frotka23 08.04.05, 19:28 ostatnio dowiedzialam sie o karmach odchudzajacych dla kotow. czy to wogole dziala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian2 Re: otyla kotka 08.04.05, 19:48 nie wiem, czy dzialaja ale wiem, ze jak jej bedziesz zarcie wydzielala to napewno schudnie no i oczywiscie musisz ja troche poprzeganiac zeby ruchu troche miala Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: otyla kotka 08.04.05, 19:51 "karmy odchudzające" to nie są karmy stricto odchudzające ale odpowiednio zbilansowane -tzn. o obniżonej kaloryczności przy jednoczesnej odpowiedniej zawartości minerałów i witamin. Karma więc sama z siebie nie odchudza ale pozwala odpowiednio dawkować jedzenie tak aby zwierzak dostawał dziennie mniej kalorii. Przyznam szczerze, że trudno zwierzaka na takiej karmie odchudzać bo dawki dzienne są b. małe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rynki Re: otyla kotka 09.04.05, 12:58 Ja próbowałam w drugą stronę - kupowałam mojemu futrzatemu przez jakiś czas wysokoenergetyczną karmę ale specjalnych efektów nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś