Dodaj do ulubionych

buła z Paryżewa

28.01.14, 20:13
co to się na tym świecie nie wyrabia !!!! big_grin

wtorek, 28 stycznia 2014
Radio Maryja rok temu: Związki partnerskie i członek z chleba

W pewnym momencie do stacji zatelefonowała słuchaczka, pani Zofia, która miała wątpliwą przyjemność mieszkać w Paryżu i podzieliła się z innymi odbiorcami swoimi złymi wspomnieniami z tego wyuzdanego miasta.

- To jest tragedia co tam się dzieje – zaczęła. – W IV dzielnicy Paryża, czegoś takiego w życiu nie widziałam. Tam są takie kawiarnie, gdzie normalnie jeżeli idzie normalna para, to tam nie wejdzie, bo będą normalnie palcem wskazywani! A poza tym, jest to bardzo przykre, jest tam taka piekarnia francuska, która po prostu członek męski z chleba robi! big_grin big_grin big_grin

- To jest tragedia co tam się dzieje – powtórzyła zbulwersowana niewiasta. – Po prostu stamtąd przychodzi normalnie syf! Jak o tym usłyszałam, to mi się Az niedobrze zrobiło. Broń Boże, żeby to do Polski nie przyszło. To jest beznadziejne, to jest demoralizujące kompletnie !!! big_grin big_grin big_grin

glosrydzyka.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 21:30
      Straszne to jest suspicious jak mogli starszą pania tak zdenerwować, jakie to niecne...
      co na to ojciec derektor? suspicious pączusia nie chciał? suspicious
      • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 21:35
        nie miał czasu
        zajęty był..........................genderem big_grin

piątek, 17 stycznia 2014
        O. Rydzyk kontra gender

Ojciec Rydzyk jako jeden z pierwszych wyznaczył Kościołowi nowego wroga - "ideologię gender". I konsekwentnie z nią walczy na antenie swojej stacji. Ostatnio opowiadał o "obrzydliwej" książeczce, jaka została rozdana uczniom jednej ze szkół w Krakowie.
        Obrzydliwej, bo na obrazkach dla dzieci były, za przeproszeniem, genitalia.

- Dzisiaj mi ktoś opowiadał akurat na przykładzie Krakowa. W jednej ze szkół dają książki dla dzieci w dwóch kolorach, chyba różowy i niebieski, czy coś takiego. I co, proszę państwa? Coś obrzydliwego. W jednej - genitalia przeróżne jakieś, no nie wiem, wiele tego jest, jakichś ilustracji ... Genitalia męskie, a drugie - genitalia żeńskie - opowiadał o. Rydzyk na antenie Radia Maryja. - I pani dyrektor kazała to dzieciom małym przekazywać, żeby napatrzyły się pewno. Nie wiem po co im potrzebne. I podobno to jest nakazane przez ministerstwo. Mówię o tym, żebyście państwo wiedzieli. Chcą w ten sposób zniszczyć człowieka.

- Ta dziedzina, jeżeli człowiek jest przedwcześnie rozbudzony, rozseksualizowany - a to robią od przedszkola. To gender teraz właśnie robi też, to później nie będziemy mogli pozbierać tego wszystkiego. Później będą dramaty. To prowadzi później do nadużyć, do tego, że człowiek jest nieuporządkowany bardzo w tej dziedzinie i później dochodzi do wielkich dramatów.
        • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 21:45
          Pięknie i w prosty sposób wytłumaczył smile))

że też ludzie słuchaja tego oszołoma..i jeszcze kasę rzucają.....
          • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 21:51
            a ja chyba zostanę fanem big_grin toż to kopalnia dobrego humoru !! big_grin
            • hardy1 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 21:58
              Toż samo twierdzę big_grin Jaja jak berety... moherowe big_grin
              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:03
                będę czerpał big_grin
                pokłady nieprzebrane big_grin
                • k.karen Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:15
                  O Jezu!!! To teraz zamkną Kaplicę Sykstyńską dla zwiedzających dzieci?! shock
                  Tam to dopiero dużo tych genitaliów różnych...

www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
                  • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:28
                    wiesz Karen ................może czas zadzwonić do tego tam i mu to powiedzieć big_grin big_grin big_grin
                • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:17
                  Czasami słucham, w radyju pokłady nieprzebrane są big_grinbig_grinbig_grin
                  • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:30
                    to Ty zostaniesz korespondentką specjalną !! notuj wszystko big_grin
                    • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:34
                      telefon do RM:
                      -Ja sobie taka modlitwe wymyslilam sama, Moge powiedziec?
                      -prosimy....
                      -Jak to dobrze, ze jestes ojcze Rydzyku, jak to dobrze ze Ciebie ta mama urodzila, niepokalana.....

smile)))))))
                      • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:37
                        nie no, to się w pale nie mieści !! big_grin
                      • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:37
                        Modlitwy na antenie RM:
                        - Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa?
                        - Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i zlodziei...no i oczywiscie za ojca dyrektora. big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:38
                          telefon do RM:
                          Czlowiek, ktory nie modli sie i nie slucha RM, jest jak to bydle...
                          • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:39
                            cóż za miłość bliźniego big_grin
                          • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:39
                            słuchaczka:
                            - Czy jak się modlę codziennie i spowiadam, ale też używam wibratora wie ksiądz, co to jest? ale po to, aby nie grzeszyć z mężczyznami, to grzeszę?

smile)))) smile)))))
                            • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:40
                              a jest na to odpowiedź ???? big_grin big_grin big_grin
                              • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:57
                                nie widzę publikacji dalszej big_grin
                                • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:00
                                  big_grin big_grin big_grin

telefon do RM:– Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka...

rudka-a napisała:

> nie widzę publikacji dalszej big_grin
                        • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:38
                          oooooooooo !! a to jest piękne !! big_grin
                          • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:40
                            Słuchaczka
                            - Ja dzwonię ze Stanów. U nas jest już taka deprawacja i kultura śmierci, że w szkołach stoją automaty do sprzedaży prezerwatyw.
                            Ojciec Jacek
                            - To pani nie dzwoni ze Stanów, tylko z piekła.

big_grin
                            • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:43
                              no proszę big_grin Paryżew syfiasty i wyuzdany, Stany to piekło big_grin
                              dawaj dalej big_grin
                              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:49
                                cudne !! big_grin

Słuchaczka RM: – Dobrze, że Ojciec Święty nie jezdzi tramwajami, bo jak by zobaczył, że dziewczyna siada chłopakowi na kolanach i całuje się z nim, to by musiał pomyśleć tylko jedno: No kurwa jakaś zwyczajna.

big_grin
                            • rudka-a a oto sam kwiat Rydzykowy :)) 28.01.14, 22:44
                              https://smieszny-rydz.w.interia.pl/index_pliki/image004.jpg
                              • fenikss.2972 Re: a oto sam kwiat Rydzykowy :)) 28.01.14, 22:47
                                powiem Ci....................
                                że wygląda złowrogooooooooo

ooo - pomoc duszpasterska big_grin

Telefon do Radia Maryja
                                Poszlam do ksiedza i żale sie, ze juz nie mam sily, bo przez pietnasci lat zyje pod jednym dachem z pijakiem, a ksiadz westchnal i powiedzial: Ty masz jednego pijaka, a ja mam ich cala parafie.
                                • rudka-a Re: a oto sam kwiat Rydzykowy :)) 28.01.14, 22:53
                                  hahah big_grin

Telefon do RM: – Od trzech miesięcy słucham wyłącznie Radia Maryja. Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem. suspicious
                      • hardy1 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:59
                        rudka-a napisała:
                        > telefon do RM:
                        > -Ja sobie taka modlitwe wymyslilam sama, Moge powiedziec?
                        > -prosimy....
                        > -Jak to dobrze, ze jestes ojcze Rydzyku, jak to dobrze ze Ciebie ta mama urodz
                        > ila, niepokalana....

Toż to bluźnierstwo! Niepokalana była tylko jedna! In vitro było tylko raz w historii i dlatego to był cud!
                    • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:39
                      Odmawiam.
                      Boję slę, że umre ze śmiechu od ciągłego słuchania ''skeczy'' big_grin

fenikss.2972 napisał:

> to Ty zostaniesz korespondentką specjalną !! notuj wszystko big_grin
                      • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:41
                        Bączuś !! ja dziś przez przypadek trafiłem !! i zostanę fanem najwierniejszym !! to jest genialne !!! big_grin big_grin big_grin
                        • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:49
                          Jest genialne, a jak kiedyś usłyszysz słowotok ojdyra, to....................jejku, jejku big_grin big_grinbig_grin
                          Jednak towarzystwo dzwoniące jest niezrównane big_grin

fenikss.2972 napisał:

> Bączuś !! ja dziś przez przypadek trafiłem !! i zostanę fanem najwierniejszym !
                          > ! to jest genialne !!! big_grin big_grin big_grin
                          • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:51
                            ja się zakochałem w tej stacji w momencie big_grin big_grin big_grin
                            • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:53
                              miłość bliźniego big_grin

Słuchaczka: – Niestety jestem za tym, że jak dziecko jest chore... to znaczy płód jest chory nieuleczalnie, to powinno się dopuszczać aborcję.
                              Prowadzący audycję: – To panią powinno się w pierwszej kolejności zabić, a nie to dziecko.
                              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:55
                                kurde !! to jest kabaret dopiero big_grin big_grin big_grin

o. Rydzyk: – Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS. Pisało na nim: „Wszyscy to robicie, ale róbcie to z głową”. Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię.
                              • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:59
                                Ciekawa logika prowadzącego.
                                Jak panią zabije, to co stanie się z dzieckiem.
                                Ojciec prowadzący będzie musiał ciąze do końca donosić big_grin
                                Zakonnik z brzuszkie ciażowym.
                                Potrafisz sobie to wyobrazić ?
                                • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:00
                                  nie dobijaj mnieeeeeeeeeeeeeee big_grin big_grin big_grin
                                  już i tak rżę jak opętany !!!! big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Ciekawa logika prowadzącego.
                                  > Jak panią zabije, to co stanie się z dzieckiem.
                                  > Ojciec prowadzący będzie musiał ciąze do końca donosić big_grin
                                  > Zakonnik z brzuszkie ciażowym.
                                  > Potrafisz sobie to wyobrazić ?
                                  • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:05

Słuchaczka RM: – Idę sobie ulicą, patrzę, a tu takie szesnastoletnie kurwy wkładają za wycieraczki samochodów ulotki agencji towarzyskich. Patrzę za chwilę, a jedną taką ulotkę wyciąga nasz ksiądz proboszcz. No to pytam się jego, po co mu ona. A ksiądz odpowiedział, że przyda się jako zakładka do książki. Już nie wiem, co o tym myśleć.
                                  • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:11
                                    Na gazecie.pl jest świetny blog p.t. Głos ojca Rydzyka big_grin
                                    Ale teraz już chyba rozumiesz dlaczego musiałam odmówić zaszczytnego stanowiska
                                    korespondenta.

fenikss.2972 napisał:

> nie dobijaj mnieeeeeeeeeeeeeee big_grin big_grin big_grin
                                    > już i tak rżę jak opętany !!!! big_grin big_grin big_grin
                                    >
                                    >
                                    > wirujacypunkt napisał:
                                    >
                                    > > Ciekawa logika prowadzącego.
                                    > > Jak panią zabije, to co stanie się z dzieckiem.
                                    > > Ojciec prowadzący będzie musiał ciąze do końca donosić big_grin
                                    > > Zakonnik z brzuszkie ciażowym.
                                    > > Potrafisz sobie to wyobrazić ?
                                    • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:14
                                      no to trafiłem dziś właśnie na jakiś głos ojca Rydzyka - i normalnie padłem big_grin
                                      na początku chyba podałem link, może to to big_grin
                                      • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:23
                                        Tak, to jest ten blog.
                                        Czytaj ku chwale ojdyra i Radyja Maryja, a dostąpisz chwały w niebiesiech big_grin

fenikss.2972 napisał:

> no to trafiłem dziś właśnie na jakiś głos ojca Rydzyka - i normalnie padłem big_grin
                                        > na początku chyba podałem link, może to to big_grin
                                        • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:24
                                          nawróciłem się !!! normalnie sam zacznę słuchać i nagrywać, żeby nic nie przegapić !! big_grin
                                          • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:28
                                            a tego to chyba nie rozumiem. Znaczy że siać...........to nasienie w te prostytutki........czy jak..... ? big_grin big_grin big_grin

o.Rydzyk
                                            Polska stala sie krajem misyjnym dla pogan. Ich wyslannikami sa prostytutki przy drogach. Siac...trzeba siac, siac, siac...
                                            • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:29
                                              to jest genialne !! big_grin

Słuchaczka: – Jest u nas w Toronto taki jeden Amerykanin, który przez całe życie wyszukuje i opisuje negatywne postacie Żydów.
                                              A ja się pytam, czy w imię miłości Chrystusa nie mógłby wyszukać kilku pozytywnych postaci tej nacji?
                                              o. Piotr: – Proszę pani... to za niego robi „Gazeta Wyborcza”.
                                              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:30
                                                Alleluja !!!!!!!!!!!!!!!!!!! big_grin

Słuchaczka: – Papierosy, chłopcy, trochę alkoholu... no puszczam się i jestem szczęśliwa, i jest mi dobrze.
                                                o. Piotr: – Dziecko... czy ty wykręciłaś właściwy numer telefonu?
                                          • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:30
                                            Nagrywaj i pozostań w nieustającej wierze i chwale big_grin
                                            Ubogacisz się słuchaniem big_grinbig_grinbig_grin
                                            Duchowo się ubogacisz big_grin

fenikss.2972 napisał:

> nawróciłem się !!! normalnie sam zacznę słuchać i nagrywać, żeby nic nie przega
                                            > pić !! big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:32
                                              nie mogę przestać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! big_grin big_grin big_grin
                                              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:32

Słuchacz: – Wy tylko alleluja, alleluja, alleluja i do przodu... siać, siać i siać. Czy to nie jest już nudne?
                                                o. Piotr: – A pan się schlał po prostu jak świnia...
                                                • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:36
                                                  nie wytrzymam !! big_grin

Słuchacz: – Ksiądz nie chciał pochować za darmo mojego ojca. Jak się zapytałem, co mam zrobić, bo jest lato i gorąco, to on odpowiedział: „Zamarynuj go sobie”.
                                                  Prowadzący audycję: – No... pan jest chyba członkiem SLD.
                                                • wirujacypunkt Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:37
                                                  To z chlaniem, słyszałam big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 23:38
                                                    ileż ja straciłem !! big_grin kurde !!! ile straciłem !! big_grin
                                                    ale nadrobię !! big_grin
                            • rudka-a Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:56
                              sad jesteś stracony crying
                              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 28.01.14, 22:58
                                cicho !! patrzaj !! big_grin big_grin big_grin

quiz na antenie RM: – Masz na imię Michał? To pięknie. Pierwsze pytanie naszego quizu brzmi: Nad jakim morzem leży wyspa Kapri?
                                – A ona leży nad morzem?
                                – No... każda wyspa leży nad jakimś morzem.
                                – No to nad jakim ona leży?
                                – Kto tu w końcu komu zadaje pytania?

rudka-a napisała:

> sad jesteś stracony crying
    • debi_bebi Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 06:07
      Taki świeży, pachnący i pulchny członeczek do schrupania, a pani kręci nosem?
      Nienormalna jakaś.
      • 1zorro-bis Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 08:48
        powiem Wam tak: sluchanie tego radia zagraza zyciu! Kiedys wlaczylem w Polsce jadac samochodem to radyjko i o malo nie wpierniczylem sie w ciezarowke. Bo dostalem ataku smiechu.....big_grin
        A tutaj mala probka....big_grinbig_grinbig_grin
        www.youtube.com/watch?v=pU6W_1M_qew
      • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 10:27
        a może czerstwy był i się wkurzyła big_grin
        • 1zorro-bis Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 11:46
          moze byl......obrzezany?!big_grinbig_grinbig_grin
          fenikss.2972 napisał:

> a może czerstwy był i się wkurzyła big_grin
          • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 11:56
            nooooooooooo
            to mogło babinę przerazić big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> moze byl......obrzezany?!big_grinbig_grinbig_grin
            • 1zorro-bis Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 13:13
              prawda? Kurcze.....koszerna bagietka!big_grinbig_grinbig_grin
              • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 13:31
                no big_grin

pokazałem dziś szanownej mamusi - jest w wieku wczesno moherowym - teraz się poważnie obawiam o jej zdrowie, bo co chwila ma ataki big_grin
                śmiechu big_grin
                • 1zorro-bis Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 13:33
                  tak? a z czego sie tak smieje?big_grin
                  fenikss.2972 napisał:

> no big_grin
                  >
                  > pokazałem dziś szanownej mamusi - jest w wieku wczesno moherowym - teraz się po
                  > ważnie obawiam o jej zdrowie, bo co chwila ma ataki big_grin
                  > śmiechu big_grin
                  • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 13:35
                    powiem Ci, że buła z Paryżewa jest przebojem big_grin
                    ale i inne wesołe teksty też big_grin

1zorro-bis napisał:

> tak? a z czego sie tak smieje?big_grin
                    • 1zorro-bis Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 13:43
                      no, to mama ma przynajmniej zabawe.....big_grin
                      • tan.nawe Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 15:29
                        Nie jestem jeszcze w wieku "mamusiowo-moherowym", więc w poczuciu bezpieczeństwa słucham radyja i... mam ubaw, o jaki dziś trudno! big_grinbig_grinbig_grin
                        • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 15:33
                          a ja chciałem przetestować, jak to działa. No ale się okazało, że moja rodzona widać nie zasłużyła na powołanie big_grin
                          Nic patriotyzmu nie złapała, tylko rży big_grin
                      • fenikss.2972 Re: buła z Paryżewa 29.01.14, 15:31
                        no ma big_grin jutro jej kupię moherowy berecik i wyślę na tyły wroga big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, to mama ma przynajmniej zabawe.....big_grin
                        >
                        • hardy1 Re: buła z Paryżewa 30.01.14, 23:52
                          ... a więc uważaj i chroń tyły suspicious
          • hardy1 Re: buła z Paryżewa 30.01.14, 23:50
            1zorro-bis napisał:
            > moze byl......obrzezany?!big_grinbig_grinbig_grin
            > fenikss.2972 napisał:
            >a może czerstwy był i się wkurzyła big_grin

Może się wkurzyła, że ząbki już u niej nie te i sama nie może nimi obrzezać... wink
            • 1zorro-bis Re: buła z Paryżewa 31.01.14, 07:46
              big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              >
              > Może się wkurzyła, że ząbki już u niej nie te i sama nie może nimi obrzezać...
              > wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka