madziarek_edziecko 26.01.04, 10:05 Witajcie. Co sądzicie o imieniu Cezary ? Mi kojarzy się oczywiście z Cezarym Pazurą , a więc sympatycznie. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Cezary 26.01.04, 11:29 Witaj ! Imie calkiem sobie,tez kojarzy mi sie sympatycznie,ale powodem,ze nie dalabym dziecku tak na imie jest mnostwo psow i kotow ktore nosza to wlasnie imie.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Cezary 26.01.04, 14:22 Mi się również kojarzy z Cezarym Pazurą lub ewentualnie z Cezarym Żakiem. Żadnego z nich nie lubię, więc i imienia nie darzę sympatią. M Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Cezary 27.01.04, 08:19 itsola napisała: > Witaj ! > Imie calkiem sobie,tez kojarzy mi sie sympatycznie,ale powodem,ze nie dalabym > dziecku tak na imie jest mnostwo psow i kotow ktore nosza to wlasnie imie.Pa Ol > a Własnie Olu, mój pies ma na imię Cezar )) Odpowiedz Link Zgłoś
marzula Re: Cezary 28.01.04, 17:54 A mój synek ma na imię właśnie Cezary. I to nie po Pazurze, a z innych powodów. Bardzo podoba mi się to imię, nie jest w ogóle oklepane, a już broń boże nie kojarzy mi się z psem! Czaruś, Czarodziej... Czy nie pięknie? Odpowiedz Link Zgłoś