magiczna.panna 10.11.09, 18:41 zrobiłam spis imion w grupie, w której mialam zajęcia, byla to liczna grupa, kilka roczników. Imiona trochę mnie zaskoczyły, męskich mało, bo raczej 'babskie' studia z żeńskich nie ma np. żadnej Kasi czy Agaty, a z męskich żadnego Piotra żeńskie: Ewa x 2 Agnieszka x 2 Monika x 3 Anna x 3 Magdalena x 5 (rekord) Justyna x 2 Marta Daria Hanna Liliana Milena Małgorzata Patrycja Ewelina Anika Lucyna Natalia Kamila Iwona Edyta Dominika Eliza Joanna Karolina Estera Zaskakuje ilość imion na literę E. męskie: Marcin x 3 Rafał x 2 Andrzej Bartosz Paweł Przemysław Sebastian Szczepan Michał Łukasz Artur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: imiona grupy - rocznik '84-'87 10.11.09, 22:55 Estera i Szczepan, pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.panna Re: imiona grupy - rocznik '84-'87 13.11.09, 20:36 mnie szczerze mówiąc najbardziej zaskoczyła Lucyna w tym pokoleniu.. i Anika - rzadko spotykane Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: imiona grupy - rocznik '84-'87 13.11.09, 22:43 Anika chyba najorginalniejsza. Miło spojrzeć na Szczepana. Odpowiedz Link Zgłoś