Dodaj do ulubionych

Padalec.....

24.02.14, 11:38
kurde.....smirk
Podobno tak wygladam?! Ja piernicze....to sie moja zona dzisiaj przerazi jak mnie zobaczy....
big_grin
Kogut, czy kury padalca zadziobia czy on je predzej udusi?big_grin
Jak myslisz?big_grinbig_grinbig_grin
www.kinder-tierlexikon.de/b/blindschleiche.jpg
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 11:41
      o kurde! Nie jest tak zle!big_grin
      To ja pozeram a nie mnie pozeraja.....big_grinbig_grinbig_grin
      www.fauna.auta-terenowe.net/images/5.jpg
      • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 11:48
        całkiem sympatyczny big_grin

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c4/Blinschleiche_Anguis_fragilis_head_.JPG/220px-Blinschleiche_Anguis_fragilis_head_.JPG
    • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 11:46
      Tobie by się jednak przydał porządny stakanek z rana suspicious

padalec to mała jaszczurka bez nóżek big_grin
      całkiem sympatyczne stworzonko, choć baby zwykle nie patrzą co to, tylko wrzeszczą - wąż !!! big_grin

1zorro-bis napisał:

> kurde.....smirk
      > Podobno tak wygladam?! Ja piernicze....to sie moja zona dzisiaj przerazi jak mn
      > ie zobaczy....
      > big_grin
      > Kogut, czy kury padalca zadziobia czy on je predzej udusi?big_grin
      > Jak myslisz?big_grinbig_grinbig_grin
      > www.kinder-tierlexikon.de/b/blindschleiche.jpg
      • tan.nawe Re: Padalec..... 24.02.14, 11:58
        A są i takie co "padalca" na własnej piersi hodują, własną piersią bronią, dopieszczają, lansują, promują dopóki im padalec jakiejś buły nie zeżre. big_grin
        • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 12:06
          lepszy padalec na pierwsi niż żmija w kieszeni big_grin

tan.nawe napisała:

> A są i takie co "padalca" na własnej piersi hodują, własną piersią bronią, dopi
          > eszczają, lansują, promują dopóki im padalec jakiejś buły nie zeżre. big_grin
        • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 12:29
          big_grinbig_grinbig_grin
          I ten padalec zamienia sie w.......GRZECHOTNIKA!big_grinbig_grin:
          e-encyklopedia-demo.pwn.pl/grafika/images/image_nature034.jpg
          tan.nawe napisała:

> A są i takie co "padalca" na własnej piersi hodują, własną piersią bronią, dopi
          > eszczają, lansują, promują dopóki im padalec jakiejś buły nie zeżre. big_grin
    • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 16:22
      kurde.....smirk
      Nazarlem siem dzisiaj.big_grin
      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9c/Anakonda_verschlingt_Wasserschwein.jpg
      • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 16:24
        ....chyba mi ta bula nie popita Aperolem w gardle stanela.....big_grinbig_grinbig_grin
        brasilienmagazin.net/media/2008/01/anakonda-kalb.jpg
        • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 16:39
          Zorro - porównania do jakiegokolwiek zwierzaka - tylko dyletantom wydają się obraźliwe i tylko dyletanci się takim porównaniem posługują w celu ubliżenia człowiekowi.
          Każde ze zwierzaków ma swoje miejsce, cechy, których ludzie pożądają od zawsze, "narzędzia" które ludzie wciąż próbują "zapożyczyć"
          Taki padalec też big_grin

no i nie przesadzajmy z anakondą - aż taki mocny to Ty nie jesteś big_grin big_grin big_grin
          • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 16:48
            ....."no i nie przesadzajmy z anakondą - aż taki mocny to Ty nie jesteś....."smirk
            Mocny nie, ale...zarloczny!big_grin
            W szczgolnosci napalony na....buly.big_grinbig_grinbig_grin
            • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 16:51
              to jednak padalec big_grin
              węże opierdzielą konia i potem przez rok nic, a taki padalec wpierdziela non stop big_grin

1zorro-bis napisał:

> ....."no i nie przesadzajmy z anakondą - aż taki mocny to Ty nie jesteś....."smirk
              > Mocny nie, ale...zarloczny!big_grin
              > W szczgolnosci napalony na....buly.big_grinbig_grinbig_grin
              >
              • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:11
                ....."to jednak padalec...."big_grin
                To jednak lalucha racje ma.....big_grinbig_grinbig_grin
                • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 17:35
                  i sam widzisz, do jakich wniosków czasem wywody prowadzą big_grin

1zorro-bis napisał:

> ....."to jednak padalec...."big_grin
                  > To jednak lalucha racje ma.....big_grinbig_grinbig_grin
                  >
                  • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:43
                    no.....big_grinbig_grinbig_grin
                    fenikss.2972 napisał:

> i sam widzisz, do jakich wniosków czasem wywody prowadzą big_grin
                    >
                    > 1zorro-bis napisał:
                    >
                    > > ....."to jednak padalec...."big_grin
                    > > To jednak lalucha racje ma.....big_grinbig_grinbig_grin
                    > >
                    >
                    >
                    • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:54
                      a moze ja nie padalec tylko......kundel??!big_grinbig_grinbig_grin
                      I w dodatku glodny na...bule & Aperol?!big_grinbig_grin
                      1.bp.blogspot.com/-qiqUTaoQrhU/UthMnBaBppI/AAAAAAAABCM/C3una94tjCI/s1600/smierdziel.JPG
                      • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 17:56
                        to nie kundel tylko labrador big_grin

a poza tym, co masz przeciwko kundlom a ?? suspicious

1zorro-bis napisał:

> a moze ja nie padalec tylko......kundel??!big_grinbig_grinbig_grin
                        > I w dodatku glodny na...bule & Aperol?!big_grinbig_grin
                        > 1.bp.blogspot.com/-qiqUTaoQrhU/UthMnBaBppI/AAAAAAAABCM/C3una94tjCI/s1600/smierdziel.JPG
                        • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:58
                          ......"a poza tym, co masz przeciwko kundlom a ?? big_grin..."

NIC. Mam co miec przeciwko sobie??!!big_grinbig_grinbig_grin
                          • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:03
                            no !! suspicious
                            poza tym, czym Ty się ekscytujesz, przecież takie słowa, skierowane przeciwko komuś - raz, że to dziecinada, dwa, świadczą tylko i wyłącznie o tym, kto takimi "epitetami" rzuca - daj spokój, naprawdę szkoda nerw.
                            jak ja bym tak zliczył wszystkie epitety, jakie latały i nadal latają w moim kierunku, to mógłbym książkę napisać big_grin

1zorro-bis napisał:

> ......"a poza tym, co masz przeciwko kundlom a ?? big_grin..."
                            >
                            > NIC. Mam co miec przeciwko sobie??!!big_grinbig_grinbig_grin
                            >
                            • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 18:06
                              no, ale ja siem tym nie przjmujem!big_grin
                              Padalec i kundel to stworzenia boze.....big_grinbig_grinbig_grin
                              • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:09
                                to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, ale ja siem tym nie przjmujem!big_grin
                                > Padalec i kundel to stworzenia boze.....big_grinbig_grinbig_grin
                                >
                                • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 18:14
                                  ......"to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? ...."
                                  Bo ladne.....big_grin
                                  • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:17
                                    no ładne, nawet ta jaszczurka to u mnie często spotykana jest big_grin

1zorro-bis napisał:

> ......"to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? ...."
                                    > Bo ladne.....big_grin
                                    >
                                    • 1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 18:35
                                      no, kobra....tyz.big_grin
                                      fenikss.2972 napisał:

> no ładne, nawet ta jaszczurka to u mnie często spotykana jest big_grin
                                      >
                                      >
                                      > 1zorro-bis napisał:
                                      >
                                      > > ......"to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? ...."
                                      > > Bo ladne.....big_grin
                                      > >
                                      >
                                      >
                                      • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:39
                                        eeeeeeeee kobrów u nas nie ma big_grin
                                        za to bywają śliczne ropuchy big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, kobra....tyz.big_grin
                                        • rudka-a Re: Padalec..... 24.02.14, 19:32
                                          Hm....proponuje założyć forum "Kocioł" i tam dokonać samosądu....
                                          zaprosić zwaśnione strony i tłuc się do upadłego...
                                          to niekończąca się historia......
                                          obszczekiwanie sie przez płot nie ma żadnego sensu....
                                          • wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 20:24
                                            Zorro skarży się czy żali ?
                                            • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 21:42
                                              raczej ubolewa big_grin
                                              radośnie ...big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Zorro skarży się czy żali ?
                                              • wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 21:51
                                                Jak radośnie ubolewa, to wytrzyma i padalca przeżyje big_grin

fenikss.2972 napisał:

> raczej ubolewa big_grin
                                                > radośnie ...big_grin big_grin big_grin
                                                >
                                                >
                                                > wirujacypunkt napisał:
                                                >
                                                > > Zorro skarży się czy żali ?
                                                >
                                                >
                                                • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 21:53
                                                  czasem człowieka wnerwi czyjeś chamstwo, ale nie żeby to specjalnie humor psuło big_grin
                                                  ot - jest się z czego pośmiać big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Jak radośnie ubolewa, to wytrzyma i padalca przeżyje big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 22:24
                                                    Czy ja wiem ?
                                                    Strasznie nie lubię chamstwa i zawsze mnie mocno wnerwia. Język polski jest taki bogaty, że
                                                    można powiedzieć wszystko, nie uciekając się do chamstwa.

fenikss.2972 napisał:

> czasem człowieka wnerwi czyjeś chamstwo, ale nie żeby to specjalnie humor psuło
                                                    > big_grin
                                                    > ot - jest się z czego pośmiać big_grin
                                                    >
                                                    > wirujacypunkt napisał:
                                                    >
                                                    > > Jak radośnie ubolewa, to wytrzyma i padalca przeżyje big_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 22:29
                                                    chamstwo przybiera czasem o wiele paskudniejszą postać, jak pospolite epitety.

wirujacypunkt napisał:

> Czy ja wiem ?
                                                    > Strasznie nie lubię chamstwa i zawsze mnie mocno wnerwia. Język polski jest tak
                                                    > i bogaty, że
                                                    > można powiedzieć wszystko, nie uciekając się do chamstwa.
                                                  • wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 22:50
                                                    Ta paskudna postać chamstwa jest okropna, bo epitet czasami można jeszcze jakoś przeboleć.
                                                    Dlaczego stajemy się coraz agresywniejsi i dlaczego wzajemnie tak bardz się nie lubim
                                                    Czy my musimy zawsze być stanie jakiegoś zagrożenia, żeby jakoś, w miarę normalnie rozmawiać z sobą.
                                                    Obrerwowałam ludzi żyjących w innych krajach, Oni tak po prostu potrafią uśmiechać się do sidebie, a Ty idź uśmiechnięty ulicą, to patrzą na Ciebie jak na stukniętego.

fenikss.2972 napisał:

> chamstwo przybiera czasem o wiele paskudniejszą postać, jak pospolite epitety.
                                                    >
                                                    >
                                                    > wirujacypunkt napisał:
                                                    >
                                                    > > Czy ja wiem ?
                                                    > > Strasznie nie lubię chamstwa i zawsze mnie mocno wnerwia. Język polski je
                                                    > st tak
                                                    > > i bogaty, że
                                                    > > można powiedzieć wszystko, nie uciekając się do chamstwa.
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 22:53
                                                    tylko, że ja jestem z tych, co jak patrzą jak na stukniętego, to uśmiecham się jeszcze szerzej big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Ta paskudna postać chamstwa jest okropna, bo epitet czasami można jeszcze jakoś
                                                    > przeboleć.
                                                    > Dlaczego stajemy się coraz agresywniejsi i dlaczego wzajemnie tak bardz się nie
                                                    > lubim
                                                    > Czy my musimy zawsze być stanie jakiegoś zagrożenia, żeby jakoś, w miarę normal
                                                    > nie rozmawiać z sobą.
                                                    > Obrerwowałam ludzi żyjących w innych krajach, Oni tak po prostu potrafią uśmiec
                                                    > hać się do sidebie, a Ty idź uśmiechnięty ulicą, to patrzą na Ciebie jak na stu
                                                    > kniętego.
                                                  • wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 23:04
                                                    fenikss.2972 napisał:

> tylko, że ja jestem z tych, co jak patrzą jak na stukniętego, to uśmiecham się
                                                    > jeszcze szerzej big_grin big_grin big_grin

I bardzo dobrze, tak trzymaj big_grinbig_grinbig_grin
                                                    Powiem trochę górnolotnie, czy jest coś symtyczniejszego i lepszego od uśmiechu ? big_grin

• fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 23:06
                                                    jest !!!! big_grin big_grin big_grin

dobry browar i panienki !!!!! big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Powiem trochę górnolotnie, czy jest coś symtyczniejszego i lepszego od uśmiech
                                                    > u ? big_grin

• wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 23:17
                                                    A jednak coś jest big_grinbig_grinbig_grin
                                                    W takim razie życzę Tobie panienek i browarka, wszystkiego w dużych ilościach big_grinbig_grinbig_grin

fenikss.2972 napisał:

> jest !!!! big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    > dobry browar i panienki !!!!! big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > wirujacypunkt napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Powiem trochę górnolotnie, czy jest coś symtyczniejszego i lepszego od u
                                                    > śmiech
                                                    > > u ? big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 23:20
                                                    o nie nie nie big_grin
                                                    panienki w dużych ilościach szkodzą zdrowiu !!!

big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> A jednak coś jest big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > W takim razie życzę Tobie panienek i browarka, wszystkiego w dużych ilościach :
                                                    > Dbig_grinbig_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 23:32
                                                    Duże ilości panienek na wystarczające ilości zamieniam, a jezeli o piwko chodzi to w ilościach takich, żeby umysłu za mocno nie zmąciło big_grin

fenikss.2972 napisał:

> o nie nie nie big_grin
                                                    > panienki w dużych ilościach szkodzą zdrowiu !!!
                                                    >
                                                    > big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > wirujacypunkt napisał:
                                                    >
                                                    > > A jednak coś jest big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > > W takim razie życzę Tobie panienek i browarka, wszystkiego w dużych ilośc
                                                    > iach :
                                                    > > Dbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 23:33
                                                    o !!! teraz jest cacy big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Duże ilości panienek na wystarczające ilości zamieniam, a jezeli o piwko chod
                                                    > zi to w ilościach takich, żeby umysłu za mocno nie zmąciło big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Padalec..... 25.02.14, 07:43
                                                    ......"czasem człowieka wnerwi czyjeś chamstwo, ale nie żeby to specjalnie humor psuło big_grin
                                                    ot - jest się z czego pośmiać ......"big_grin
                                                    Dokladnie tak jest!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Padalec..... 25.02.14, 07:46
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                    ........"Bo panie, wszystko to marność i aperol ......."smirk
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka