miriam_73 11.06.02, 17:06 Jadę do znajomych, którzy mają Pana Kota. Co można Panu Kotu podarować w charakterze upominku "na przełamanie lodów" i zawarcie przyjaznej znajomości? Co Kot może lubic w sposób wyjątkowy i szczególny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot Re: Prezent dla kotka??? IP: *.mech.pw.edu.pl 11.06.02, 17:26 Moje dostały kiedyś piłeczki. Zwłaszcza jedna bardzo mnie zaskoczyła. Była z twardego plastiku, ażurowa, z dzwonkiem w srodku. Robiła sporo hałasu i myślałem, że moje koty, ciche i spokojne, nie zechcą się nią bawić, bo będą się bały. Później musiałem ją chować na noc, żeby sąsiedzi mogli spać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Prezent dla kotka??? 11.06.02, 17:40 Ooo, a u mnie coś takiego ma moja Piesiencja. Nie wiedziałam że to dla kotów... I też potrafi sie tym pysznie bawić. Spróbuję znaleźć coś takiego w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virge Re: Prezent dla kotka??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.02, 19:10 Możesz to być: - myszka futerkowa, - myszka z grzechotką, - myszka/rybka sizalowa, - wędka (piłeczka na sznureczku/gumce doczepionym do patyka), - zabawki z piórkami, - poduszeczka/skarpetka z kocimiętką, - dziurkowana piłeczka z dzwoneczkiem, - futrzasty ptak na sprężynie, - piłeczka z tworzywa z otworem przez który wkłada się kocie smakołyki wypadające podczas zabawy, - piłka-zmyłka z granulatu winylowego (w kształcie jajka) z dzwonkiem, - piłeczka-klatka z myszką w środku... i wiele, wiele innych... Życzę dobrego wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Prezent dla kotka??? IP: 193.178.168.* 12.06.02, 09:31 Nie znam kotka, ktory by nie lubil malych zabawkowych myszek z futerkiem. Najlepiej kupic ich kilka. moj kot bral taka myszke i po kilku minutach obdzieral ja z futerka. Reszte dokladnie obgryzal na plasko. Kiedys kupilam mu myszke niby taka sama. Mala i z futerkiem, tyle ze w kolorze zoltym. Kot tak na jej punkcie oszalal iz ma ja juz trzeci miesiac. Bawi sie nia, aportuje ale nie obdziera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Prezent dla kotka??? 12.06.02, 12:19 Kupiłam!!! Właśnie taką myszkę i jeszcze pare takich piłeczek-brzęczyków. Mam nadzieję, że się spodobają Panu Kotkowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virge Re: Prezent dla kotka??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.06.02, 13:13 Dobry wybór - nie znam kota, który oparłby się pokusie zabawy futrzastą mychą :))) Odpowiedz Link Zgłoś