megi79 07.04.04, 21:36 Cześć, a jak Wam się podobają imiona Maksym i Tobiasz? i-czy ładniejsze jest Antoni(Toni)czy Tobiasz(Tobi)?Które byście wybrały? Pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: imiona dla chłopca? 07.04.04, 22:01 Niezwykle oryginalnie -Maksym. Ja jednak wybieram Antosia! Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: imiona dla chłopca? 07.04.04, 22:41 Czesc ! Maksym w tej formie wyglada jakos dziwnie.Mnie podoba sie MAXIM ale to w Polsce niemozliwe.Moze lepiej Maksymilian ?Antoni nie bardzo mi sie podoba.Wiec chyba wybralabym Tobiasza.Tobi -slodko. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
michamina Re: imiona dla chłopca? 08.04.04, 00:08 megi79 napisała: > Cześć, > a jak Wam się podobają imiona Maksym i Tobiasz? > i-czy ładniejsze jest Antoni(Toni)czy Tobiasz(Tobi)?Które byście wybrały? Ja bym wybrała Antoni, na drugim miejscu Tobiasz. Wprawdzie na ogół wyznaję zasadę, że im rzadsze imię, tym lepiej, ale akurat Antoniego lubię wyjątkowo Maksym raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: imiona dla chłopca? 08.04.04, 04:14 Maksym podoba mi sie, ciekawe Tobiasz, niezle, calkiem pozytywne. Antoni, raczej nie szczegolnie nie podoba mi sie zdrobnieni Antos. Wybralabym chyba w takiej kolejnosci w jakiej odpisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: imiona dla chłopca? 08.04.04, 10:47 Bardzo, bardzo podoba mi się imię Tobiasz, jest śliczne, jedno z moich faworytów w tej chwili. Koniecznie daj znac, jakie wybraliście. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: imiona dla chłopca? 08.04.04, 13:09 Dzięki wszystkim za odpowiedziPytam na przyszłość bo mam prawie 2-miesięczną córeczkę,Liliannę,więc na razie nie planuję drugiego dziecka,tylko za jakieś 2- 3 lata.Wtedy b.chciałabym chłopca,a że imiona to moje hobby to już pytamMaksym ostatnio dali synkowi znajomi,Antoni podobał mi się od dawna,od zawsze chciałam mieć synka Antosia,ale ostatnio spodobał mi sie też Tobiasz,jest rzadziej spotykany.Chyba oba dobrze pasują do imienia córeczki,tak mi się przynajmniej wydaje Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś