Dodaj do ulubionych

BERNARDYN do oddania!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 21:45
Oddam w dobre ręce psa rasy bernardyn.Barwa brunatno, brązowo, biała. Wiek 4
lata. Suka o imieniu Saba. Bardzo łagodna, ułożna, zadbana z aktualną kartą
szczepień i książeczką zdrowia. Do tego buda dla psa, obszerna, dach wyłożony
gontem bitumicznym Tel.0694 268 685 Odbiór tylko osobiście, województwo
podkarpackie
Obserwuj wątek
    • Gość: kicia Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 02:38
      Gość portalu: 8 napisał(a):

> Oddam w dobre ręce psa rasy bernardyn.Barwa brunatno, brązowo, biała. Wiek 4
      > lata. Suka o imieniu Saba. Bardzo łagodna, ułożna, zadbana z aktualną kartą
      > szczepień i książeczką zdrowia. Do tego buda dla psa, obszerna, dach wyłożony
      > gontem bitumicznym Tel.0694 268 685 Odbiór tylko osobiście, województwo
      > podkarpackie

A z jakiego powodu? Suka chora,czy co? Czy rodzila, czy jest wysterylizowana?
      • Gość: ixi Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.chello.pl 01.06.03, 23:49
        Gość portalu: kicia napisał(a):

> Gość portalu: 8 napisał(a):
        >
        > > Oddam w dobre ręce psa rasy bernardyn.Barwa brunatno, brązowo, biała. Wiek
        > 4
        > > lata. Suka o imieniu Saba. Bardzo łagodna, ułożna, zadbana z aktualną kart
        > ą
        > > szczepień i książeczką zdrowia. Do tego buda dla psa, obszerna, dach wyłoż
        > ony
        > > gontem bitumicznym Tel.0694 268 685 Odbiór tylko osobiście, województwo
        > > podkarpackie
        >
        > A z jakiego powodu? Suka chora,czy co? Czy rodzila, czy jest wysterylizowana?

A mnie juz wkurza jak czytam takie ogloszenia.Jak mozna oddac doroslego psa?
        To sie w glowie poprostu nie miesci.Jaka znowu bedzie wymowka-przeprowadzka do
        innego mieszkanie,alergia dziecka(ostatnio w modzie)czy moze piesek sie juz
        znudzil albo sa z nimi problemy.
        • Gość: ixi2 Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 08:07
          Gość portalu: ixi napisał(a):

> Gość portalu: kicia napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: 8 napisał(a):
          > >
          > > > Oddam w dobre ręce psa rasy bernardyn.Barwa brunatno, brązowo, biała.
          > Wiek
          > > 4
          > > > lata. Suka o imieniu Saba. Bardzo łagodna, ułożna, zadbana z aktualną
          > kart
          > > ą
          > > > szczepień i książeczką zdrowia. Do tego buda dla psa, obszerna, dach
          > wyłoż
          > > ony
          > > > gontem bitumicznym Tel.0694 268 685 Odbiór tylko osobiście, województ
          > wo
          > > > podkarpackie
          > >
          > > A z jakiego powodu? Suka chora,czy co? Czy rodzila, czy jest wysterylizowa
          > na?
          >
          > A mnie juz wkurza jak czytam takie ogloszenia.Jak mozna oddac doroslego psa?
          > To sie w glowie poprostu nie miesci.Jaka znowu bedzie wymowka-przeprowadzka
          do
          > innego mieszkanie,alergia dziecka(ostatnio w modzie)czy moze piesek sie juz
          > znudzil albo sa z nimi problemy.

Wypchaj sie i nie wtracaj nosa w nie swoje sprawy!Nikomu durniu nie pomagsz, i
          chyba niestety doskonale o tym wiesz, więc szkodzisz z premedytacja!To godne
          potepiniea!
          • Gość: kicia Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 11:02
            Gość portalu: ixi2 napisał(a):

> Gość portalu: ixi napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: kicia napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: 8 napisał(a):
            > > >
            > > > > Oddam w dobre ręce psa rasy bernardyn.Barwa brunatno, brązowo, b
            > iała.
            > > Wiek
            > > > 4
            > > > > lata. Suka o imieniu Saba. Bardzo łagodna, ułożna, zadbana z akt
            > ualną
            > > kart
            > > > ą
            > > > > szczepień i książeczką zdrowia. Do tego buda dla psa, obszerna,
            > dach
            > > wyłoż
            > > > ony
            > > > > gontem bitumicznym Tel.0694 268 685 Odbiór tylko osobiście, woje
            > wództ
            > > wo
            > > > > podkarpackie
            > > >
            > > > A z jakiego powodu? Suka chora,czy co? Czy rodzila, czy jest wysteryl
            > izowa
            > > na?
            > >
            > > A mnie juz wkurza jak czytam takie ogloszenia.Jak mozna oddac doroslego ps
            > a?
            > > To sie w glowie poprostu nie miesci.Jaka znowu bedzie wymowka-przeprowadzk
            > a
            > do
            > > innego mieszkanie,alergia dziecka(ostatnio w modzie)czy moze piesek sie ju
            > z
            > > znudzil albo sa z nimi problemy.
            >
            >
            > Wypchaj sie i nie wtracaj nosa w nie swoje sprawy!Nikomu durniu nie pomagsz,
            i
            > chyba niestety doskonale o tym wiesz, więc szkodzisz z premedytacja!To godne
            > potepiniea!

Sama sie potep. Normalna rzecza dla Ciebie jest oddawanie psa, tak jak ciuchy
            zuzyte do ciucholandu, prawda?
            • Gość: 0 Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 13:10
              Gość portalu: kicia napisał(a):

> Gość portalu: ixi2 napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: ixi napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: kicia napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: 8 napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Oddam w dobre ręce psa rasy bernardyn.Barwa brunatno, brązo
              > wo, b
              > > iała.
              > > > Wiek
              > > > > 4
              > > > > > lata. Suka o imieniu Saba. Bardzo łagodna, ułożna, zadbana
              > z akt
              > > ualną
              > > > kart
              > > > > ą
              > > > > > szczepień i książeczką zdrowia. Do tego buda dla psa, obsze
              > rna,
              > > dach
              > > > wyłoż
              > > > > ony
              > > > > > gontem bitumicznym Tel.0694 268 685 Odbiór tylko osobiście,
              > woje
              > > wództ
              > > > wo
              > > > > > podkarpackie
              > > > >
              > > > > A z jakiego powodu? Suka chora,czy co? Czy rodzila, czy jest wys
              > teryl
              > > izowa
              > > > na?
              > > >
              > > > A mnie juz wkurza jak czytam takie ogloszenia.Jak mozna oddac dorosle
              > go ps
              > > a?
              > > > To sie w glowie poprostu nie miesci.Jaka znowu bedzie wymowka-przepro
              > wadzk
              > > a
              > > do
              > > > innego mieszkanie,alergia dziecka(ostatnio w modzie)czy moze piesek s
              > ie ju
              > > z
              > > > znudzil albo sa z nimi problemy.
              > >
              > >
              > > Wypchaj sie i nie wtracaj nosa w nie swoje sprawy!Nikomu durniu nie pomags
              > z,
              > i
              > > chyba niestety doskonale o tym wiesz, więc szkodzisz z premedytacja!To god
              > ne
              > > potepiniea!
              >
              > Sama sie potep. Normalna rzecza dla Ciebie jest oddawanie psa, tak jak ciuchy
              > zuzyte do ciucholandu, prawda?

Głupia jestes i tyle!Forum pseudomiłosników zwierzat z toba na czele!Żałosne...
              • odyseusz Re: BERNARDYN do oddania! 02.06.03, 14:34
                A czemu masz go oddać? Znudził Ci się? czteroletni pies jets już przywiązany do
                wąłściciela, trzeba nie mieć serca, żeby go oddać obcemu...
                • Gość: - Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 17:11
                  A teraz chyba wszystkich zaskoczę....To NIE jest mój pies, nie znam tez
                  właścicieli, znalazłam tylko na jednej ze stron to ogłoszenie i skopiowałam,
                  wierząc że może tu znajdzie się ktos kto psa pokocha.Ale jak się pomyliłam....
                  • Gość: ixi Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.chello.pl 02.06.03, 21:06
                    Gość portalu: - napisał(a):

> A teraz chyba wszystkich zaskoczę....To NIE jest mój pies, nie znam tez
                    > właścicieli, znalazłam tylko na jednej ze stron to ogłoszenie i skopiowałam,
                    > wierząc że może tu znajdzie się ktos kto psa pokocha.Ale jak się
                    pomyliłam....

Ale jestes glupia, i po co to kopiowalas? Zreszta jesli juz to zrobilas to
                    trzeba bylo wyraznie to podkreslic ,ze nie piszesz w swoim imieniu a
                    ogloszenie jest skopiowane.
                    Zalosne.
                    • Gość: Kundel Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE IP: *.acn.waw.pl 02.06.03, 23:14
                      Autor- Gosc: popelnila blad nie piszac ze jast to przedruk ogloszenia, czasem
                      sie to zdarza jesli ktos szybciej pisze niz mysli, ale chciala dobrze, wiec
                      powstrzymajcie jezyki! Teraz chodzi o to, aby na wszystkich mozliwych stronach
                      ukazalo sie to ogloszenie, bo kochani, chodzi o psa, ktory potrzebuje nowego
                      opiekuna, a to jest forum zwierzat.Kilka tygodni wstecz do oddania razem z
                      budami byly dwa rasowe psy z okolic Warszawy bo ich wlasciciel musial sprzedac
                      dom widac na kazdym kroku ubozenie spoleczenstwa. Moze wlasciciela tej
                      Bernardynki tez to spotkalo ,albo musi za groszem wyjechac?
                      Z doswiadczenia wiem, ze adaptacja psa w kazdym wieku moze sie udac, a jesli
                      trafi w lepsze warunki to na 100 %, Gosc musi tylko dac namiary, a my do dziela!
                      • odyseusz Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE 03.06.03, 14:51
                        Akurat jej wierzę, zrobiło jej si ę głupio, że tak chce zrobić i tyle...
                        • Gość: - Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 15:28
                          odyseusz napisał:

> Akurat jej wierzę, zrobiło jej si ę głupio, że tak chce zrobić i tyle...
                          To popatrz na resztę ogłoszeń-myślisz że az tyle mam psów i kotów...?
                          • odyseusz Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE 06.06.03, 05:51
                            Akurat...
                            • Gość: - Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 08:28
                              odyseusz napisał:

> Akurat...

Czy nasze społeczeństwo jest aż tak głupie....Mam nadzieję, że ty tylko jestes
                              takim durnym wyjątkiem...
                              • odyseusz Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE 12.06.03, 10:32
                                Gość portalu: - napisał(a):

> odyseusz napisał:
                                >
                                > > Akurat...
                                >
                                > Czy nasze społeczeństwo jest aż tak głupie....Mam nadzieję, że ty tylko
                                jestes
                                > takim durnym wyjątkiem...
                                Ja przynjamniej nie chowam się pod jakimiś pseudonimami, w goóle dyskujsa nie
                                na poziomie
                                • Gość: - Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 13:35
                                  odyseusz napisał:

> Gość portalu: - napisał(a):
                                  >
                                  > > odyseusz napisał:
                                  > >
                                  > > > Akurat...
                                  > >
                                  > > Czy nasze społeczeństwo jest aż tak głupie....Mam nadzieję, że ty tylko
                                  > jestes
                                  > > takim durnym wyjątkiem...
                                  > Ja przynjamniej nie chowam się pod jakimiś pseudonimami, w goóle dyskujsa nie
                                  > na poziomie

To ty masz tak kretyńsko na imię?!
                                  • odyseusz Re: Bernardyn i co dalej FORUMOWICZE 12.06.03, 14:07
                                    No właśnie, ta wypowiedź świadczy o twoim poziomie
    • Gość: - Re: BERNARDYN do oddania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 08:25
      *** B E R N A R D Y N *** pies, bez rodowodu, wiek 12 m-cy, oddam w dobre ręce.
      Pałucka Bonawentura
      Małopolskie
      014 - 6658896
      0601 - 958111
      bonawentura21@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka