Dodaj do ulubionych

mam problem z Kicia

15.10.02, 22:34
zabieg zaplanowoany ,nareszcie ,czekam prawie od miesiaca :)
problem jest innego rodzaju - Kicia upodobala sobie wychodzenie na ogrodek,
za potrzeba tez. Zwirek w domku lezy i nic. Zrezygnowac z kuwety, naklonic
delikatnie do korzystania/
zima idzie - nie chce wietrzyc co chwile -wypuszczac, wpuszczac...
Obserwuj wątek
    • Gość: kluba1 Re: mam problem z Kicia IP: *.we.client2.attbi.com 16.10.02, 00:31
      roseanne napisała:

> zabieg zaplanowoany ,nareszcie ,czekam prawie od miesiaca :)
      > problem jest innego rodzaju - Kicia upodobala sobie wychodzenie na ogrodek,
      > za potrzeba tez. Zwirek w domku lezy i nic. Zrezygnowac z kuwety, naklonic
      > delikatnie do korzystania/
      > zima idzie - nie chce wietrzyc co chwile -wypuszczac, wpuszczac...
      Roseanne, tak jak z dzieckiem : zamknij drzwi i powiedz zdecudowanie NO! Troche
      to potrwa ale jesli nie, to bedziesz zziebnieta oddzwierna kotki. Mam nadzieje,
      ze nie bedzie sie mscila bo moj kocur jesli nie otworze balkonu o 4:30
      rano "opryskuje" meble , a konkretnie polke z ksiazkami. Mozesz tez poczekac na
      b. zimny lub deszczowy dzien i "wystawic ja" zgodnie z jej wymaganien na
      zewnatrz - zobaczysz , jak bedzie wiala do domu. Moze to pomoze. Powodzenia !!
      • Gość: Vader Re: mam problem z Kicia IP: Stella.NET:* / 172.16.1.* 21.10.02, 05:42
        KOTY TO : LEW, TYGRYS, GEPARD, PUMA, RYŚ, ŻBIK ITP. RESZTA TO PLAGA JAK I
        CZŁOWIEK, NA ODSTRZAŁ. SRA W KUWETĘ? I TY TO WĄCHASZ - MASOCHISTA !! CAŁE
        STADO KOTÓW TO TY MASZ ALE W GŁOWIE, A NA TO CO MASZ W DOMU NAJLPSZE LEKARSTWO
        TO CYJANEK POTASU, A TY WEŹ SOBIE 3 TABLETKI LAXIGENU. ( WZBOGACISZ SWOJE
        DOŚWIADCZENIA O MIŁOŚĆ DO SEDESU )
        • Gość: RUDY WREDNY Re: VADER IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 08:45
          Gość portalu: Vader napisał(a):

> KOTY TO : LEW, TYGRYS, GEPARD, PUMA, RYŚ, ŻBIK ITP. RESZTA TO PLAGA JAK I
          > CZŁOWIEK, NA ODSTRZAŁ. SRA W KUWETĘ? I TY TO WĄCHASZ - MASOCHISTA !! CAŁE
          > STADO KOTÓW TO TY MASZ ALE W GŁOWIE, A NA TO CO MASZ W DOMU NAJLPSZE
          LEKARSTWO
          > TO CYJANEK POTASU, A TY WEŹ SOBIE 3 TABLETKI LAXIGENU. ( WZBOGACISZ SWOJE
          > DOŚWIADCZENIA O MIŁOŚĆ DO SEDESU )

JEŚLI JESZCZE NIE ZEŻARLES CYJANKU POTASU, TO SOBIE ZJEDZ NA ZDROWIE, ZAGRYŹ
          LAXIGENEM JAK ZDAŻYSZ. BEDZIE MNIEJ NA SWIECIE IDIOTOW. I NIECH CIE POCHOWAJA W
          SEDESIE!!!!
      • Gość: Vader Re: mam problem z Kicia IP: Stella.NET:* / 172.16.1.* 21.10.02, 05:43
        KOTY TO : LEW, TYGRYS, GEPARD, PUMA, RYŚ, ŻBIK ITP. RESZTA TO PLAGA JAK I
        CZŁOWIEK, NA ODSTRZAŁ. SRA W KUWETĘ? I TY TO WĄCHASZ - MASOCHISTA !! CAŁE
        STADO KOTÓW TO TY MASZ ALE W GŁOWIE, A NA TO CO MASZ W DOMU NAJLPSZE LEKARSTWO
        TO CYJANEK POTASU, A TY WEŹ SOBIE 3 TABLETKI LAXIGENU. ( WZBOGACISZ SWOJE
        DOŚWIADCZENIA O MIŁOŚĆ DO SEDESU )
    • roseanne Re: mam problem z Kicia 18.10.02, 15:53
      szalała, szalała, w końcu poszla do żwirku :))
      • kluba11 Re: mam problem z Kicia 20.10.02, 04:49
        roseanne napisała:

> szalała, szalała, w końcu poszla do żwirku :))
        No i widzisz !! lepiej, ze by ona szalala niz zebys ty oszalala !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka