dominikag 17.06.05, 14:39 Czy wasze psy też puszczają takie niesamowite bączki ?? Moja sunia przed chwilą mi zapodała, można się przewrócić :) Może to zależy od karmy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annskr Re: Bąki ;) 17.06.05, 14:57 Poszukaj, ten temat już był - podobno niektóre psy nie kojarzą, że to one i z oburzeniem patrzą na właściciela:)). Moje koty tez czasami potrafią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kvin_n bąki 17.06.05, 16:08 noo, mój piesiulek - jak bardzo był milutki i słodziutki, tak niesamowite skondensowane bukiety zapachowe potrafił zaserwować... normalnie człowieka budziło w nocy... hehe - okno otwarte non stop i wentylator. Ale to raz przez jakiś czas miał fazę. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian cus o bonkach 17.06.05, 15:16 www.giry.friko.pl/opowiadania/autentyki/autentyki.php?go=pierdzenie%20od%20strony%20naukowej.txt ja od siebie dodam, ze znam 2 rodzaje bonkow 1. podkolderniki smrodliwe 2. fotealacze cichacze Odpowiedz Link Zgłoś
dzenifer Re: Bąki ;) 18.06.05, 17:54 Moja sunia jak puszcza "cichacza" to od razu albo trzeba balkon otwierac, brisem psikac, albo uciekac z pokoju. Podobno robi to, bo za duzo je. Mysle, ze to prawda, bo jest gruba jak prosiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś