jagienka27 09.03.04, 18:07 przedstwiam wam imiona córeczek mojego brata, zaznaczam, że mieszkają w Polsce i nie było kłopotów z zarejestrowaniem ich w urzędzie. mają 3 latka i wszystkim sie te niespotykane właściwie imiona podobają. jagienka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filozosia Re: ZOJA I ZULA 09.03.04, 19:36 Co kto lubi, mnie się żadne nie podoba. Ale Ty masz chyba na imię Jagienka? Prześlicznie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: ZOJA I ZULA 10.03.04, 08:11 Witaj. Mi także sie nie podobają te imiona, brzmią bardziej jak zdrobnienia imion. To oczywiście tylko moje zdanie. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: ZOJA I ZULA 10.03.04, 09:18 Bo to sa zdrobnienia - jedno od Zofii, drogie chyba od Zuzanny. Mnie sie podobają jako zdrobnienia, ale raczej nie mam przekonania do nadawania od razu zdrobniałych imion. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: ZOJA I ZULA 10.03.04, 10:39 Mnie się też niestety nie podobają I w zestawieniu , które podałaś brzmią raczej Zoja Izula. Odpowiedz Link Zgłoś