Dodaj do ulubionych

W Londynie kradna lusterka......

20.01.14, 21:28
od samochodow!!!big_grin
Niemozliwe!big_grin
A w Niemczech ....gwiazy z Mercedesa. Mnie gwizdeli juz trzy. A auto stare bylo....big_grin
Ostatnia gwiazde gwizdeli mi w Polsce. W.....1999 roku. Teraz moda sie do Niemiec i UK przeniosla??!big_grinbig_grinbig_grin
Niesamowite.....smirk
Obserwuj wątek
    • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 21:31
      to nie ja suspicious
      • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 21:38
        mam nadzieje. W Lublinie Merolem nie bylem.....big_grin
        fenikss.2972 napisał:

> to nie ja suspicious
        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 21:52
          a szkoda big_grin mieliby chłopaki zajęcie ...big_grin big_grin big_grin

chociaż Ci powiem, że tu u mnie to lepsze fury, jak ten Twój pożal się boże mercedesik widuję big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> mam nadzieje. W Lublinie Merolem nie bylem.....big_grin
          > fenikss.2972 napisał:
          >
          > > to nie ja suspicious
          >
          >
          • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 21:59
            fenikss.2972 napisał:

> chociaż Ci powiem, że tu u mnie to lepsze fury, jak ten Twój pożal się boże mer
            > cedesik widuję big_grin big_grin big_grin

Hmmm... Ukraina od Lublina niedaleko... wink
            • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:01
              no ba ... big_grin big_grin big_grin
              • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:06
                Merolem, to ...dziadki jeżdżą suspicious smile)))))))))
                weż no zmień na BeeMWu suspicious
                • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:08
                  beemkami to jeżdżą ci no...................bejsboliści w dresikach big_grin big_grin big_grin
                  • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:11
                    no, tak mówią wink
                    ale ja nie jestem tak do końca o tym przekonana smile)
                    • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:14
                      sam widziałem big_grin
                      • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:15
                        ..że samochód gangsterów?? smile
                        za dużo filmów oglądasz suspicious
                        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:17
                          nieee
                          to byli biedni chłopcy .... big_grin łyse, bez czapeczek, w dresikach w grudniu i z kijami do podpierania.... big_grin big_grin big_grin
                          • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:22
                            https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTf3viDzgNXM-oTZUT4ij1Va2Ek1FUFttd1WhQY_H_q80FDK_qOg

czyli takie cóś wink
                            • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:23
                              nooooooooooooo
                              tylko łyse big_grin big_grin big_grin
                              • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:26
                                Nie jesteś na czasie z modą.....kiedyś łyse
                                teraz znów kudłate smile))
                                i obowiązkowo wręcz gruby łańcuch na szyi smile
                                • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:27
                                  to u mnie łażą łyse big_grin
                                  • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:39
                                    Nigdy mi się takie łby nie podobały..zawsze kojarzy mi się z chuliganem smile
                                    • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:44
                                      może im włoski ze zmartwień wyszli.... big_grin big_grin big_grin
                                      • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:47
                                        Czym się niby tak martwią? smile) do pracy nie idą, dzień zawsze przyjemny..
                                        braknie, to się ukradnie wink
                                        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 20.01.14, 22:52
                                          no bo.........................pała ciężka.............big_grin big_grin big_grin
                                          • rudka-a Chwila.... 20.01.14, 23:14
                                            Skąd czerpiesz tematy na wątki?
                                            • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 07:25
                                              to mowisz Ruda.....BMW? Przeciez ja stary dziadek jezdem!big_grin Trzy wnuki juz zaliczone!big_grinbig_grin
                                              Wiec Merol mi juz przysluguje.....smirk A poza tym w dresie nie chodze, kija bejsbolowego nie uzywam....big_grin
                                            • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 07:52
                                              ...............z watkow.big_grinbig_grinbig_grin
                                              rudka-a napisała:

> Skąd czerpiesz tematy na wątki?
                                              • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 09:46
                                                1zorro-bis napisał:

> ...............z watkow.big_grinbig_grinbig_grin
                                                > rudka-a napisała:
                                                >
                                                > > Skąd czerpiesz tematy na wątki?

Ty uważaj, Zorro, bo Cię złodziejem okrzykną! big_grin
                                                No, chyba że dla nich będziesz kradł... wink

>
                                                • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:03
                                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                                  przynajmniej uwaznie "Dworzec" czytaja.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:12
                                                    jak będę pretendował do autora bestsellera roku to ogłoszę suspicious
                                                    a tak to mnie gówno obchodzi kto czytają i czy uważnie czy po łebkach suspicious

big_grin

1zorro-bis napisał:

> big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > przynajmniej uwaznie "Dworzec" czytaja.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:10
                                                  eeeeeeeeeeee
                                                  spokój w szeregach !! suspicious

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Chwila.... 21.01.14, 10:14
                                                    Niby dziadki, a jakies takie..niespokojne suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:19
                                                    kryzys wieku średniego suspicious

big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Niby dziadki, a jakies takie..niespokojne suspicious
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 10:32
                                                    fenikss.2972 napisał:

> kryzys wieku średniego suspicious

Średniego? Hmmm... łaskawca z Ciebie. wink

> rudka-a napisała:

> > Niby dziadki, a jakies takie..niespokojne suspicious

A babki, to co? Gender, moja droga, gender!!!Nie zapominaj o równouprawnieniu z przechyłem... feministycznym wink

• rudka-a Re: Chwila.... 21.01.14, 10:40
                                                    Zawsze z chłopakami trzymałam na podwórku wink mieli samochody i latawce z gazety suspicious
                                                    a koleżanki o byle co płakały i biegły do mamy po pomoc suspicious
                                                    a przecież rozbite kolanko tak bardzo nie bolało...mależało tylko poślinić i listek przykleić, albo naciągnąć rąbek kiecki suspicious no, i po dachach chodzili, co bardzo mi wtedy odpowiadało suspicious
                                                    big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 10:43
                                                    No normalnie ruda genderówa, no! suspicious
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:43
                                                    ja to różnie, narpierw z chłopakami się trzymało, ale przyszedł błogi czas, kiedy człowiek jednak zaczął z dziewczynkami... big_grin big_grin big_grin

rudka-a napisała:

> Zawsze z chłopakami trzymałam na podwórku wink mieli samochody i latawce z gazety
                                                    > suspicious
                                                    > a koleżanki o byle co płakały i biegły do mamy po pomoc suspicious
                                                    > a przecież rozbite kolanko tak bardzo nie bolało...mależało tylko poślinić i li
                                                    > stek przykleić, albo naciągnąć rąbek kiecki suspicious no, i po dachach chodzili, c
                                                    > o bardzo mi wtedy odpowiadało suspicious
                                                    > big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:43
                                                    sredniego?!big_grin Ten juz dawno za mna.......smirk
                                                    fenikss.2972 napisał:

> kryzys wieku średniego suspicious
                                                    >
                                                    > big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    > rudka-a napisała:
                                                    >
                                                    > > Niby dziadki, a jakies takie..niespokojne suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:45
                                                    noooooooo
                                                    jeszcze trochę i każecie sobie kapcie podawać... big_grin

1zorro-bis napisał:
                                                    > sredniego?!big_grin Ten juz dawno za mna.......smirk
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:46
                                                    mam takie, mam!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> noooooooo
                                                    > jeszcze trochę i każecie sobie kapcie podawać... big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    > > sredniego?!big_grin Ten juz dawno za mna.......smirk
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:48
                                                    ja miałem, ale pies mi zeżarł big_grin

1zorro-bis napisał:

> mam takie, mam!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:49
                                                    kurde......z tym niemieckim to tez muszem uwazac, bo mnie zaraz dyzurna ortografka obsmaruje......big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:50
                                                    a kopnąć Cię w dupę drogi Zorro ?? suspicious

big_grin

1zorro-bis napisał:

> kurde......z tym niemieckim to tez muszem uwazac, bo mnie zaraz dyzurna ortogra
                                                    > fka obsmaruje......big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 11:51
                                                    mnie?!big_grin
                                                    Za .....ortografie?smirk
                                                    fenikss.2972 napisał:

> a kopnąć Cię w dupę drogi Zorro ?? suspicious
                                                    >
                                                    > big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > kurde......z tym niemieckim to tez muszem uwazac, bo mnie zaraz dyzurna o
                                                    > rtogra
                                                    > > fka obsmaruje......big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    > >
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:53
                                                    ortografię Ci wybaczę suspicious

1zorro-bis napisał:
                                                    > mnie?!big_grin
                                                    > Za .....ortografie?smirk
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 11:55
                                                    tak? A tak moze byc?big_grin
                                                    דודו פישר
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:56
                                                    כבר יותר טוב big_grin

1zorro-bis napisał:

> tak? A tak moze byc?big_grin
                                                    > דודו פישר
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:43
                                                    trzecia mlodosc......big_grinbig_grinbig_grin
                                                    rudka-a napisała:

> Niby dziadki, a jakies takie..niespokojne suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:44
                                                    chwilunia !! ja dopiero druga !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> trzecia mlodosc......big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 10:47
                                                    Tyle młodości, ile miłości, ptaszku mój! smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:49
                                                    noooo to ja jednak młody ptaszek big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:

> Tyle młodości, ile miłości, ptaszku mój! smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:42
                                                    Jawohl!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> eeeeeeeeeeee
                                                    > spokój w szeregach !! suspicious
                                                    >
                                                    > big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:44
                                                    oooooooooo big_grin
                                                    i to mi się podoba big_grin

1zorro-bis napisał:

> Jawohl!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:45
                                                    no.....Ordnung muß sein.......big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:47
                                                    gut !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no.....Ordnung muß sein.......big_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 10:48
                                                    mowi sie....: weiter machen!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> gut !! big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no.....Ordnung muß sein.......big_grin
                                                    > >
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:50
                                                    ja prawie nie znam niemieckiego big_grin
                                                    to tylko sylabizuję big_grin

1zorro-bis napisał:

> mowi sie....: weiter machen!big_grinbig_grinbig_grin

• 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 11:51
                                                    sehr gut!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> ja prawie nie znam niemieckiego big_grin
                                                    > to tylko sylabizuję big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > mowi sie....: weiter machen!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:52
                                                    начать говорить по-человечески !! suspicious

1zorro-bis napisał:
                                                    > sehr gut!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 12:04
                                                    fenikss.2972 napisał:

> начать говор&
                                                    > #1080;ть по-челове&
                                                    > #1095;ески !! suspicious

Czeławieczeskij, znaczit nie niemieckij? big_grin Nuuu...ty nie charoszyj czeławiek! big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 12:18
                                                    и я очень комфортно с ним !! big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                                    > Czeławieczeskij, znaczit nie niemieckij? big_grin Nuuu...ty nie charoszyj czeławiek!
                                                    > big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 10:50
                                                    fenikss.2972 napisał:

> gut !! big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no.....Ordnung muß sein.......:

Jakie "gut"?! Żadne "gut"! Ordnung to za Odrą, a u nas to jak kto chce. big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 10:52
                                                    Я не понимаю по-немецки !! big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                                    >
                                                    > Jakie "gut"?! Żadne "gut"! Ordnung to za Odrą, a u nas to jak kto chce. big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 11:00
                                                    fenikss.2972 napisał:

> Я не понимаю п
                                                    > ;о-немецки !!

Tak ja tiebie skażu: Musi to na Rusi, a w Polsce to jak kto chce. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:06
                                                    na Rusi to już też nie musi big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 11:10
                                                    fenikss.2972 napisał:

> na Rusi to już też nie musi

Musi, musi, choć... nie musi. wink
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:10
                                                    no i to dokładnie tak jak u nas big_grin big_grin big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 11:20
                                                    fenikss.2972 napisał:

> no i to dokładnie tak jak u nas big_grin big_grin big_grin

No może jest, ale niedokładnie. Bardzo niedokładnie. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:22
                                                    narzędzia przymusu pośredniego bywają bardzo zróżnicowane oraz niezwykle subtelne
                                                    aleeeeee w sumie każdy coś musi... big_grin
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 11:29
                                                    fenikss.2972 napisał:

> narzędzia przymusu pośredniego bywają bardzo zróżnicowane oraz niezwykle subtelne
                                                    > aleeeeee w sumie każdy coś musi
                                                    ... big_grin

Nawet w rajskim Dojczlandzie, słodkiej Francji, wzniosłej Brytanii, cudownej Italii, dzielnej Hiszpanii i wspaniałych USA.
                                                    Tylko, że niektórzy nie chcą tego dopuścić do świadomości - wolą śnić swój sen...
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:35
                                                    nie ma świata bez przymusu
                                                    praca, rodzina, urzędy, szkoły, władze itd... - to przymusik administracyjny
                                                    zasady, konwencje, wzory zachowań, ramy moralne i społeczne - kolejne przymusy
                                                    na drodze musisz stosować się do znaków drogowych
                                                    musisz płacić rachunki, podatki
                                                    musisz żyć zgodnie z obowiązującym prawem karnym, cywilnym, gospodarczym etc.........
                                                    to tylko takie przymusy codzienne - a każdy ma swoje indywidualne jeszcze smile

anarchia to utopia
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 11:40
                                                    fenikss.2972 napisał:

> nie ma świata bez przymusu
                                                    (...)
                                                    > anarchia to utopia

Bez przymusu wciąż jeszcze byśmy na drzewach siedzieli. Nie wiem, czy rajskich... wink
                                                    Z drugiej strony, bez przymusu nic nie wiedzielibyśmy o wolności.
                                                    Listek figowy by nie opadł...
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:49
                                                    my ?
                                                    popatrz na takie mrówki, termity, czy pszczoły
                                                    tam dopiero panuje monarchia absolutna i wyzysk aż do śmierci, segregacja, podziały społeczne, kasty, przywileje ....smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 11:53
                                                    nie musi?!smirk
                                                    Czyli co?big_grin Bunga, bunga i burdello?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Mamma mia!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:54
                                                    oooooooooo burdello !! bum bum !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> nie musi?!smirk
                                                    > Czyli co?big_grin Bunga, bunga i burdello?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > Mamma mia!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 11:56
                                                    si? Prego, prego! Burdello......Benvenuti a Firenze big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 11:58
                                                    e, infine, un tema rilevante big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> si? Prego, prego! Burdello......Benvenuti a Firenze big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 11:59
                                                    smirk
                                                    ספר שמואל
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 12:02
                                                    מלחמה חדשה עם פלשתים wink

1zorro-bis napisał:

> smirk
                                                    > ספר שמואל
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 12:10
                                                    O rany! Tych "robaczków" to ja ani w ząb... sad
                                                    Na internetowym translatorze ani trochę nie polegam.
                                                    Ale... szalom, szalom, szalom! A może i alejkum? W każdym razie: Pax vobiscum! smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Chwila.... 21.01.14, 12:16

smirk ‏يولد جميع الناس أحراراً ومتساوين في الكرامة والحقوق. وهم قد وهبوا العقل والوجدان وعليهم أن يعاملوا بعضهم بعضا بروح الإخاء big_grin
                                                    I to by bylo na tyle.big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Chwila.... 21.01.14, 12:22
                                                    o tak
                                                    rodzimy się równi i wolni, podziały przychodzą potem.... smile
                                                    dobry tekst
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 12:24
                                                    "La illaha il allah, muhammadun rasul illahi". "Shema Israel: Adonaj elohenu, Adonaj echad"
                                                    Tyle wiem, bo tyle i w mojej tradycji. Mojżesz i Joszua ben Joseph jak najbardziej, Muhammad trochę mniej, ale...
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 12:32
                                                    "Adonaj ehad" powinno być. Sorry.
                                                  • tan.nawe Re: Chwila.... 21.01.14, 12:16
                                                    1zorro-bis napisał:

> nie musi?!smirk
                                                    > Czyli co?big_grin Bunga, bunga i burdello?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > Mamma mia!big_grinbig_grinbig_grin

"Nie musi", czyli "róbta, co chceta" (J. Owsiak, a wcześniej św. Augustyn).
                                                    Tylko nie zapomnijcie, że najpierw macie kochać! A wtedy... "apres nous., le deluge"! smile
      • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 15:13
        to ten Londyn niebezpieczny sie zrobil......smirk
        Polakow bija.smirk
        Za......lusterka?!big_grin
        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 17:31
          ja Cię jednak zbanuję za segregację rasową suspicious
          albo coś wymyślę big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> to ten Londyn niebezpieczny sie zrobil......smirk
          > Polakow bija.smirk
          > Za......lusterka?!big_grin
          >
          • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 18:26
            wymyslisz lusterka nie do ukradzenia?smirk
            • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 18:30
              nie suspicious tendencyjnie wymyślę, za co można dać banana suspicious

1zorro-bis napisał:

> wymyslisz lusterka nie do ukradzenia?smirk
              >
              • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 18:57
                banana?big_grin
                Czy ja .....malpa?!big_grin
                I pewnie jeszcze .....czerwona?!big_grinbig_grinbig_grin
                • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 21:28
                  i jak sie zakonczylo dochodzenie w sprawie tej czerwonej? smile)))))))))
                  • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 21:30
                    no Rudaaaaaaaaaaaaa weź mnie nie osłabiaj !!! big_grin co ustaliliśmy.............? co.......................? że małpa czerwona to................................big_grin big_grin big_grin big_grin no big_grin
                    • rudka-a Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 21:40
                      .....kto?......
                      jak to..ustaliliśmy?
                      byłam w komisji sledczej????????????????
                      nie pamietam crying
                      • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 21.01.14, 21:44
                        no wiem wiem
                        ach ta skler.....................znaczy niepamięć big_grin big_grin big_grin
                    • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 07:15
                      no, no, no?!big_grin No kto?big_grin Sluchy chodzily ze........Kogut!big_grinbig_grinbig_grin
                      fenikss.2972 napisał:

> no Rudaaaaaaaaaaaaa weź mnie nie osłabiaj !!! big_grin co ustaliliśmy.............? c
                      > o.......................? że małpa czerwona to................................:
                      > D big_grin big_grin big_grin no big_grin
                      • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 10:26
                        o przepraszam, Ci dziewczyny na FOF jasno i wyraźnie napisały - nie kogut - za to kilka nicków wtedy zostało zbananowanych...... tak jak mówiły, że zablokowały tych co się zabawiali.... big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, no, no?!big_grin No kto?big_grin Sluchy chodzily ze........Kogut!big_grinbig_grinbig_grin
                        > fenikss.2972 napisał:
                        >
                        > > no Rudaaaaaaaaaaaaa weź mnie nie osłabiaj !!! big_grin co ustaliliśmy..........
                        > ...? c
                        > > o.......................? że małpa czerwona to...........................
                        > .....:
                        > > D big_grin big_grin big_grin no big_grin
                        >
                        >
                        • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:02
                          No, z tej małpy to niezły lis był! wink
                          • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:05
                            niezłe ZOO tu jednak mamy... big_grin

tan.nawe napisała:

> No, z tej małpy to niezły lis był! wink
                            • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:12
                              FAKT.big_grinbig_grinbig_grin
                              fenikss.2972 napisał:

> niezłe ZOO tu jednak mamy... big_grin
                              >
                              > tan.nawe napisała:
                              >
                              > > No, z tej małpy to niezły lis był! wink
                              • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:17
                                ale jakby nie było - że mi się toto do Lasu dobijało, to stąd wiem, że z Twojego maila toto korzystało suspicious

big_grin

1zorro-bis napisał:
                                > FAKT.big_grinbig_grinbig_grin
                                • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:19
                                  z mojego? A skad wiesz? A to co ja Tobie na prive to przeciez tez z mojego....smirk
                                  fenikss.2972 napisał:

> ale jakby nie było - że mi się toto do Lasu dobijało, to stąd wiem, że z Twojeg
                                  > o maila toto korzystało suspicious
                                  >
                                  > big_grin
                                  >
                                  > 1zorro-bis napisał:
                                  > > FAKT.big_grinbig_grinbig_grin
                                  • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:28
                                    Ty, przesz była niezła awantura wtedy big_grin
                                    założyłem, że z Twojego, bo adres mailowy zawierał Twoje nazwisko - i chyba był w yahoo.de
                                    czyli, jeśli faktycznie masz taki adres - zrobił to ktoś, kto go zna - bo ja znałem do tamtego momentu tylko Twój gazetowy. Nie pamiętam dokładnie jak brzmiał tamten adres ze zgłoszenia do Lasu.

1zorro-bis napisał:
                                    > z mojego? A skad wiesz? A to co ja Tobie na prive to przeciez tez z mojego....:
                                    > S
                                    • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:45
                                      no....moj adres znasz. Jest na FB i mojej www. Ogolnie dostepny.big_grin
                                      • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:48
                                        ale ja się po FB nie włóczę a na stronie szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi. Zresztą na tej stronie byłem nieco później, po aferze z tą małpeczką chyba nie ? big_grin

1zorro-bis napisał:

> no....moj adres znasz. Jest na FB i mojej www. Ogolnie dostepny.big_grin
                                        >
                                        • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:11
                                          ......a cholera Cie tam wie, gdzie Ty sie za kurami szlajasz.....big_grinbig_grinbig_grin
                                          fenikss.2972 napisał:

> ale ja się po FB nie włóczę a na stronie szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi. Z
                                          > resztą na tej stronie byłem nieco później, po aferze z tą małpeczką chyba nie ?
                                          > big_grin
                                          >
                                          > 1zorro-bis napisał:
                                          >
                                          > > no....moj adres znasz. Jest na FB i mojej www. Ogolnie dostepny.big_grin
                                          > >
                                          • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:15
                                            się nie szlajam big_grin
                                            same przyłażą big_grin

1zorro-bis napisał:
                                            > ......a cholera Cie tam wie, gdzie Ty sie za kurami szlajasz.....big_grinbig_grinbig_grin
                                            • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:23
                                              i co robiom? Dziobiom, dziobiom?big_grin
                                              fenikss.2972 napisał:

> się nie szlajam big_grin
                                              > same przyłażą big_grin
                                              >
                                              > 1zorro-bis napisał:
                                              > > ......a cholera Cie tam wie, gdzie Ty sie za kurami szlajasz.....big_grinbig_grinbig_grin
                                              • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:30
                                                to ja mam Cię teraz uświadamiać.....? big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:
                                                > i co robiom? Dziobiom, dziobiom?big_grin
                                                • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 16:23
                                                  no. Bo ja juz......skleroza!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  fenikss.2972 napisał:

> to ja mam Cię teraz uświadamiać.....? big_grin big_grin big_grin
                                                  >
                                                  > 1zorro-bis napisał:
                                                  > > i co robiom? Dziobiom, dziobiom?big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 16:34
                                                    to szczerze współczuję.........................big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no. Bo ja juz......skleroza!big_grinbig_grinbig_grin
                          • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:11
                            lisek chytrusek czy lisia malpa?big_grin
                            tan.nawe napisała:

> No, z tej małpy to niezły lis był! wink
                            • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:15
                              co by nie było - parę osóbek się wtedy gęsto tłumaczyło - oczywiście tworząc wesołe teorie spiskowe z udziałem moderatorów....big_grin - czemu nagle mają zablokowane nicki big_grin
                              a ja nie miałem jakoś big_grin

wiem wiem
                              spisek .... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> lisek chytrusek czy lisia malpa?big_grin
                              > tan.nawe napisała:
                              >
                              > > No, z tej małpy to niezły lis był! wink
                              >
                              >
                            • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:32
                              1zorro-bis napisał:

> lisek chytrusek czy lisia malpa
                              ?big_grin

Na to samo wychodzi - w kolorze red, znaczy. wink
                              • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:35
                                nooo big_grin
                                coraz ciekawiej się robi.... big_grin

tan.nawe napisała:
                                >
                                > Na to samo wychodzi - w kolorze red, znaczy. wink
                                • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:49
                                  fenikss.2972 napisał:

> nooo big_grin
                                  > coraz ciekawiej się robi
                                  .... big_grin

To tylko metoda dedukcji. Ta z Baker Street. W Londynie zresztą. big_grin

• fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:52
                                    noooooooooooo i pewnie w końcu się okaże, że za wszystkim stał pies Baskerville'ów .... big_grin big_grin big_grin

tan.nawe napisała:
                                    > To tylko metoda dedukcji. Ta z Baker Street. W Londynie zresztą. big_grin
                                    >
                                    • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:54
                                      A jakże! big_grin
                                      I jeszcze 20th Century... Fox! wink
                                      • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:56
                                        taki bożek był o dwóch twarzach.................jak tam mu było ...? big_grin
                                        nie Światowid, bo ten miał ze cztery ryje.....................big_grin

tan.nawe napisała:

> A jakże! big_grin
                                        > I jeszcze 20th Century... Fox! wink
                                        • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:58
                                          > taki bożek był o dwóch twarzach.................jak tam mu było

Janus, ni chybi! smile
                                          • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 12:00
                                            nooooooooooo ....... big_grin

tan.nawe napisała:
                                            > Janus, ni chybi! smile
                                    • k.karen Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 12:57
                                      fenikss.2972 napisał:

> noooooooooooo i pewnie w końcu się okaże, że za wszystkim stał pies Baskerville
                                      > 'ów .... big_grin big_grin big_grin

Ale za to jaki uczony, nawet jeden polski znak diakrytyczny ("ó") naumiał się pisać big_grin big_grin big_grin
                                      • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:10
                                        k.karen napisała:

> Ale za to jaki uczony, nawet jeden polski znak diakrytyczny ("ó") naumiał się p
                                        > isać big_grin big_grin big_grin

O, to robi wrażżżeeenieee!!
                                        big_grinbig_grinbig_grin
                              • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:21
                                no coz......kolor czerwony to moj ulubiony.big_grin
                                Ale w zestawieniu z malpa?smirk Malpa to ma dupsko czerwone...big_grinbig_grin
                                • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:25
                                  1zorro-bis napisał:

> no coz......kolor czerwony to moj ulubiony.big_grin
                                  > Ale w zestawieniu z malpa?smirk Malpa to ma dupsko czerwone

A lis... ogon. wink big_grin
                                  • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:27
                                    ogon to jest ....rudy. Ruda???!big_grin
                                    tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                    >
                                    > > no coz......kolor czerwony to moj ulubiony.big_grin
                                    > > Ale w zestawieniu z malpa?smirk Malpa to ma dupsko czerwone

>
                                    > A lis... ogon. wink big_grin
                                    • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:31
                                      .............................big_grin big_grin big_grin
                                      jakby nie kręcić tematu, zawsze w końcu wszystko jest na Rudą !! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:
                                      > ogon to jest ....rudy. Ruda???!big_grin
                                      • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:46
                                        no FAKT. Bo Ruda to prawie....czerwona!big_grin
                                        fenikss.2972 napisał:

> .............................big_grin big_grin big_grin
                                        > jakby nie kręcić tematu, zawsze w końcu wszystko jest na Rudą !! big_grin big_grin big_grin
                                        >
                                        > 1zorro-bis napisał:
                                        > > ogon to jest ....rudy. Ruda???!big_grin
                                        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:50
                                          oj będziemy mieli wpier...........jak tu wpadnie.... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:
                                          > no FAKT. Bo Ruda to prawie....czerwona!big_grin
                                    • tan.nawe Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:33
                                      1zorro-bis napisał:

> ogon to jest ....rudy. Ruda???!big_grin

No, po naszemu rudy, ale po angielsku to i tak red. Na przykład fox.
                                      • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:47
                                        Red Fox.......hmmmmm.smirk
                                        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:50
                                          jak ładnie sylabizujesz ...big_grin

1zorro-bis napisał:

> Red Fox.......hmmmmm.smirk
                                          >
                                          • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:12
                                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                            fenikss.2972 napisał:

> jak ładnie sylabizujesz ...big_grin
                                            >
                                            > 1zorro-bis napisał:
                                            >
                                            > > Red Fox.......hmmmmm.smirk
                                            > >
                                • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:29
                                  ale to tylko pawiany chyba big_grin

1zorro-bis napisał:

> no coz......kolor czerwony to moj ulubiony.big_grin
                                  > Ale w zestawieniu z malpa?smirk Malpa to ma dupsko czerwone...big_grinbig_grin
                                  >
                                  • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:46
                                    a jak Goryl na czerwonej lawce siadzie ze swieza farba, he?big_grin
                                    fenikss.2972 napisał:

> ale to tylko pawiany chyba big_grin
                                    >
                                    > 1zorro-bis napisał:
                                    >
                                    > > no coz......kolor czerwony to moj ulubiony.big_grin
                                    > > Ale w zestawieniu z malpa?smirk Malpa to ma dupsko czerwone...big_grinbig_grin
                                    > >
                                    • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 14:49
                                      a gdzieś Ty widział, żeby gorylom ławki malowali ?? big_grin
                                      na czerwono big_grin

1zorro-bis napisał:

> a jak Goryl na czerwonej lawce siadzie ze swieza farba, he?big_grin

• 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:12
                                        w ZOO....smirk
                                        fenikss.2972 napisał:

> a gdzieś Ty widział, żeby gorylom ławki malowali ?? big_grin
                                        > na czerwono big_grin
                                        >
                                        > 1zorro-bis napisał:
                                        >
                                        > > a jak Goryl na czerwonej lawce siadzie ze swieza farba, he?big_grin
                                        >
                                        • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 15:16
                                          a to chyba że big_grin
                                          ale przesz goryl widzi kartkę - uwaga świeżo malowane - big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> w ZOO....smirk
                        • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:10
                          FOF? a co to?smirk
                          • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 11:13
                            weź mnie z rana nie osłabiaj .... big_grin

1zorro-bis napisał:

> FOF? a co to?smirk
                            >
                            • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:16
                              fof, fof! Tak szczekal jeden z moich psow. wiec dlatego pytam.....big_grin
                              fenikss.2972 napisał:

> weź mnie z rana nie osłabiaj .... big_grin
                              >
                              > 1zorro-bis napisał:
                              >
                              > > FOF? a co to?smirk
                              > >
                              • fenikss.2972 Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 13:25
                                kurde, nawet psy w ichnim języku szczekają big_grin
                                moje robią normalne hau big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:
                                > fof, fof! Tak szczekal jeden z moich psow. wiec dlatego pytam.....big_grin
                  • 1zorro-bis Re: W Londynie kradna lusterka...... 22.01.14, 07:14
                    cholera wie......smirk
                    Niektorzy twierdza ze ja sie przemalowalem.......big_grinbig_grinbig_grin
                    rudka-a napisała:

> i jak sie zakonczylo dochodzenie w sprawie tej czerwonej? smile)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka