ryksza.bez.kol 14.05.06, 20:18 Mam pytanie, czy ktoś z forum ma takie zwierzątko? Jeżeli tak, to proszę o informację jak się ta wiewiórka zachowuje w domu? Jak nalezy się nią opiekować? I wszystkie możliwe sugstie i praktyczne porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szopiczka Re: Burunduki 15.05.06, 09:08 jesli szukasz zwierzecia z ktorych chcesz miec kontakt to nie polecam burundkowo sa to typowe dzikusy ktore bardzo trudno oswoic i ja np temu nie podolalam a gryzonie mam od dziecka...musialam brac je przez grube rekawice bo jak raz mnie jedna dziabnela zrobil mi sie krwiak;/ w gruncie rzeczy ich hodowla nie ejst trudna ale jesli chcesz mile zwierzatko to ich nie polecam...zastanow sie nad koszatniczka tez wiewiora a sympatyczna i kontaktowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryksza.bez.kol Re: Burunduki 15.05.06, 18:52 Bardzo serdecznie dziekuję za odpowiedź. Ja szukam raczej zwierzątka do kochania... Tylko to niestety nie może być pies... I dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: Burunduki 15.05.06, 21:39 A może świntuch? Potrafią być strasznie przylepne. Odpowiedz Link Zgłoś
szopiczka Re: Burunduki 28.05.06, 23:57 świntuch?intrygujaca nazwa... u mnie tez psiakiem do kochana nie mogl byc pies wiec wybralam koszatniczki i nie zaluje :D w razie cos moge przesalc zdjecia moich debilkow-to tak zeby sie pochwalic;) Odpowiedz Link Zgłoś