gienkaglog 12.03.06, 12:49 Jaki wg Was jest najlepszy żwirek do kociej kuwety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buenos.aires Re: Jaki żwirek dla kota? 12.03.06, 12:59 najlepsze wg mnie sa silikonowe ze zwyklych benek Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 Re: Jaki żwirek dla kota? 12.03.06, 16:31 gienkaglog napisała: > Jaki wg Was jest najlepszy żwirek do kociej kuwety? zachecam do lektury forum:forum.miau.pl/viewtopic.php?t=27018 znajdziesz tam to co cie interesuje i jeszcze mnostwo innych info pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
magda1603 Re: Jaki żwirek dla kota? 13.03.06, 10:06 Hilton jest niezły, a przy próbie przejścia na silikon moje koty sie zbiesiły. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka19 Benek 13.03.06, 10:22 Bo po 1) jest nie drogi - oko 12 zlotych za 5l opakowanie, po 2) jest wydajeny po 3) nie zbryla sie .... a ogolniej - nigdy nie kupuj ZAPACHOWEGo piasku (bo sa takie) - za duzo wtedy tego smrodu ;) moje kociaki uzywaja piasek firmy Benek, jasno niebieski :D Odpowiedz Link Zgłoś
buenos.aires Re: Benek 13.03.06, 14:35 kaszka19 napisał: > po 3) nie zbryla sie .... a ogolniej - nigdy nie kupuj ZAPACHOWEGo piasku (bo ze sie nie zbryla to zaleta? ja kupuje benka i zbryla sie bardzo dobrze, nie przywiera do kuwety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loonna Re: tylko cat's best eko plus 13.03.06, 18:09 amoja kicia siusia tylko w PIGWE drzewna. Zarowno kotka jak i jej pani sazadowolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: Jaki żwirek dla kota? 19.03.06, 00:36 Zdecydowanie Cat's Best Eco Plus. Zero zapachu. Ładnie się zbryla, nie zostaje na kocich łapkach, można się "grudki" pozbyć w toalecie:) Poza tym - bardzo wydajny! Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: Jaki żwirek dla kota? 20.03.06, 21:10 Chyba najlepszy są piaski z rodziny typu Benek :) Kiedyś używałem pigwy i jest straszna po pierwszej wizycie kota w kuwecie zaczyna sie rozpadać i pozniej smierdzi itd... nie polecam :) :) Odpowiedz Link Zgłoś