pustynniczka 03.12.04, 18:38 czy gdzieś w okolicy woj. kujawsko-pomorskiego można kupić takiego kociaka? A jak nie to może macie info o persach? albo innych domowych kotkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ganski1 Re: Ragdoll... 03.12.04, 19:50 Wiem że w polsce jest jedna hodowla w Warszawie.Druga powstaje w Szczecinie.Ale to bardzo bardzo kosztowna przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
pustynniczka Re: Ragdoll... 04.12.04, 13:12 No właśnie, chyba jednak cena tych psów mnie odstraszyła... a są takie urocze... pewnie zostanę przy persie. Chyba, że znacie jakieś inne rasy kotów nadających się do domu, oczywiście bardzo towarzystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Ragdoll... 04.12.04, 13:18 Polecam koty rasy europejskiej -piękne, towarzyskie, siedzą zamknięte w klatkach w każdym polskim schronisku i tylko czekają aż ktos uratuje im życie... Odpowiedz Link Zgłoś
izunia.m Re: Ragdoll... 05.12.04, 11:01 miss_dronio napisała: > Polecam koty rasy europejskiej -piękne, towarzyskie, siedzą zamknięte w > klatkach w każdym polskim schronisku i tylko czekają aż ktos uratuje im życie.. a ja bym nawet te rasę rozszerzyła: rasa schroniskowa (kot, pies, europeiski mieszany, kundelberry, młody stary...) jest z czego wybierać :( Odpowiedz Link Zgłoś
vww Re: Ragdoll... 06.12.04, 09:20 Hodowla KOCI SZARM poleca kocięta łagodnej rasy RAGDOLL W obecnej chwili posiadamy dwa kocurki Zapraszamy tel 0 602503151 lub 0-22 729-16-93 Odpowiedz Link Zgłoś
azibiza Re: Ragdoll... 16.12.04, 16:56 ile kosztuje taki kotek a wlasciwie to kotka? (nie wiem jak z kotami ale w hodowlach psow to roznica) Odpowiedz Link Zgłoś