dla psa 03.12.04, 17:38 Drugi dom to kijowa sprawa :-( Zwłaszcza że wyczuwam tu nutkę autoreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Hotel dla psa 03.12.04, 17:51 hehehe, to dobrze wyczuwasz a jak troche sie powczytujesz to szybko zobaczysz, ze wiele roznych osob sie tu reklamuje pod przykrywka, rzekomej "pomocy", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś