Dodaj do ulubionych

Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne

IP: *.crowley.pl 02.03.03, 16:05
Objawy choroby występuja w nocy.Sapanie i chodzenie pies jest szalenie
niespokojny.
Ma 14 latpraktycznie nikt nie jest w stanie powiedzieć co mu dolega nie spimy
już prawie tydzień.
Był leczony na sponderoze płuca ma w porządku rtg nic nie pokazuje usg też.
Co to moze być?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 17:47
      idź koniecznie do dobrego weterynarza
      • Gość: nemo Re: Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne IP: *.crowley.pl 02.03.03, 18:12

Od tygodnia nie wychodze od weterynarzy. W piatek byłem o2 w nocy o 12, 16, i
        18.Do tej pory psa badało 6 lekarzy.
        Za taka pomoc dziekuje.
        pzdr
    • Gość: f_freda Re: Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 15:15
      sapanie może świadczyć o bólu ale może też (dyszenie) być objawem, że pies ma
      za mało tlenu. Czy miał robioną morfologię??? Moja sunia strasznie dyszała przy
      babeszjozie (brak czerwonych krwinek czyli tlenu).
    • Gość: mjabol Re: Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 18:32
      Gość portalu: nemo napisał(a):

> Objawy choroby występuja w nocy.Sapanie i chodzenie pies jest szalenie
      > niespokojny.
      > Ma 14 latpraktycznie nikt nie jest w stanie powiedzieć co mu dolega nie
      spimy
      > już prawie tydzień.
      > Był leczony na sponderoze płuca ma w porządku rtg nic nie pokazuje usg też.
      > Co to moze być?

Mój pies miał podobne objawy.Jak się później okazało spowodowane było to
      przerostem mięśnia sercowego.Wiek podobny, pożył jeszcze dwa lata, ale objawy
      były trochę delikatniejsze. Spawdź lepiej i to. A czy to jest rottweiler?(choć
      wiek nie wskazuje)
      • Gość: nemo Re: Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne IP: *.crowley.pl 03.03.03, 20:10
        Gość portalu: mjabol napisał(a):

> Gość portalu: nemo napisał(a):
        >
        > > Objawy choroby występuja w nocy.Sapanie i chodzenie pies jest szalenie
        > > niespokojny.
        > > Ma 14 latpraktycznie nikt nie jest w stanie powiedzieć co mu dolega nie
        > spimy
        > > już prawie tydzień.
        > > Był leczony na sponderoze płuca ma w porządku rtg nic nie pokazuje usg też
        > .
        > > Co to moze być?
        >
        > Mój pies miał podobne objawy.Jak się później okazało spowodowane było to
        > przerostem mięśnia sercowego.Wiek podobny, pożył jeszcze dwa lata, ale objawy
        > były trochę delikatniejsze. Spawdź lepiej i to. A czy to jest rottweiler?
        (choć
        > wiek nie wskazuje)

Nie to nie jest rottwailer.
        narazie dostaje leki na wątrąbe i psychotropy.
        Dzisiejsząnoc przespał spokojnie do 5 rano,narazie jest spokój ale nie wiemy
        czy po psychotropach czy po leku na wątrobe.
        pzdr
    • Gość: kundel Re: Pomocy -co dolega mojemu psu!!!!!!!!! pilne IP: *.acn.waw.pl 08.03.03, 19:59
      to moze byc demencja starcza takie moga byc objawy nalezalo by podawac ziolowe
      srodki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka