grzesiek0000 12.07.05, 18:17 Imie dla kotka? Macie moze jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sitonia Re: imie dla kotka? 12.07.05, 20:27 ja szukałam między innymi tutaj: www.koty.pl/forum_old/foroom_w.cgi?n=main&s=o&usr=&p=&r=634449.0.04*10*2004* i tutaj: www.cats.alpha.pl/imiona.htm i jeszcze dłuższa lista :) www.doradca.com.pl/po_godzinach/Imiona.htm ...ale w rezultacie imię dla mojej kotki nie zostało wybrane z żadnych list. Może sam wymyślisz nowe imię dla swojego kociaka, np: kojarzące się z jego charakterem, czy wyglądem :) Odpowiedz Link Zgłoś
idka20 Re: imie dla kotka? 12.07.05, 22:54 ja wbieralam takie imie z jakim kojarzyl mi sie kotek, jego wyglad, charakter... np jeden nazywa sie Benny (byla kiedys taka bajka Top Cat i tam byl kicius Benny Kuleczka - kotek tak ma na imie bo jest wlasnie taki okraglutki:) Odpowiedz Link Zgłoś
jogulka Re: imie dla kotka? 13.07.05, 01:46 Moja kotka ma na imie Sonia:) Jesli to kocur to moze Bunny??? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: imie dla kotka? 13.07.05, 10:29 jak dzikuska - to Freya, jak slodka do Milka (nie "l" tylko "l" z kreseczka - nie mam poslkich znakow; nie chodzi w kazdym razie o czekolade:)) jak kocurek to Fidel To moje typy:) Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: imie dla kotka? 13.07.05, 10:53 Jeśli samiec i czarne umaszczenie - tylko Brunner. Odpowiedz Link Zgłoś
osmiornica_80 Re: imie dla kotka? 13.07.05, 12:57 Wczoraj przyniosłam kocię do domu. Na początku był Wiktor, później mój chłopak wymyślił Teodora.. A tak się zastanawiam, i chyba będzie Tadzik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wi-zyta Re: imie dla kotka? 15.07.05, 21:06 Ontarian? Będzie słodkie. A jak ładnie można zdrabniać... Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: imie dla kotka? 16.07.05, 23:49 oczywiscie nie ja wymyslilam to imie. takie juz bylo w rodowodzie. ale najczesciej wolam "kici" i czasem sie pojawia. natomiast moj brat ktory deklaruje ze kota nie lubi(klamie jak cholera) wola "scierwo" albo "chodz ty futrzane bydle". ehhhh to specjalnie zeby mnie wkurzyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Cyber albo Cyberia 18.07.05, 10:44 skoro szukasz imienia w CyberSieci... Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_rumcajs Re: imie dla kotka? 02.08.05, 10:05 Hej! Proponuje rowniez imiona: Mruczyslaw(z "Myszeidy" Krasickiego) I Rumcajs, swietnie sie sprawdzaja, dla kotki calkiem niezle jest imie Imka;)pozdrowki dla wszystkich milosnikow kotkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga004_1 Re: imie dla kotka? 02.08.05, 19:15 Można wykorzystać imiona z książki K. Grocholi "Nigdy w życiu" - Mietek, Ratunku, Ojej... napewno będzie niepowtarzalne :-) Odpowiedz Link Zgłoś