ewti1 29.05.05, 12:11 do którego tygodnia kotki mają niebieskie oczy???? Mam od tygodnia takiego małego rudego z niebieskimi oczkami. Data urodzin nieznana;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohida Re: KOCUREK-niebieskie oczy 29.05.05, 12:41 Mniej więcej do 9tygodnia. Około 12 oczy kociaka są już w pełni wybarwione na dorosły kolor :) A wszystkie kocie maluszki mają oczy w kolorze deep blue ;) Twój Rudzielec musi być zatem młodziutki. Jeśli bez problemu je stały pokarm, to ma pomiędzy 6 a 9 tygodniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewti1 Re: KOCUREK-niebieskie oczy 29.05.05, 14:35 Dziękuję za odp. Karmię go mlekiem bebiko. Szaleje i gryzie co się da np. ręce. Trudno mi się przyzwyczaić do takiego urwisa:) bo do kwietnia zeszłego roku miałam taką kochana stateczną 11-letnią kotkę. I ona tak nie gryzła gdy była mała, no ale gdy ją wzieliśmy to trochę większą Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: KOCUREK-niebieskie oczy 29.05.05, 17:47 Powinnaś mu sprawić kolegę ;-))) Wtedy gryźliby się nawzajem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annskr Re: KOCUREK-niebieskie oczy 30.05.05, 12:59 Nie masz racji, z dwoma naprawdę łatwiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: KOCUREK-niebieskie oczy 30.05.05, 13:24 mysiam1 napisała: > Powinnaś mu sprawić kolegę ;-))) Wtedy gryźliby się nawzajem :-) poki male by sie gryzly, pozniej by sie dupcyly Odpowiedz Link Zgłoś
sara.kaley Re: KOCUREK-niebieskie oczy 01.06.05, 16:03 Mojemu rudzielcowi jak go brałam to już się kolor zmieniał (miał wtedy osiem tygodni). Na razie tylko jeszcze nie wiem na jaki :) jakoś nie mogą się zdecydować czy będą zielone czy szaro-stalowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewti1 Re: KOCUREK-niebieskie oczy 03.06.05, 12:48 mój nadal ma niebieskie, ale jakby już troszeczkę o innym odcieniu:) i gryzie jakby mniej, a może już się przyzwyczajam:))) Odpowiedz Link Zgłoś