kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 19:17 odechciało mi się numerków komuś bardzo przeszkadzało, że się bawię poważnie też mi się już nie chce Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale numerek! 07.08.14, 19:51 Przeżywasz kryzys wieku średniego? A tak na poważnie. Jeśli chcesz to jakoś rozgryźć, to musisz to zrobić sam. A jeśli chcesz przejść nad tym itd. ... to też musisz sam. To jest forum stworzone przez ciebie. Wszyscy są tu dobrowolnie. Jedni przychodzą, drudzy odchodzą, każdy szuka miejsca dla siebie. Bądź sobą, masz ochotę na śmiech - to się śmiej, chcesz na poważnie - nikt ci nie zabrania, bo też kto nie chce nie musi w tym uczestniczyć. Nie ma przymusu, obowiązku. Każdy znajdzie to co lubi. Rób to co sprawi przyjemność TOBIE, a nie innym. Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:07 Podpisuję się pod tym wszystkimi 4 racicami czy co tam ma koza i jeszcze dorzucę, że to raczej czyjś problem a nie Twój to kogoś mierzi dobra zabawa, przykre, zgorzkniałe i zawistne a więc nie warte Twojego zainteresowania Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:10 jak mi przejdzie wkurw to się nad tym zastanowię problem nie mój, ale nerwy moje bezsensowne i niepotrzebne i kolejny zepsuty dzień Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:13 Kiedyś już pytałam, ale zapytam jeszcze raz. Czy warto sobie zdrowie psuć ? kogucik.2872 napisał: > jak mi przejdzie wkurw to się nad tym zastanowię > problem nie mój, ale nerwy moje > bezsensowne i niepotrzebne > i kolejny zepsuty dzień Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:14 no właśnie absolutnie nie warto a każdy taki incydent odbiera chęć choćby zajrzenia na forum w celach porządkowych. wirujacypunkt napisał: > Kiedyś już pytałam, ale zapytam jeszcze raz. > Czy warto sobie zdrowie psuć ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:22 Postaraj się olać sprawę. Nie warto być takim wrażliwcem. kogucik.2872 napisał: > no właśnie absolutnie nie warto > a każdy taki incydent odbiera chęć choćby zajrzenia na forum w celach porządkow > ych. > > > wirujacypunkt napisał: > > > Kiedyś już pytałam, ale zapytam jeszcze raz. > > Czy warto sobie zdrowie psuć ? > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:24 tak już mam a jak ktoś o tym wie, to wykorzystuje bez kozery wirujacypunkt napisał: > Postaraj się olać sprawę. > Nie warto być takim wrażliwcem. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:28 Taka postawa wobec drugiego człowieka, to zwykła podłość. kogucik.2872 napisał: > tak już mam > a jak ktoś o tym wie, to wykorzystuje bez kozery > > > wirujacypunkt napisał: > > > Postaraj się olać sprawę. > > Nie warto być takim wrażliwcem. > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:30 bywa i tak przejdzie mi nerw to wróci chęć do zabawy wirujacypunkt napisał: > Taka postawa wobec drugiego człowieka, to zwykła podłość. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:37 Weź motylki Przypnij na szpilki Humor powróci Nie warto się smucić Wszak śmiech to zdrowie Każdy Ci powie kogucik.2872 napisał: > bywa i tak > przejdzie mi nerw to wróci chęć do zabawy > > wirujacypunkt napisał: > > > Taka postawa wobec drugiego człowieka, to zwykła podłość. > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:39 no toś szczeliła nie ma bata żaden motylek mi tu nie lata mam uczulenie na ich pylenie wirujacypunkt napisał: > Weź motylki > Przypnij na szpilki > Humor powróci > Nie warto się smucić > Wszak śmiech to zdrowie > Każdy Ci powie Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:45 Tu nie lata, lata tam Przypnij szpilą (słowną) i skończ ten kram. kogucik.2872 napisał: > no toś szczeliła nie ma bata > żaden motylek mi tu nie lata > mam uczulenie na ich pylenie > > > wirujacypunkt napisał: > > > Weź motylki > > Przypnij na szpilki > > Humor powróci > > Nie warto się smucić > > Wszak śmiech to zdrowie > > Każdy Ci powie > Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:51 kiedy to wcale żadne robale znów mnie opluły i dzień popsuły wirujacypunkt napisał: > Tu nie lata, lata tam > Przypnij szpilą (słowną) i skończ ten kram. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:58 Dzień już za nami Już wieczór mamy Śmiej się wieczorem Miej w nosie sfore. kogucik.2872 napisał: > kiedy to wcale > żadne robale > znów mnie opluły > i dzień popsuły > > wirujacypunkt napisał: > > > Tu nie lata, lata tam > > Przypnij szpilą (słowną) i skończ ten kram. > Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:07 Jeżeli na Ciebie, to sobie pogadajcie, ja nie będę się wtrancać. Zdawało mi się, że na kogoś innego jest wściekły. rudka-a napisała: > Wirek. On jest wsciekly znów na mnie : > Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:13 Eee chyba na mnie wtrancaj sie ile chcesz pierzastemu za godzinę nerw przejdzie. Dobry z Niego chłop ino narowiste to jak zrebak Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:18 Wszystko jasne, jednak wtrancać się nie będę, poczekam aż do formy wróci. rudka-a napisała: > Eee chyba na mnie wtrancaj sie ile chcesz pierzastemu za godzinę nerw prz > ejdzie. Dobry z Niego chłop ino narowiste to jak zrebak Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:34 wirujacypunkt napisał: > Wszystko jasne, jednak wtrancać się nie będę, poczekam aż do formy wróci. to uparte niemożebnie jest.... może ze dwa piwa postawię, to się jakoś udobrucha Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:36 Postaw piwko, może humor wróci? Zawsze warto próbować. rudka-a napisała: > wirujacypunkt napisał: > > > Wszystko jasne, jednak wtrancać się nie będę, poczekam aż do formy wróci. > > to uparte niemożebnie jest.... może ze dwa piwa postawię, to się jakoś udobru > cha Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:46 Stawiej i będzie po ptokach, a synek bydzie się radował bo mo bier. rudka-a napisała: > Posłucham dobrej rady Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 21:01 sfora to mi skoczyć może się wkurzyłem znacznie gorzej wirujacypunkt napisał: > Dzień już za nami > Już wieczór mamy > Śmiej się wieczorem > Miej w nosie sfore. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ale numerek! 07.08.14, 20:59 Mógłbyś już przestać jeczec? Bo Ci te ostatnie dwa pióra wydre. : P Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Ale numerek! 07.08.14, 22:29 Nie pie.....l mości Kogucie, Wróć do dobrego nastroju, odrzuć dupy trucie Kurde ja rymuje! ! ! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Ale numerek! 07.08.14, 22:40 się chyba tej wody chlorowanej ochlałaś no rymuj dziecko rymuj farma.iluzji napisała: > Nie pie.....l mości Kogucie, > Wróć do dobrego nastroju, odrzuć dupy trucie > > Kurde ja rymuje! ! ! Odpowiedz Link