gato.domestico Re: Filip... 21.01.10, 17:33 ups poszlo zanim napisalam ) zawsze myslalam ze bede miala corke....i mialam na ta okazje mnostwo imion ) a tutaj zapowiada sie na malego mezczyzne Jak sie wam podoba Filip? nie jest oklepane i zbyt popularne? zastanawiam sie jeszcze nad Leonem.... Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Filip... 21.01.10, 17:44 Wybrałabym Leona. Mnie się Filip wogóle nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Filip... 22.01.10, 09:19 obydwa mi się podobają, ale Filip dłużej. świetnie rozumiem Twoje dylematy popularnościowe... też nie chcę, żeby moje dziecko było "jednym z wielu" (w piaskownicy, przedszkolu, szkole) o danym imieniu. wiem, z perspektywy czasu są gorsze nieszczęścia, ale NIE CHCĘ i już może dlatego, że w moich czasach Paulina była bardzo rzadko spotykanym imieniem? w takim razie chyba jednak Leon, albo trzecia opcja Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Filip... 21.01.10, 17:46 forum.gazeta.pl/forum/w,12924,46850100,46850100,Leon_czy_Filip_.html Imię fajnie, aczkolwiek popularne. Leona uwielbiam, ale także coraz bardziej zyskuje na popularności. Wybrałabym jednak Leonka Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Filip... 21.01.10, 17:49 Oba imiona mi się podobają - Leon trochę bardziej, ale zapał studzi rosnąca popularność tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: Filip... 21.01.10, 18:44 a może wiecie jaka jest skala tej popularności...nie chcialabym nadać imenia typu Kuba gdzie co 3 malec ma tak na imie ) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia link 22.01.10, 12:38 Już nawet wiem co Musisz po prostu usunąć to "[/url]" z adresu, wtedy pójdzie dobrze Musiałam coś źle zalinkować ... albo jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda zonka Re: Filip... IP: 212.2.96.* 21.01.10, 18:41 z tych 2imion wybralabym Leona. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Filip... 21.01.10, 19:11 Tutaj znajdziesz info o tym, jak bardzo Filip jest obecnie popularny. Leon jest dużo, dużo rzadszy. Pewnie gdyby nie ta popularność, to Filipa miałabym kiedyś ja - to ulubione imię mojego Oblubionego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprysiowa Re: Filip... IP: *.centertel.pl 21.01.10, 19:48 moj Emil tez miał byc Filipem ale "odstraszyła" mnie popularnosc lubie i Filipa i Leona Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: Filip... 21.01.10, 19:51 tak sie zaczelam zastanawiac nad ta popularnoscia....czy popularne znaczy złe? Ja tez mam popularne imie Magda ....ale bardzo je lubie i chyba nie zmienilabym go na inne ) na pewno chcialabym uniknac popularosci Kuby, kacpra ale tez nie chce popadac w skrajnosc i nadawac super oryginalnego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Filip... 21.01.10, 20:02 zdecydowanie wolę Leona niż Filipa, ale jeśli imię jest takie wymarzone, to myślę, że nie powinnaś sobie odmawiać nadania go. ja moje (Magdalena) też bardzo lubię, mimo że w moim pokoleniu obłędnie popularne Raczej bym się skłaniała ku imieniu, które lubię, niż imieniu, które mam szansę polubić, a na siłę szukać rzadziej występującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprysiowa Re: Filip... IP: *.centertel.pl 21.01.10, 20:07 Filip jest naprawde wysoko w niektorych regionach to rowno z Kuba i Kacprem ..wybierz Leona, pnie sie ale jeszcze szału nie ma, ale co bedzie za 10 lat??? albo poszukajcie innego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
mel_bi Re: Filip... 21.01.10, 22:14 W moim otoczeniu i Filip i Leon są dość popularne. Oba mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_jedna Re: Filip... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 18:51 Kiedyś imię Filip nie podobało mi się, ale ostatnio coś mnie natchnęło i podoba się bardzo, więc polecam Leona nie lubię, zmieniłabym na podobnego Leonarda, którego z kolei uwielbiam... Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Filip... 21.01.10, 23:19 Filip z konopi - wcale nie podoba mi się to imię, dlatego dziwi mnie jego tak wysoka popularność, Leon za to brzmi bardzo ładnie i bardziej męsko aniżeli Filip , zresztą zdrobnienia fifi, fifek też nie zachwycają. Jestem za Leosiem! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mug75 Re: Filip... 22.01.10, 09:06 mnie się zaś bardziej podoba Filip niż Leon, a że i jak Magdalena więc napiszę, że tylko w szkole przeszkadzało mi, że inne dziewczynki w klasie noszą MOJE imięDo mnie zaś ono pasuje i mimo popularności nie zmieniłabym go na inneJeśli się wahasz, nie decyduj teraz, tylko jak się malec urodzi, to zobaczysz, czy on bardziej Filipek ( dla mnie to śliczny skrót) czy Leoś. Acha, i zupełnie małych Filipów nie znam. Za to Leona tak. btw- mamy podobny tydzień ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Filip... 22.01.10, 11:33 ja aż do pójścia na studia nie miałam w klasie imienniczki, za to na podwórku dwie, ale żadnej z nas to nie przeszkadzało, wręcz był to jeden z powodów, dla których trzymałyśmy się razem Odpowiedz Link Zgłoś