Dodaj do ulubionych

PIGWA - gdzie kupic w wawie.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:56
Przetestowalam juz chyba wszystkie "zwirki" dla kotow... Pigwa okazala sie
najbardziej wydajna: pochlania zapachy, mozna bez problemu wyrzucac ja do
WC, koty nie wynosza jej na lapkach.
Ale... Tylko raz udalo mi sie ja kupic, podpowiedzcie prosze gdzie i za ile
mozna kupic Pigwe w Wawie.
Przejrzalam juz wszystkie watki, ale bez skutku.
Pozdrawiam.
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kawawa Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: *.chello.pl 09.08.03, 09:37
      Blagam, dajcie cynk gdzie mozna kupic w Wawie Pigwe!
      Pozdrawiam.
      K.
      • Gość: Kawawa Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: 80.50.115.* 11.08.03, 14:01
        Juz znalazlam... Dla zainteresowanych - Bazar Szembeka - jest w conajmniej 3
        sklepach, cena od 8,50zl do 10,70zl.
        Pozdrawiam (chyba sama siebie :( )
    • Gość: Ana Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 14:13
      Jeśli mogę się włączyć do tej interesującej korespondencji - czy wiesz moze
      czym różni się (jakościowo) Pigwa od Super cat'sa (mam nadzeję, że dobrze
      zapamiętałam nazwę tego drugiego, ma to być też drzewny żwirek, polecany przez
      wielu jako najlepszy). I gdybyś mogła jeszcze obok ceny podać pojemność tej
      Pigwy, którą namierzyłaś...
      Dołączam się do Twoich pozdrowień
      Ana
    • xmartini Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. 11.08.03, 16:41
      Pigwę widziałam w sobote w centrum handl. Land przy stacji metra Sluzew. Jest
      tam jeden sklep dla zwierzaków, patrzac od strony poludniowej jest to w ogole
      pierwszy sklep w Landzie.
      Pozdrawiam,
      xm.
    • Gość: Ana Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 10:43
      Jednak pomyliłam nazwę - nie "Super Cat's" , tylko "Cat's Best", a więc chodzi
      mi o to, w czym "Pigwa" jest lepsza od "Cat's Best" (tego droższego, w formie
      żwirku, a nie wałeczków.
      • Gość: Kawawa Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 11:33
        Katsa Besta jeszcze nie uzywalam, tez czytalam opinie o nim, ze dobry itede.
        Ciekawa jestem ile kosztuje, bo te moje koty zuzywaja tony zwirku, zjadaja
        tony tunczyka... Chyba musze poszukac dodatkowej roboty ;)))
        A Pigwa 7litrow.
        Pozdrawiam :)
        • dziuunia Re: Cat's Best 12.08.03, 13:17
          W Auchan w Gdańsku-23.99,w sklepie zoo-28 zł.Podobno dobrze się zbryla w
          przeciwieństwie do Pigwy i jest b.wydajny.A pojemność chyba 10 l.
          POZDR
          • Gość: Kawawa Re: Cat's Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:21
            Tak, Pigwa nie zbryla sie, wrecz przeciwnie, granulki rozpadaja sie... ale
            dzieki temu mozna wyrzucac ja do klopsa :)))
            Na trzy czteromiesieczne wampirki 7 litrow (8,50zl - 12,00zł) starcza prawie
            na tydzien i kompletnie nic nie smierdzi!
            Ale moze warto sprobowac Katsa Besta?

Pozdro.
            K.
            • dziuunia Re: Cat's Best 12.08.03, 15:58
              Trochę wiadomości o Cat's Best
              www.koty.pl/home/porady/index.php?show=zwirkiPOZDR
              • dziuunia Re: Cat's Best 12.08.03, 15:59
                Jeszcze raz link mam nadzieję że teraz poprawnie

www.koty.pl/home/porady/index.php?show=zwirki
                POZDR
                • Gość: Kawawa Re: Cat's Best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 16:34
                  dzieki!!!
                  pozdro :)
    • Gość: Ana Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 14:03
      Dziękuję za informacje. Zamierzam kupić drzewny żwirek, tak polecany w innych
      postach na tym forum, ale ciągle się nie mogę zdecydować, który. Dotychczas
      używałam żwirku o nazwie "Koci piasek" - granulki są spore, więc się nie nosi.
      Mieszałam pół na pół z zapachowym tej samej marki (sam zapachowy pachnie zbyt
      intensywnie), bo mój kot ma taki zwyczaj, że się jak się załatwi, tak to
      zostawia, nie raczy ani trochę zagrzebać. Ale wkurza mnie to, że nie można tego
      żwirku wrzucać do ubikacji, dlatego przy zmianie żwirku ta cecha będzie miała
      decydujące znaczenie. Może jednak Cat's Best można też wrzucać do WC? I czy te
      żwirki pochłoną zapach przy takim obyczaju mojego kota?
      • Gość: Kawawa Re: PIGWA - gdzie kupic w wawie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 15:01
        Musze Ci powiedziec, ze pierwsze czym mnie zaskoczyla Pigwa, to wlasnie tym,
        ze kompletnie nic nie czuc. "Dowodem" moze byc, to ze mam trzy
        czteromiesieczne koty, a wiadomo - maly kot czeciej robi EE... jak wracam z
        pracy, czy tez rano wchodzac do WC nie zabija mnie smrodek niewatpliwego
        kociego mistrzostwa w tej dziedzinie... ;)
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka