armagedon 16.06.05, 22:48 CHcial bym zapytac o psie zeby Mam psa ktory ma starte zeby jaka to jest przyczyna brakuje mu czegos czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
armagedon Re: ile Twoj pies ma lat ? 17.06.05, 11:41 Lat ma 5 a jada przewaznie ryz , lub kasze z karmami sprzedawanymi w skleepach miesnych (te takie kielbaski te karmy takie pakowane jak kielbasa ) i je jeszcze kaszanke .wiem ze to musi byc powod jakis tzn brak czego napewno Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: ile Twoj pies ma lat ? 19.06.05, 00:29 no to ma diete piekna. zadnej karmy suchej mu nie dajesz??? tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
kvin_n Re: ile Twoj pies ma lat ? 19.06.05, 14:00 a cóż takiego jest wspaniałego w suchym gotowcu, co ma być lepsze od świeżego jedzenia?? :O Odpowiedz Link Zgłoś
kvin_n Re: ile Twoj pies ma lat ? 19.06.05, 14:05 z tymi kiełbaskami czasem trzeba uważać. Niektóre _owszem_ są dobre, ale raz rodzice kupili w tesco, dali psu i miał niestrawność przez tydzień - rozbabraliśmy tą kiełbaskę, a tam połowa - tłuszcz i jakieś syfy. Niektórzy uważają że kasza powoduje alergię i sraczkę, ale mój pies żarł kaszę z mięsem całe życie - ryżu nienawidził, i świetnie się na niej chował. Może mu się starły na czymś obgryzanym /ścianie, kościach, no nie wiem/ albo po prostu szybciej mu się starzeją...? Odpowiedz Link Zgłoś
elutek67 Re: Pytanie o starte psie zeby 19.06.05, 22:34 Moj tez ma starte zęby,ma ponad 10 lat,ale przyczyną u mojego jest noszenie rożnego rodau kiji,badyli,cegłówek itd itp ,kły ma dlugości 0,5 cm Odpowiedz Link Zgłoś