1zorro-bis 24.02.14, 11:38 kurde..... Podobno tak wygladam?! Ja piernicze....to sie moja zona dzisiaj przerazi jak mnie zobaczy.... Kogut, czy kury padalca zadziobia czy on je predzej udusi? Jak myslisz? www.kinder-tierlexikon.de/b/blindschleiche.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 11:41 o kurde! Nie jest tak zle! To ja pozeram a nie mnie pozeraja..... www.fauna.auta-terenowe.net/images/5.jpg Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 11:46 Tobie by się jednak przydał porządny stakanek z rana padalec to mała jaszczurka bez nóżek całkiem sympatyczne stworzonko, choć baby zwykle nie patrzą co to, tylko wrzeszczą - wąż !!! 1zorro-bis napisał: > kurde..... > Podobno tak wygladam?! Ja piernicze....to sie moja zona dzisiaj przerazi jak mn > ie zobaczy.... > > Kogut, czy kury padalca zadziobia czy on je predzej udusi? > Jak myslisz? > www.kinder-tierlexikon.de/b/blindschleiche.jpg Odpowiedz Link
tan.nawe Re: Padalec..... 24.02.14, 11:58 A są i takie co "padalca" na własnej piersi hodują, własną piersią bronią, dopieszczają, lansują, promują dopóki im padalec jakiejś buły nie zeżre. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 12:06 lepszy padalec na pierwsi niż żmija w kieszeni tan.nawe napisała: > A są i takie co "padalca" na własnej piersi hodują, własną piersią bronią, dopi > eszczają, lansują, promują dopóki im padalec jakiejś buły nie zeżre. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 12:29 I ten padalec zamienia sie w.......GRZECHOTNIKA!: e-encyklopedia-demo.pwn.pl/grafika/images/image_nature034.jpg tan.nawe napisała: > A są i takie co "padalca" na własnej piersi hodują, własną piersią bronią, dopi > eszczają, lansują, promują dopóki im padalec jakiejś buły nie zeżre. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 16:22 kurde..... Nazarlem siem dzisiaj. upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9c/Anakonda_verschlingt_Wasserschwein.jpg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 16:24 ....chyba mi ta bula nie popita Aperolem w gardle stanela..... brasilienmagazin.net/media/2008/01/anakonda-kalb.jpg Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 16:39 Zorro - porównania do jakiegokolwiek zwierzaka - tylko dyletantom wydają się obraźliwe i tylko dyletanci się takim porównaniem posługują w celu ubliżenia człowiekowi. Każde ze zwierzaków ma swoje miejsce, cechy, których ludzie pożądają od zawsze, "narzędzia" które ludzie wciąż próbują "zapożyczyć" Taki padalec też no i nie przesadzajmy z anakondą - aż taki mocny to Ty nie jesteś Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 16:48 ....."no i nie przesadzajmy z anakondą - aż taki mocny to Ty nie jesteś....." Mocny nie, ale...zarloczny! W szczgolnosci napalony na....buly. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 16:51 to jednak padalec węże opierdzielą konia i potem przez rok nic, a taki padalec wpierdziela non stop 1zorro-bis napisał: > ....."no i nie przesadzajmy z anakondą - aż taki mocny to Ty nie jesteś....." > Mocny nie, ale...zarloczny! > W szczgolnosci napalony na....buly. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:11 ....."to jednak padalec...." To jednak lalucha racje ma..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 17:35 i sam widzisz, do jakich wniosków czasem wywody prowadzą 1zorro-bis napisał: > ....."to jednak padalec...." > To jednak lalucha racje ma..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:43 no..... fenikss.2972 napisał: > i sam widzisz, do jakich wniosków czasem wywody prowadzą > > 1zorro-bis napisał: > > > ....."to jednak padalec...." > > To jednak lalucha racje ma..... > > > > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:54 a moze ja nie padalec tylko......kundel??! I w dodatku glodny na...bule & Aperol?! 1.bp.blogspot.com/-qiqUTaoQrhU/UthMnBaBppI/AAAAAAAABCM/C3una94tjCI/s1600/smierdziel.JPG Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 17:56 to nie kundel tylko labrador a poza tym, co masz przeciwko kundlom a ?? 1zorro-bis napisał: > a moze ja nie padalec tylko......kundel??! > I w dodatku glodny na...bule & Aperol?! > 1.bp.blogspot.com/-qiqUTaoQrhU/UthMnBaBppI/AAAAAAAABCM/C3una94tjCI/s1600/smierdziel.JPG Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 17:58 ......"a poza tym, co masz przeciwko kundlom a ?? ..." NIC. Mam co miec przeciwko sobie??!! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:03 no !! poza tym, czym Ty się ekscytujesz, przecież takie słowa, skierowane przeciwko komuś - raz, że to dziecinada, dwa, świadczą tylko i wyłącznie o tym, kto takimi "epitetami" rzuca - daj spokój, naprawdę szkoda nerw. jak ja bym tak zliczył wszystkie epitety, jakie latały i nadal latają w moim kierunku, to mógłbym książkę napisać 1zorro-bis napisał: > ......"a poza tym, co masz przeciwko kundlom a ?? ..." > > NIC. Mam co miec przeciwko sobie??!! > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 18:06 no, ale ja siem tym nie przjmujem! Padalec i kundel to stworzenia boze..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:09 to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? 1zorro-bis napisał: > no, ale ja siem tym nie przjmujem! > Padalec i kundel to stworzenia boze..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 18:14 ......"to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? ...." Bo ladne..... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:17 no ładne, nawet ta jaszczurka to u mnie często spotykana jest 1zorro-bis napisał: > ......"to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? ...." > Bo ladne..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 24.02.14, 18:35 no, kobra....tyz. fenikss.2972 napisał: > no ładne, nawet ta jaszczurka to u mnie często spotykana jest > > > 1zorro-bis napisał: > > > ......"to co mi tu fotki Zorropodobne serwujesz ?? ...." > > Bo ladne..... > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 18:39 eeeeeeeee kobrów u nas nie ma za to bywają śliczne ropuchy 1zorro-bis napisał: > no, kobra....tyz. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Padalec..... 24.02.14, 19:32 Hm....proponuje założyć forum "Kocioł" i tam dokonać samosądu.... zaprosić zwaśnione strony i tłuc się do upadłego... to niekończąca się historia...... obszczekiwanie sie przez płot nie ma żadnego sensu.... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 21:42 raczej ubolewa radośnie ... wirujacypunkt napisał: > Zorro skarży się czy żali ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 21:51 Jak radośnie ubolewa, to wytrzyma i padalca przeżyje fenikss.2972 napisał: > raczej ubolewa > radośnie ... > > > wirujacypunkt napisał: > > > Zorro skarży się czy żali ? > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 21:53 czasem człowieka wnerwi czyjeś chamstwo, ale nie żeby to specjalnie humor psuło ot - jest się z czego pośmiać wirujacypunkt napisał: > Jak radośnie ubolewa, to wytrzyma i padalca przeżyje Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 22:24 Czy ja wiem ? Strasznie nie lubię chamstwa i zawsze mnie mocno wnerwia. Język polski jest taki bogaty, że można powiedzieć wszystko, nie uciekając się do chamstwa. fenikss.2972 napisał: > czasem człowieka wnerwi czyjeś chamstwo, ale nie żeby to specjalnie humor psuło > > ot - jest się z czego pośmiać > > wirujacypunkt napisał: > > > Jak radośnie ubolewa, to wytrzyma i padalca przeżyje > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 22:29 chamstwo przybiera czasem o wiele paskudniejszą postać, jak pospolite epitety. wirujacypunkt napisał: > Czy ja wiem ? > Strasznie nie lubię chamstwa i zawsze mnie mocno wnerwia. Język polski jest tak > i bogaty, że > można powiedzieć wszystko, nie uciekając się do chamstwa. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 22:50 Ta paskudna postać chamstwa jest okropna, bo epitet czasami można jeszcze jakoś przeboleć. Dlaczego stajemy się coraz agresywniejsi i dlaczego wzajemnie tak bardz się nie lubim Czy my musimy zawsze być stanie jakiegoś zagrożenia, żeby jakoś, w miarę normalnie rozmawiać z sobą. Obrerwowałam ludzi żyjących w innych krajach, Oni tak po prostu potrafią uśmiechać się do sidebie, a Ty idź uśmiechnięty ulicą, to patrzą na Ciebie jak na stukniętego. fenikss.2972 napisał: > chamstwo przybiera czasem o wiele paskudniejszą postać, jak pospolite epitety. > > > wirujacypunkt napisał: > > > Czy ja wiem ? > > Strasznie nie lubię chamstwa i zawsze mnie mocno wnerwia. Język polski je > st tak > > i bogaty, że > > można powiedzieć wszystko, nie uciekając się do chamstwa. > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 22:53 tylko, że ja jestem z tych, co jak patrzą jak na stukniętego, to uśmiecham się jeszcze szerzej wirujacypunkt napisał: > Ta paskudna postać chamstwa jest okropna, bo epitet czasami można jeszcze jakoś > przeboleć. > Dlaczego stajemy się coraz agresywniejsi i dlaczego wzajemnie tak bardz się nie > lubim > Czy my musimy zawsze być stanie jakiegoś zagrożenia, żeby jakoś, w miarę normal > nie rozmawiać z sobą. > Obrerwowałam ludzi żyjących w innych krajach, Oni tak po prostu potrafią uśmiec > hać się do sidebie, a Ty idź uśmiechnięty ulicą, to patrzą na Ciebie jak na stu > kniętego. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 23:04 fenikss.2972 napisał: > tylko, że ja jestem z tych, co jak patrzą jak na stukniętego, to uśmiecham się > jeszcze szerzej I bardzo dobrze, tak trzymaj Powiem trochę górnolotnie, czy jest coś symtyczniejszego i lepszego od uśmiechu ? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 23:06 jest !!!! dobry browar i panienki !!!!! wirujacypunkt napisał: > Powiem trochę górnolotnie, czy jest coś symtyczniejszego i lepszego od uśmiech > u ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 23:17 A jednak coś jest W takim razie życzę Tobie panienek i browarka, wszystkiego w dużych ilościach fenikss.2972 napisał: > jest !!!! > > dobry browar i panienki !!!!! > > > > > > wirujacypunkt napisał: > > > > Powiem trochę górnolotnie, czy jest coś symtyczniejszego i lepszego od u > śmiech > > u ? > > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 23:20 o nie nie nie panienki w dużych ilościach szkodzą zdrowiu !!! wirujacypunkt napisał: > A jednak coś jest > W takim razie życzę Tobie panienek i browarka, wszystkiego w dużych ilościach : > D Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Padalec..... 24.02.14, 23:32 Duże ilości panienek na wystarczające ilości zamieniam, a jezeli o piwko chodzi to w ilościach takich, żeby umysłu za mocno nie zmąciło fenikss.2972 napisał: > o nie nie nie > panienki w dużych ilościach szkodzą zdrowiu !!! > > > > > wirujacypunkt napisał: > > > A jednak coś jest > > W takim razie życzę Tobie panienek i browarka, wszystkiego w dużych ilośc > iach : > > D > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Padalec..... 24.02.14, 23:33 o !!! teraz jest cacy wirujacypunkt napisał: > Duże ilości panienek na wystarczające ilości zamieniam, a jezeli o piwko chod > zi to w ilościach takich, żeby umysłu za mocno nie zmąciło Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 25.02.14, 07:43 ......"czasem człowieka wnerwi czyjeś chamstwo, ale nie żeby to specjalnie humor psuło big_grin ot - jest się z czego pośmiać ......" Dokladnie tak jest! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Padalec..... 25.02.14, 07:46 ........"Bo panie, wszystko to marność i aperol ......." Odpowiedz Link