25.12.16, 21:28
Koguciku, poczytawszy nieco (prawda że z doskoku) zdało mi się, jakby ktoś inny pod Twoim nickiem pisał, jakby jakaś inna osoba Twój nick zawłaszczyła, bo nic, zgoła nic nie poznaję Osoby.
Szok, prawdziwy szok...
Może jeszcze kiedyś wróci ten z dawna mi znany i lubiany Kogucik, poczekam, może doczekam...
Nadzieja matką...hmmm...ale jak bez niej?
A na razie, jako że Święta wciąż jeszcze trwają, mało tego: polskim obyczajem dni Świąt są dwa, życzenia Bożonarodzeniowe Świąt zdrowych i spokojnych, dla Dworca i Pasażerów Dworcowych zostawiam.
Jeśli uznasz że zakłócił ten wpis ład i porządek dworcowy lub tok narracji, zawsze możesz go sprzątnąć, jako kierownik Dworca. Cześć, Panie i Panowie.
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: Święta 26.12.16, 11:52
      widocznie drogi Agfo czytałeś faktycznie niezbyt dokładnie. Zapewniam, że nikt inny nie pisał pod moim nickiem.
      Dziwi mnie za to Twoja krótka pamięć.

Dziękuję za życzenia i wzajemnie życzę zdrowych i spokojnych.
      • kogucik.2872 i po świętach 28.12.16, 23:34
        więc jest czas i okazja

nie zauważyłem, żebyś ubolewał nad tym, jak wiele razy ja zostałem obrażony przez Twoich znajomków, czy czym tam jesteście.
        A to bardzo mnie smuci, bo do tego momentu uważałem Cię za jedynego normalnego i prawego człowieka w tej matni.
        A co za tym idzie - łudziłem się, że nazywając mnie przyjacielem, moje dobra były równie ważne jak inne.
        Ale nie.
        Znowu się bardzo bardzo pomyliłem.
        Lepiej późno niż wcale - jak mawiała prababcia.
        Nie jesteś od nich inny. Popierasz agresję, nienawiść, wywyższanie się, butę i kłamstwa.
        Twój post jest jasnym i wyraźnym tego sygnałem.
        bardzo mi przykro z tego powodu. Bo okazało się, że nie warto szanować tu nikogo.
        • kkkkosmita Re: i po świętach 29.12.16, 16:30
          WARTO! Dobrze wybrać!
          • kogucik.2872 Re: i po świętach 29.12.16, 17:35
            tak więc wybrałem, Kosmiczny.
            powitać.
            • kkkkosmita Re: i po świętach 29.12.16, 18:00
              A rok 2017 będzie na pewno lepszy, zdrowszy, piękniejszy i mądrzejszy, niż ten który właśnie odchodzi do historii (no MUSI w końcu taki być! Nie chcę dalszych zmył! smile )
              Najlepszego Koguciku .
              Najlepszego dla wszystkich ludzi dobrej woli, a zwłaszcza dla tych, którzy mają iskierkę ciepła i humoru w sercach...

http://i39.tinypic.com/35k37nr.gif
              • kogucik.2872 Re: i po świętach 29.12.16, 18:22
                no będzie lepszy
                więcej fajerwerków się szykuje
                oby nie grzybki
                najlepszego Kosmiczny
                • kkkkosmita Re: i po świętach 29.12.16, 20:55
                  Grzybki? devil
                  Aby tylko jesienią i z polskich lasów Koguciku.
                  Takie smaczne i pyszne w bigosie i w zupie i.....duszone- smażone- suszone- grilowane smile

Bywaj, na razie przyjacielu.
                  Miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Miejmy nadzieję, że i ludzie ( a przynajmniej niektórzy z nich) będą...
                  mniej zadziwiać....
                  w tym Nowym Roku .....
                  • kogucik.2872 Re: i po świętach 29.12.16, 20:58
                    niech moc będzie z Tobą
                    bywaj Kosmiczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka