wirujacypunkt 28.07.14, 15:13 i użądliła osa Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jak boli Kap, kap, płyną łzy Kapią ciągle, przykro mi Osa zbój mnie użądliła Poniedziałek zniesmaczyła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 15:19 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha !! wykrakałem !! chociaż to o pszczółce było wcześniej weź cebulki plastereczek przyłóż tam gdzie trochę piecze plastereczek ból ukoi do wesela się zagoi Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 15:37 Przyłóż szybko płat cebuli, Żądło wnet się szybko skuli, Piec i swędzieć już nie będzie, ganiaj osy, bo są wszędzie. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Napadła mnie 28.07.14, 15:57 Dziękuję Wam przyjaciele. Bólu zostało niewiele. Na osie się zemściłam, Osę zbója ubiłam. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:02 ja bym się tak nie cieszył bo może już się spieszy os horda rozbzyczana by pomścić śmierć kompana !! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:19 Kompan trupem położony Miał co najmniej cztery żony, One pomścić chciały bracha, Nie bój żaby, mają stracha Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:27 Choćby niedźwiedź to dostoję Byle osy się nie boję. Wezmę flintę i bach, bach Na łobuzów padnie strach. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:27 gdzieś na drzewie w wielkim kojcu właśnie klują się po ojcu setki małych kamikadze Ty uciekaj, dobrze radzę !! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:36 Byle bzykacz mi nie straszny, Wszak mówiłam, flintę mam. Wezmę flintę, w bzyka trzasnę I już wieczny spokój mam. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:39 tak gadała...się nie boję a tu wpadły całe roje na nic flinta i naboje trzeba będzie w wodę wiać roje pomkną za przynętą wystającą z wody piętą i nauczą napadniętą że się z ojca nie da śmiać !! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:51 Ojciec os już trupem leży, Kara przecie się należy, Żądlić, kąsać ludzi nie przystoi Niech swym żądłem żony ukoi. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 16:55 nie ukoi bo nie żyje gwardia wściekła już się wije i już ostrzy żądła wielkie toooooo nie skończy się bąbelkiem !! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:11 To przestroga jest dla innych !!!, Niech szanują swoje chucie, Przeznaczając jak należy, I nie kąsać gdzie popadnie, Bo dostanie packą składnie Próżno żalu upatrywać po owadzie, Niech swe żądło indziej kładzie, A nie ludzi żądlić, kłuć, Bo to boli....... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:16 dwa-filary napisała: > To przestroga jest dla innych !!!, > Niech szanują swoje chucie, > Przeznaczając jak należy, > I nie kąsać gdzie popadnie, > Bo dostanie packą składnie > Próżno żalu upatrywać po owadzie, > Niech swe żądło indziej kładzie, > A nie ludzi żądlić, kłuć, > Bo to boli....... ............e tam - chuć teraz honor nakazuje pomścić ojca poległego może tylko chciał spróbować czy się z Bączkiem da spółkować by zasilić pulę genów ? się należy poległemu bohatersko w słusznym celu !! więc go leci pomścić wielu !! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:28 Niech próbuje w swoim stadzie, Na punkciku się nie kładzie, Niech pokłuje swoje osy, Takie chętne, prosto z rosy. Będzie dziatek mnóstwo mieć, Trzeba tylko trochę chcieć. Niech rozróżnia swe gatunki I niech spija inne trunki a nie nasza krew Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:34 Oj tam oj tam. Nie wiem co wy tu robita osa i tak jest nie zabita. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:39 Bączek mówi, że ubiła myślisz że jej nie trafiła ? Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:47 kogucik.2872 napisał: > Bączek mówi, że ubiła > myślisz że jej nie trafiła ? > > > Czy ubita,czy trafiona,nasza Wiry pogryziona. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:36 no przesz osa krwi nie pije ona woli z grilla kęs to nie komar, osa żyje na białkowej diecie mięs może Bączek tak zażarcie wtranżalała schabowego biedna osa już na starcie miała numer przegranego !! choć kawałek dzieciom mięska dzielny owad chciał ukręcić a tu Bączek z łapką - klęska ! więc się chociaż zdążył zemścić !! Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:41 Jak mi osa przeleciała kolo nosa to ja bylam miła i nie użądliła. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:46 no i stąd właśnie moje pytanie czy spółkowanie, czy też śniadanie skłoniło osę w dzisiejszym dzionku by oręż swą zatopić w Bąku Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:45 Zemsta to jest straszna wada, Więcej gadać nie wypada, Schylmy głowę nad padłym owadem i niech zniknie z pozostałym stadem, Niech przepadnie zmora nieczysta, I niech z zemsty nie korzysta Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:47 a biedne dzieci poległego próżno czekają schabowego Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:51 Wiri napadnięta i walnięta ale dobrze że o nas pamięta. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:52 oj by straszne bęcki miała gdyby o nas zapomniała Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:56 Nie zapomniała a pamięta i niech zawsze będzie święta. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 17:59 święta raczej to nie będzie boć diabełek z niej wychodzi i tak myślę, że w tym względzie Bączek też się ze mną zgodzi Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 18:03 Jeżeli święta nie bedzie to już my po obiedzie. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 18:03 Nie zapomni, w tym jest chwała, Oby tylko nie zachorzała. Nic nie mówi, nic nie pisze, Tylko chwali sobie ciszę Punkciku nasz kochany, Odezwij się, mimo rany, Która piecze, która swędzi. Filaretka tutaj zrzędzi, Bo nie pewna Twego zdrowia. Daj znak życia,moja miła Abym dobre wieści wiła Odpowiedz Link
anoagata Re: Napadła mnie 28.07.14, 18:06 I przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skontaktyj sie z nami. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Napadła mnie 28.07.14, 18:16 Punkcik nasza piękna, zdrowa, Gości wita, stąd jej niebyt. Paluch opuchł, lecz bez żądła. Wszystko w normie, no i git. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Napadła mnie 28.07.14, 18:21 może goście coś przyniosą i się choć podzielą z osą Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Napadła mnie 28.07.14, 20:20 A kuku, ja żyję Chcia mnie nie było chwilę To ja jeszcze ciągle żyję. A na osy są szerszenie Szerszeń wypleni wraże plemie. Teraz już bez bólu siedzę. Wiem, przyjaciół mam przez miedze. Moi mili przyjaciele Wycierpiałam mało wiele Wasza troska mnie wzruszyła Dla Was zawsze będę miła No chyba, że Ktoś podpadnie mnie Odpowiedz Link