przyszla_mama22 05.04.04, 19:52 JAK WAM SIE PODOBA..TAK BEDZIE MOJA DARUNIA MIALA NA IMIE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: DARIA!! 06.04.04, 15:19 Mnie sie bardzo podoba. W Polsce w co niektorych regionach juz od dawna bardzo popularne.Chcialam w Niemczech dac coreczce tak na imie,ale nie wiem skad przed paroma miesiacami dwie znajome urodzily male Darie.Wiec nie bede kopiowala. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoli Re: DARIA!! 07.04.04, 00:57 Hej! Moja corcia jest Olga Daria. Daria to bardzo ladne imie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: DARIA!! 07.04.04, 19:13 Cześć, wg mnie jest ładne i co ważne - rzadko nadawane tylko ma mało zdrobnień.Ale jeszcze bardziej podoba mi się Dalia. pozdrawiam,megi79 i Lilianna Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: DARIA!! 08.04.04, 04:35 Lubie to imie ale nie na warunki USA, juz o tym pisalam ze wymawia sie je tak samo jak diarhoea. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: DARIA!! 08.04.04, 11:11 Witaj. Mój kuzyn ma córeczkę o imieniu Daria. Podoba mi się to imię Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
darriasz Re: DARIA!! 09.04.04, 11:21 a mnie tez sie bardzo podoba, bo... sama mam tak na imie, a moja córeczka chyba będzie Asia <to juz za 5 dni>, no chyba ze bedzie niespodzianka i urodzi się synuś!? Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: do darriasz 09.04.04, 15:04 darriasz napisała: > a mnie tez sie bardzo podoba, bo... sama mam tak na imie, a moja córeczka chyba > > będzie Asia <to juz za 5 dni>, no chyba ze bedzie niespodzianka i urodzi > się > synuś!? czy jesteś z Krakowa? K. Odpowiedz Link Zgłoś
darriasz Re: do darriasz 09.04.04, 17:21 niestety nie jestem z krakowa, chociaz krakow bardzo mi sie podoba, ale Tych (tu obecnie zamieszkuje) tez sa OK Odpowiedz Link Zgłoś