judka_1 13.09.06, 16:08 Hej własnie zamierzam sobie nabyc tego kochanego pieska. Powiedzcie mi czy ktoś takiego ma? Jak z jego wychowaniem? Jaki ma charakterek? Z góry dziekuje za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Buldożek francuski 13.09.06, 16:24 judka_1 napisała: > Hej własnie zamierzam sobie nabyc tego kochanego pieska. a moze bys jakiegos ze schroniska wziela? tyle kochanych pieskow, po przezyciach, czeka tam na czyjas pomoc zobaczysz jakie wdzieczne takie psisko bedzie jak mu opieke zapewnisz > Powiedzcie mi czy ktoś takiego ma? ktos napewno ma > Jak z jego wychowaniem? Jaki ma charakterek? Z góry dziekuje > za rady. a tutaj sobie poczytaj www.psiaki.pl/rasy/ Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Buldożek francuski 13.09.06, 17:58 Judka jesli juz chcesz kupowac to koniecznie z renomowanej hodowli - buldozki sa podatne na choroby woec wez pod uwage ze nie sa tanie w utrzymaniu. Dwie forumki Joss1 i Silvanka sa posiadaczkami buldozkow - idz na forum Fotografie Zwierzat i szukaj watku Beza Idz tez na weterynarie i szukaj watkow Joss1 - bylo na temat jej buldozki ktora urodzila sie glucha ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
salam7 Re: Buldożek francuski 13.09.06, 18:01 cudowne psiaki :) miałam z nimi do czynienia ok 4 lata sunia i samiec. Kapsel był dość dominujący (ale to chyba jak w każdej rasie jesli chodzi o pieska) natomiast sunia była słodziudką przylepą :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Nie kupuj tego psa! 14.09.06, 01:28 Co z tego że one sa uroczo brzydkie?? Te psy sa chore!, to dziwaczna krzyżówka stworzona bez sensu. Tak jak napisał ktoś wyżej sa bardzo podatne na choroby, mają kłopoty z oddychaniem - cały czas sapią i charchają. Makabra a nie pies. Odpowiedz Link Zgłoś
judka_1 Re: Nie kupuj tego psa! 14.09.06, 09:33 Dziękuje Wam za opinie ale widze że zdania są podzielone. Musze to chyba jeszcze przemyśleć skoro to takie chorowite pieski..a nie chciałabym wiecej czasu z nim spędzać u weterynarza niz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś