farma.iluzji 22.06.14, 20:59 kaloryfer - będzie ciężko, przymocowany doniczka - szkoda kwiatka wazon - mam dwa takie same, walnę zombie wazonem!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 21:13 Aparat fotograficzny.. poświece telefon stacjonarny po..lewej ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:18 to przełóż aparat, bo to z prawej ma być i już rudka-a napisała: > Aparat fotograficzny.. > poświece telefon stacjonarny po..lewej ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 21:21 kogucik.2872 napisał: > to przełóż aparat, bo to z prawej ma być i już na nic wszystko..włazi taki, a ja fik i już po mnie pikawa mi nie wytrzyma Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:25 nie bój - złego diabli nie biorą rudka-a napisała: > na nic wszystko..włazi taki, a ja fik i już po mnie > pikawa mi nie wytrzyma Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 21:31 kogucik.2872 napisał: > nie bój - złego diabli nie biorą rozwin to....tylko tak umiejetnie, bo Ci zaraz pióra z dupska powyrywam!! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:33 no więc chodzi o to że z zasady złego diabli nie biorą, bo to swój przecie, to co mu będą szkodzić przedwcześnie rudka-a napisała: > > rozwin to....tylko tak umiejetnie, bo Ci zaraz pióra z dupska powyrywam!! > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:43 no ale to sensowne tłumaczenie rudka-a napisała: > Ty lawirancie jeden > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:47 a propos klawiatury................. kupiłaś w końcu nową... ? rudka-a napisała: > kiedyś Ci nawtykam tak, że klawiatura sie zapali > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:55 tak też podejrzewałem, ale wolałem zapytać rudka-a napisała: > a po co.. z trzech zrobiłam jedną > > : Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:00 ucz się od starszych oszczędności mam teraz tricolor Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:04 no nie wiem, biorąc pod uwagę, ile musiałaś zainwestować w super glue rudka-a napisała: > ucz się od starszych oszczędności > mam teraz tricolor Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:36 no to z 10 poszło rudka-a napisała: > u chinczyka tubka kosztuje 1 zł )))))))))) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:48 absolutnie....reszta na kleju szewskim chyba nie zaschło dobrze, bo niektóre literki jeszcze "pływają" Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:54 kiepskooooooo uważaj, żebyś z bułą nie łykła rudka-a napisała: > absolutnie....reszta na kleju szewskim > chyba nie zaschło dobrze, bo niektóre literki jeszcze "pływają" Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Zombie;P 22.06.14, 21:14 szczerze mówiąc najbliżej i to w ręku mam myszkę ale jak ja zamorduję zombie myszką??? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:18 może padnie ze śmiechu zombie nie myszka znaczy farma.iluzji napisała: > szczerze mówiąc najbliżej i to w ręku mam myszkę ale jak ja zamorduję zombie my > szką??? Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 21:23 Jeżeli o myszach mowa,to ja wczoraj łapałam myszy w swojej kuchni,jedną nawet podałam kotu na kolację. To był szok,bo mysza latała sobie po szafce kuchennej. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:25 jak mysza latała, to jak nic to był nietoperek anoagata napisała: > Jeżeli o myszach mowa,to ja wczoraj łapałam myszy w swojej kuchni,jedną nawet p > odałam kotu na kolację. > To był szok,bo mysza latała sobie po szafce kuchennej. Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 21:39 No właśnie rudko tęż się zastanowiłam nad kolorem nim krzykłam do męża. Wydała sie mi prawie czarna i po załapaniu jej w pastkę był dowód że jeszcze białych myszek nie widzę. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 21:43 Kiedyś...siedząc w pokoju u mamy...powiedziałam, że idzie myszka po..segmencie... pamietam wzrok mamy i..wszystko było jasne! Córci coś się w główke stało..mysza w mieszkaniu na II piętrze? a jednak..złapała się i to był tez dowód na to, że jeszcze nie sfiksowałam ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:46 w naszym bloku - za starych czasów - że na parterze były to ok - ale największą plagę mieli ci z ósmego rudka-a napisała: > Kiedyś...siedząc w pokoju u mamy...powiedziałam, że idzie myszka po..segmencie. > .. > pamietam wzrok mamy i..wszystko było jasne! > Córci coś się w główke stało..mysza w mieszkaniu na II piętrze? > a jednak..złapała się i to był tez dowód na to, że jeszcze nie sfiksowałam ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 21:56 cóż to dla mysi wdrapać się po elewacji? był taki rok, że w moim domu pojawiły sie myszy... nie mogłam zlokalizować skąd przyłażą... miałam zamontowane meble kuchenne na siłę i wcisk nie było rady..demontujemy! i..jest dziurka wielkości małej piłeczki.... fachura natłukł szkła, beton silnie wiążacy montaż gratów...i wielkie sprzatanie a później do kotłowni....wytłukłam do sztuki Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:58 w życiu nie zabiłem futrzaka - żadnych pułapek - rencami, za ogon i na wolność rudka-a napisała: > cóż to dla mysi wdrapać się po elewacji? > był taki rok, że w moim domu pojawiły sie myszy... > nie mogłam zlokalizować skąd przyłażą... > miałam zamontowane meble kuchenne na siłę i wcisk > nie było rady..demontujemy! > i..jest dziurka wielkości małej piłeczki.... > fachura natłukł szkła, beton silnie wiążacy > montaż gratów...i wielkie sprzatanie > a później do kotłowni....wytłukłam do sztuki > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:01 nieee, bo to sie rusza i ten ogonek mnie odrzuca ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:44 ..............ale Ty się boisz myszy................? przesz to takie miłe futrzaki są !! anoagata napisała: > No właśnie rudko tęż się zastanowiłam nad kolorem nim krzykłam do męża. > Wydała sie mi prawie czarna i po załapaniu jej w pastkę był dowód że jeszcze bi > ałych myszek nie widzę. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:50 farma.iluzji napisała: > Myszy są jak chomiki, nie ma się co bać Z doswiadczenia wiem, jak boli po ugryzieniu paluch ma toto dwa zęby, ale do kości wbił..odczepić sie nie chciał bolało, jak jasna cholera Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:57 mnie świnia użarła. Że niby morska, ale nie wiem, czemu, bo ani płetw nie miała, ani nie chciała mieszkać w akwarium jak wody do pełna dolałem...... ale do kości użarła - mam bliznę na paluchu rudka-a napisała: > Z doswiadczenia wiem, jak boli po ugryzieniu paluch > ma toto dwa zęby, ale do kości wbił..odczepić sie nie chciał > bolało, jak jasna cholera Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Zombie;P 22.06.14, 21:46 ze śmiechu? czyżbyś chciał mi odpowiedzieć, niby dlaczego ze śmiechu?????eeee??? Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:48 nie no bo, ze śmiechy że myszką na zombie no.................no przesz nie z innego powodu farma.iluzji napisała: > ze śmiechu? czyżbyś chciał mi odpowiedzieć, niby dlaczego ze śmiechu?????eeee?? > ? Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 21:52 Mieszkałam w mieście a bloku na IV piętrze też miałam myszy. Ale tu na wsi mam kota i kotkę,grzebią mi na ogrodzie a ja im łapie myszy na meblach kuchennych To gorsze jest od tych podsłuchów. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 21:56 ja od zawsze mam psy ale jak mi do kuchni kieeedyś kiedyś mysza wlazła - to była szybka akcja - pies w nogi w jedną, mysz w drugą, matka na żyrandol anoagata napisała: > Mieszkałam w mieście a bloku na IV piętrze też miałam myszy. > Ale tu na wsi mam kota i kotkę,grzebią mi na ogrodzie a ja im łapie myszy na me > blach kuchennych > To gorsze jest od tych podsłuchów. Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Zombie;P 22.06.14, 21:58 a ty jak ten bohater domu! w krzyk i po sąsiada Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:03 po sąsiadkę mam jeszcze drugi żyrandol farma.iluzji napisała: > a ty jak ten bohater domu! w krzyk i po sąsiada Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:35 do sąsiadki to lecę, jak jej nietoperek przez balkon wsunie takiego wrzasku biedne zwierze długo nie wytrzymie farma.iluzji napisała: > chyba do sąsiadki Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 22:02 kogucik.2872 napisał: > ja od zawsze mam psy > ale jak mi do kuchni kieeedyś kiedyś mysza wlazła - to była szybka akcja - pies > w nogi w jedną, mysz w drugą, matka na żyrandol > > > anoagata napisała: > > > Mieszkałam w mieście a bloku na IV piętrze też miałam myszy. > > Ale tu na wsi mam kota i kotkę,grzebią mi na ogrodzie a ja im łapie myszy > na me > > blach kuchennych > > To gorsze jest od tych podsłuchów. > > Przeżyłam taką akcję,nie byłam na żyrandolu ale siedziałam na lodówce. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:17 przed myszkami az tak nie uciekam, ale szczurek potrafi mnie pogonić tempo mam, jak długodystansowiec Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 22:26 rudka-a napisała: > przed myszkami az tak nie uciekam, ale szczurek potrafi mnie pogonić > tempo mam, jak długodystansowiec Właśnie miałam taką akcję,dawno,dawno temu mieszkałam przy Młynie a tam szczurów było multum. Otwieram szafkę kuchenną a tam siedzi metrowy szczur...... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Zombie;P 22.06.14, 22:37 anoagata napisała: > rudka-a napisała: > > > przed myszkami az tak nie uciekam, ale szczurek potrafi mnie pogonić > > tempo mam, jak długodystansowiec > Właśnie miałam taką akcję,dawno,dawno temu mieszkałam przy Młynie a tam szczur > ów było multum. > Otwieram szafkę kuchenną a tam siedzi metrowy szczur...... Ja to bym zawału dostała na widok takiego zwierzaczka. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:38 ale on też się pewnie przestraszył anoagata napisała: > Otwieram szafkę kuchenną a tam siedzi metrowy szczur...... Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 22:42 kogucik.2872 napisał: > ale on też się pewnie przestraszył > > > anoagata napisała: > > > Otwieram szafkę kuchenną a tam siedzi metrowy szczur...... > > No proszę Cię,wtedy nie byłam taka straszna. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:44 ale zwierzak się nie spodziewał, że mu tą szafkę ktoś nagle otworzy !! anoagata napisała: > No proszę Cię,wtedy nie byłam taka straszna. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:54 kogucik.2872 napisał: > ale zwierzak się nie spodziewał, że mu tą szafkę ktoś nagle otworzy !! pieknie wybrnałes z sytuacji ) Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 23:00 ma się ten talent dyplomatyczny rudka-a napisała: > kogucik.2872 napisał: > > > ale zwierzak się nie spodziewał, że mu tą szafkę ktoś nagle otworzy !! : > D > > pieknie wybrnałes z sytuacji ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:52 anoagata napisała: > Otwieram szafkę kuchenną a tam siedzi metrowy szczur..... nie fatygujcie sie z reanimacją....jestem nie do odratowania Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:37 szczurki są bardzo inteligentne, jak taki zechce Cię pożreć, to gonił nie będzie, poczeka aż padniesz z tego uciekania rudka-a napisała: > przed myszkami az tak nie uciekam, ale szczurek potrafi mnie pogonić > tempo mam, jak długodystansowiec Odpowiedz Link
rudka-a Re: Zombie;P 22.06.14, 22:53 kogucik.2872 napisał: > szczurki są bardzo inteligentne, jak taki zechce Cię pożreć, to gonił nie będzi > e, poczeka aż padniesz z tego uciekania obrzydliwe są..ten powłóczysty ogon...blech.... boję się i brzydzę! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 22:59 no i to jest zabawne - której by nie posłuchać - to się brzydzi łysego ogona czy to nie jest dziwne.... ? rudka-a napisała: > obrzydliwe są..ten powłóczysty ogon...blech.... > boję się i brzydzę! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 23:02 no !! to zacznę Cię w końcu trochę lubić !! farma.iluzji napisała: > ja się nie brzydzę hehehehhe Odpowiedz Link
anoagata Re: Zombie;P 22.06.14, 23:00 Zamknijmy temat szczurowy,malo tego ze są obrzydliwe ale i niebezpieczne . Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Zombie;P 22.06.14, 23:03 no są szkodnikami, potrafią roznosić choroby, ale w sumie mają prawo do życia. anoagata napisała: > Zamknijmy temat szczurowy,malo tego ze są obrzydliwe ale i niebezpieczne . Odpowiedz Link