badziul 26.04.04, 13:50 to sa nasze typy na dzisiaj (w I rocznicę ślubu podobaja sie Wam...? badziul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannat Re: Małgosia i Szymek 26.04.04, 20:06 Oba bardzo mi sie podobaja, ale wole pelna wersje imienia Szymon. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: Małgosia i Szymek 26.04.04, 21:12 podoba mi się bardziej Małgosia, niż Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Małgosia i Szymek 27.04.04, 10:58 Witaj! Nic dodac ,nic ujac.Jak sie wam podobaja to zostancie przy nich.Powodzenia,ale z mojego doswiadczenia wiem,ze te wasze typy jeszcze sie sto razy zmienia. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: Małgosia i Szymek 27.04.04, 13:39 Małgosia to moje imię,zawsze cierpiałam nad tym,że w mojej grupie wiekowej(20- parę lat)jest ich za dużo.Ale małych Goś chyba nie ma teraz zbyt wiele,więc uważam,że jest ok.A Szymon,Szymek-ładnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_73 Re: Małgosia i Szymek 01.05.04, 23:07 Bardzo bym chciała mieć syna Szymona, to moje ulubione męskie imię. Już jako nastolatka wyobrażałam sobie, że mężczyzna mego życia będzie miał tak na imię. Mam za to synków Filipa i Kajetana ( Kajtuś ma teraz 10 dni!), bo mąż ( też niestety nie Szymon) nie podziela mojego zamiłowania do tego imienia, ale tylko ze względu na to, że kojarzy mu się z kimś kogo nie lubi. Co do Małgosi to świetne imię, ma też wiele form - |Gosia, Gocha, Małgonia Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś