albi_easy 31.01.09, 05:42 Witam, kiedyś ktoś na forum polecił mi na przeróżne problemy chad eye q, chciałbym potwierdzić po paru miesiącach stosowania (ok.4 buteleczki), że faktycznie działa dobrze i pomaga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari-anne Re: eye q 31.01.09, 11:40 Inteligencja dobra sprawa, tylko co jak sie ma jej deficyt. Do nabycia sztucznej nie spotkalam, a Ty skad, moze z Meksyku sprowadzasz? Nie wiadomo z jakim gownem oni to mieszaja. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: eye q 31.01.09, 13:41 działa na polepszenie koncentracji, sprawdzone na znajomych ADHDowcach Odpowiedz Link
mari-anne Re: eye q 31.01.09, 22:32 O co chodzi z tym eye q?? Bo ja myslalam ze to zart jakis Odpowiedz Link
stardusts Re: eye q 01.02.09, 11:31 Czareg bo blizszym reaserchu w netie owego produktu tez mi tak wyglada.Zwykły tran i wiesiołek chyba podobnie by dzialaly a tansze duzo....ale kto wie moze pomaga.... Odpowiedz Link
kobieta_prowincjonalna Re: eye q 01.02.09, 14:20 Wiecie – chyba jednak pomóc może. Mój młodszy syn brał – zalecane przez neurologa i dietetyka – przez dwa lata – głównie z uwagi na zaburzenia rozwojowe, nadaktywność psychoruchową, znaczne opóźnienie rozwoju mowy i takie tam inne. Oczywiście to nie był jedyny nasz sposób na jego „dolegliwości” – więc 100% pewności, że to eye-q pomogło , nie ma. Ale, w każdym razie, młody przestaje się „na minus” wyróżniać wśród rówieśników. Ja też okresowo brałam – ok. 3 msc-e, z uwagi na oczne problemy. Dużo później dostrzegłam, że wystąpienie u mnie okresowego poprawienia nastroju, poprawy koncentracji zbiegło się z okresem przyjmowania tego suplementu. Młodemu właśnie lekarka odstawiła, więc może sobie pozwolę na ten luksus, bo wali po kieszeni ostro ale w internetowych aptekach wychodzi taniej, a w Wielkiej Brytanii – jeszcze lepsza cena (jak kto ma sposobność tam zakupić). W każdej jednej aptece kupić można – w większości na zamówienie. Do tego polecam uzupełnić dietę w olej lniany nierafinowany nieczyszczony (nie do smażenia! – krótki okres przydatności do spożycia – 2 msc-e góra a lany jest w litrowe butle niestety) . Ja wierzę w dobroczynny wpływ leczenia dietą. Mój syn jest dla mnie wystarczającym dowodem. Pod ścisłą kontrolą mądrych lekarzy zamieniłam mu topamax i depakine na dietę i suplementy! (choć depakine ja w spadku dostałam) Tylko, że gdy tak już mu pichciłam bezglutenowo, bezmlecznie i bezcukrowo, nie wpadłam na to, by zrobić coś w tym zakresie dla siebie. Wiedzę już mam, praktykę i przekonanie też , więc… ? Jakoś tak, nie czuję się warta tego całego zachodu… Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: eye q 02.02.09, 08:48 To chyba ja polecałam Moja psychiatra powiedziała, że jeśli chcę dodatkowo się wspomagać to poleca mi własnie to. Zestaw podobny do innych tego typu preparatów, ale podobno proporcje lepsze i wchłanialnośc. Czy mi pomaga... a bo ja wiem. Zażywanie zbiegło się ze zmianą leczenia, poprawa ogólna jest, ale czy od tego, czy od leków? Namówiłam do przyjmowania również mojego Tatę. Ma 81 lat, chad przeszedł w depresyjno-melancholijny z lekkimi hipo, do tego zwapnienia w mózgu i słabnący wzrok. I zaczął czytać bez okularów, a nastroje się wyrównały. Czy z powodu eye q? A moja ciotka farmaceutka, to mówi, że te wszystkie suplementy to... i to samo się uzyska jedząc raz w tygodniu śledzia z olejem Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: eye q 05.02.09, 08:37 z homeopatią nie mają nic wspólnegoTo suplement diety z olejami różnymi. Homeopatia to mieszanie ziarenek w wodzie w odpowiednich kierunkach o wschodzie lub zachodzie słońca w pełni księżyca. I moja wiara w inny efekt niż placebo nie funkcjonuje Odpowiedz Link