Gość: XXXa IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 20:05 Czy istnieje imię Wiewik? Kiedyś słyszałam coś takiego i odtąd się zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: oryginalne imię 14.12.10, 20:26 W życiu o takim imieniu nie słyszałam. Może chodzi Ci o to imię? www.behindthename.com/name/vivek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXa Re: oryginalne imię IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.10, 19:17 Chyba nie...może to zdrobnienie od Wiesław? Jakie inne imię męskie można tak zdrobnić? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_22 Re: oryginalne imię 16.12.10, 21:52 dla mnie jest to zdrobnienie wiewiórki może ktoś tak pieszczotliwie nazwał narzeczoną (rudowłosą na przykład lub zwinną niebywale ) odkąd jestem mamą zwracam mniejszą uwagę na to jakich imion ludzie używają wołając np swoje dzieci. sama czasem, w przypływie uczuć, nazwę swoją córcię "Dziodzią", "Dziodziolem" (kiedyś tak brzmiało imię Zosia wymawiane przez nią samą i jakoś tak się przyjęło...), "Zolką", "Zofijką" i te pe i domyśl się tu jak dziecko ma na imię ;P Odpowiedz Link Zgłoś