Dodaj do ulubionych

Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bphpbk.pl 19.04.03, 09:30
Hmmm czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego mój wspaniały skarpetowiec (roczny
kocur) uwielbia aktakować moje nogi im szybciej sie przemieszczam tym
bardziej szalony atak, natomiast mój mąż może chodzić biegać i nic...
dlaczego on tak robi, wkońcu kot woli mnie, tylko do mnie przychodzi na
kolana, łazi za mną bez przerwy, O CO MU WŁAŚCIWIE CHODZI !????
Obserwuj wątek
    • melmire Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.03, 13:18
      Nie mam pojecia, moja kocica tez tak miala, atakowala moje, i tylko moje stopy.
      Po jakims czasie jej przeszlo, ale od czasu do czasu przypominala sobie
      ulubiona zabawe. Ja skakalam po mablach, a moja mama tarzala sie ze smiechu :)
      • Gość: Ajcha24 Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 19.04.03, 13:40
        Oj moja bestyjka się coraz bardziej rozbestwia niedługo nie będę mogła przejśc
        wogóle przez pokój bez pazurków lub ząbków w nodze bu bu
        • Gość: Bb Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.04.03, 14:14
          Kiedyś chciałam mieć kota ale gdy czytam tego typu relacje odechciewa mi się.
          Czy z kotem można wytrzymać? Jak żyć w towarzystwie potwora, który demoluje
          dom, rzuca się na swojego właściciela, jest złośliwy? Psa jeszcze można
          wychować, ale kota nie bo przecież ma on swój charakter.
          Kociarze, jak Wy to wytrzymujecie!!?
          • Gość: Ajcha24 Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 22.04.03, 18:26
            Oj można można, atakuje gryzie drapie - a potem przychodzi do Ciebie tuli się i
            słodko mruczy i jak tu mu nie wybaczyć !!!!!!!!!
            • Gość: pokemon Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.04.03, 19:13
              To ludzie są złośliwi.Zwierzę ma uczucia, ale nigdy przemyślanej
              złośliwości.Koty chcą być kochane i co najważniejsze przepięknie oddają nam swą
              miłość.Ja swojego malucha nauczyłam pewnych zachowań, które są korzystne dla
              mnie i dla niego.KOTA MOŻNA WIELU RZECZY NAUCZYĆ.
              Weż kota.Magda
              • Gość: Bb Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.04.03, 09:53
                Nie mogę wziąć kota bo mam wyżła, który na koty poluje. W zeszłym roku zrobiłam
                eksperyment i przygarnęłam kota perskiego sierotę z zaniedbanej hodowli. U mnie
                był grzeczny, ale chyba z powodu poczucia zagrożenia. Po 3 tygodniach
                trzymania psa w domu w kagańcu, szalonych biegach za kotem w górę i na dół po
                schodach w trakcie których pies (10 letni na marginesie) spadał ze schodów,
                poddałam się i oddałam kota szwagierce. U niej grzeczny kotek perski zamienił
                się w tygrysa. Gryzie, drapie, przyprowadza do domu kumpli i razem demolują
                dom, itp. Oczywiście jest słodki, ale potwornie rozrabia.
                Pozdrawiam wszystkich kociarzy, psiarzy i mieszanych!
    • emigrantka Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.03, 21:50
      Mialam kiedys takiego kota sadyste w domu. Rzucal sie od tylu na lydki
      (szczegolnie jak wszudzilam po schodach) i tak sie zaczepial pazurami ze
      doslownie "wisial". Boszeeeeeeee co ja z tym kotem przeszlam....... A jak super
      w nocy mruczal........
    • Gość: Ajcha24 Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 22.04.03, 21:52
      OK Wszyscy właściciele kotów zgodzą się z opinią że to najsłodsze zwierzęta pod
      słońcem - ale czego ta moja słodka bestyja chce od moich biednych łydek : (
      • Gość: K. Re: Atak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 11:34
        Pewnie tego, co moja czarnula od moich dłoni i ramion: nie ma w poblizu myszek,
        to rzuca się na pierwsze lepsze ciepłe i ruszające się cokolwiek :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka