kogucik.2872 30.09.16, 17:16 .....być kmiotem, niż szczurzym pomiotem suka się posrała, znowu orgazm miała z piątku flachę obaliła, jak Messerschmitt się skropiła tedy zatem do wieczora. Przyjdzie nowych zwierzeń pora. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2872 Re: lepiej 30.09.16, 17:20 postronnym do wiadomości odpaliłem właśnie kompa i zasiadłem do obiadku. A to szczurze niedopchnięte znowu się nudziło. miłej lektury. Słowa i zachowanie godne nauczyciela. Rym cym cym (2) rudka-a 30.09.16, 16:23 Reeeety! reeety! po doktora bo Andriuszka bardzo chora dziób nie kłapie, wzrok mętnawy już nie będzie z A. zabawy? w oczach dziwne ma kolory do wynurzeń coś nieskory dawać mi tu defibrylatory!!! wstrząsnę, zmieszam, klepnę w dziób niech nastąpi szybko cud może zastrzyk z witaminy lub pigułka z dawką kpiny już się oko otworzyło co za ulga - będzie żyło! jeszcze tylko pod kroplówkę żeby kuper miał, jak nówkę drugie oko też świdruje więc leczenie już skutkuje cicho kwoki! nie zawodzić! już nie będę K. głodzić jest już dobrze, już się wierci tłuc się będziem aż do śmierci tej zasranej, jak mówi przysłowie no, to nam wszystkim - na zdrowie! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: lepiej 30.09.16, 17:30 i zapewniam cię wariatko nie będziemy się tłuc do śmierci chcesz sprawdzić, czy dotrzymam słowa ? ok.... Odpowiedz Link