22.08.02, 17:18
dzisiaj przeglądajac internetowe strony zobaczylam na jednej z nich zdiecia
koni ktore maja trafić na rzeż było to coś strasznego i nie wyobrazalnego
nastepnie ujrzałam sliczna klaczke ktora tak jak pare innych koni mozna
uratowac a ze bardzo kocham te zwierzeta postanowilam poprosic o jej kupno
rodzicow ale jest jeden duzy problem nie wiem gdzie (jesli już)mogłabym ja
trzymac TANIO! w okolicach warszawy wiec jesli ktoś zna takie miejsce to
prosze o kontakt!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • peggy Re: konie!!! 22.08.02, 18:30
      www.psy.pl/forum/foroom_w.cgi?n=main&s=o&usr=&p=&r=872513.7598000.2265625*8*2002*

Zajrzyj na strone.
    • peggy Re: konie!!! 22.08.02, 18:40
      Przejrzyj tez strone
      www.voltahorse.pl/mbstart.php?fir=view&cl_thnr=0&mb_trn=1&page=&mbsortdate=datesre&inc=forum

Popytaj tam. Sporo osob moze Ci pomoc, gdybys byla naprawde zainteresowana.
      Powodzenia.....
      • Gość: lefkara Re: konie!!! IP: 212.160.146.* 23.08.02, 08:21
        Witaj!
        Nie wiem, czy widziałaś mój post (kilka linijek niżej) - niestety żadnego
        odzewu z Forum nie było... wręcz przeciwnie:-(
        Robię wszystko by wykupic tego srokatego ogierka - znalazłam mu już dom i dowóz
        (brrr transport to takie okropne słowo!). Z tego co wiem, to klacz, która
        pracowała w hipoterapii - znajdzie dom (wykupi ją człowiek, który prowadzi taki
        ośrodek - to będzie jego 4 koń wykupiony z transportu). Jeżeli szukasz osób,
        które dadzą konikowi dom, to zajrzyj na stronę okoniach (jest też wejście ze
        strony www.konienarzez.prv.pl) - tam są adresy osób, które chętnie pomogą.
        Tylko, nie daj wpuścicć konika do jakiejś szkółki jeździeckiej! Strasznie jest
        mi szkoda tych dwóch ogierków - ale nie mam już tyle kasy... :-(((( Może
        jeszcze znajdzie się jakaś bratnia dusza?
        Pozdrawiam i żcze powodzenia! Odezwij sie jak coś załatwisz :-)
        Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka