Dodaj do ulubionych

dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie

• dalenia Katarzyna Kępka 13.12.16, 13:59
      Dawna dziennikarka VIVY urodziła jakiś czas temu Jagnę.
    • dalenia T. Arciuch i B. Kasprzykowski 13.12.16, 14:03
      Ich córka otrzymała imię Nadia. Jej starsi bracia to Krzysztof i Michał.
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 16.01.17, 14:56
      Natalii Kukulskiej, tak jak zapowiadano, urodziła się Laura.
      Aktorka Joanna Gleń została z kolei mamą Sawy. Jej starsza córka to Lola.
      Córka Kuby Wesołowskiego to Róża.

Ja jestem ciekawa, jak mają na imię synowie Zakościelnego i Chyry. Nigdzie nie mogę znaleźć.
      • abiela Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 16.01.17, 16:40
        dalenia napisała:

> Natalii Kukulskiej, tak jak zapowiadano, urodziła się Laura.
        > Aktorka Joanna Gleń została z kolei mamą Sawy. Jej starsza córka to Lola.

Lola? Tak w całości? OMG
        • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 16.01.17, 21:31
          Tak właśnie. Bodajże Lola Maria konkretnie, ale Lola jest "pełnym" pierwszym imieniem. W sumie jak są Pole, Tole to zaczną się może pojawiać i Lole surprised A potem jeszcze Mola, Fola, Dola ... Sporo tych liter z alfabetu do wykorzystania.
          • lily-beth Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.01.17, 07:57
            Gola - dla córek fanów piłki nożnej, Zola - dla wielbicieli literatury, Kola dla sympatyków napoju... wink Praktyczne imiona, niosą jakiś przekaz big_grin Sorry, nie mogłam się opanować.
            • gaudencja Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 23.01.17, 21:49
              A Rola? dla chłopów. I Sola, dla rybaków.
              • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.03.21, 07:24
                Jeszcze Wola - dla dziecka urodzonego w Warszawie 😁
          • emnilda.wolna Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.02.22, 05:18
            Dla tradycjonalistów Jola. wink
    • bonbon12 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 20.01.17, 17:41
      Małgorzata Socha urodziła córkę Basię.
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 20.01.17, 19:40
        W sumie to Basia nawet świeżo brzmi na tle inny szołbiznesowych imion (Antoś, Helenek i Heniów).
    • bonbon12 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 15.02.17, 15:40
      Monika Kuszyńska - syn Jeremi
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 15.04.17, 13:15
      Właśnie wyczytałam, a chyba nie pojawiło się to w tym spisie, że Natalia Niemen ma dwóch synów - Bronisława i Wincentego. Szalenie podoba mi się ten duet smile
      • domi_33 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 15.04.17, 19:19
        Katarzyna Kwiatkowska (aktorka) córka Jaśmina.
    • dalenia Kajetan Kajetanowicz 04.05.17, 22:53
      Ostatnio w radiu pochwalił się, iż jego nowo narodzona córka to Oriana. Oriana Kajetanowicz IMO brzmi super.
    • rosynanta Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 08.05.17, 10:13
      Anna i Robert Lewandowscy zostali parę dni temu rodzicami Klary.
      Wróżę w 2018 skok popularności tego imienia wink
    • olinininka Anna Guzik 13.06.17, 18:44
      Urodzila coreczke. Dziewczynka ma na imie Bogna.
      Dodam ze ma juz dwie coreczki blizniaczki Nine i Basie.
    • mary.h Maja Bohosiewicz 21.06.17, 08:47
      Urodziła w zeszłym roku, ale chyba nikt nie zrobił wpisu na wątku - syn Zachary.
      • cyprysiowa Re: Maja Bohosiewicz 25.06.17, 11:18
        niedlugo dolaczy corka
        • mamaizgraja Re: Maja Bohosiewicz 02.08.17, 16:40
          Córka Mai Bohosiewicz to Leonia.
          • dalenia Re: Maja Bohosiewicz 13.08.17, 17:30
            Super duet! Zachary i Leonia, ale czad smile
      • gaudencja Re: Maja Bohosiewicz 01.07.17, 15:56
        Co ciekawe, istnieje też postać o tym samym imieniu i nazwisku Bohosiewicz: www.instagram.com/zacboh/ - ciekawe, czy to rodzina.
        • olinininka Re: Maja Bohosiewicz 19.03.18, 12:19
          Dzieci M.Bohosiewicz nosza nazwisko taty - Kwasniewski / Kwasniewska czyli jest Zachary Kwasniewski oraz Leonia Kwasniewska
          • humbelina Re: Maja Bohosiewicz 04.08.18, 14:00
            Już nie brzmi tak fajnie big_grin
    • mary.h Otylia Jędrzejczak 21.06.17, 08:47
      Córka Marcelina
      • nowalij_ka0 Re: Otylia Jędrzejczak 24.07.17, 14:31
        Bartosz Obuchowicz został trzeci raz tatą. Urodziła się kolejna córeczka o imieniu Michalina.
        • humbelina Re: Otylia Jędrzejczak 27.02.19, 12:30
          Marianna, Marcelina i Michalina ? big_grin
    • bonbon12 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 11.08.17, 17:38
      Marcin Mroczek - syn Kacper
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.08.17, 17:31
        Starszy to Ignacy, jakoś niezbyt mi pasują te imiona do siebie.
    • inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.08.17, 19:51
      Barbara Kurdej-Szatan i Rafał Szatan -córka Hanna
    • dalenia Ania Rusowicz 16.08.17, 22:52
      Urodziła Tytusa.

A na pudelku same "ciekawe" komentarze typu: "Ta moda na coraz to wymyślne imiona mnie przeraża, jest tyle ładnych imion, ale nie.. grunt być oryginalnym. Niedługo będą same heleny, bogny, Stefany, tytusy i franki" wink wink
      • lily-beth Re: Ania Rusowicz 17.08.17, 11:35
        Same Tytusy i Franki big_grin
        • meggan79 Re: Ania Rusowicz 22.08.17, 14:27
          Zosia Ślotała chociaż to chyba nie jest gwiazda, Rania Konstancja i Leonard (co odnotowałam z żalem)
    • rosynanta Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.08.17, 09:58
      Natalia Siwiec - córka Mia.
    • kwiatwiosenny Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.08.17, 13:40
      Robert Moskwa -Paulina i Nadia Bartek Królik- Jagoda i Kalina
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.08.17, 16:43
        Ostatnio właśnie tu miałam poruszyć wątek córek Królika. Że wprost idealne imiona, do takiego nazwiska ....
        • kwiatwiosenny Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.08.17, 20:45
          Ja nie lubię imion typu Malina, Jagoda, Kalina, Róża, nie nadałabym
          • lily-beth Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 25.08.17, 13:40
            Ja uwielbiam, ale nie do takiego nazwiska...
            • kwiatwiosenny Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 25.08.17, 14:03
              a gdyby zmieniły nazwisko w przyszłości? albo odwrotna sytuacja- Jagoda Nowak zmienia na Sarna, Królik albo Zając?
              • lily-beth Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 25.08.17, 19:36
                Nie ma przymusu zmiany nazwiska, a jeśli zmieni, to już będzie jej decyzja z pełną świadomościa tego, jak będzie brzmiał zestaw np. Róża Marchewka.
                • lily-beth Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 25.08.17, 19:41
                  Mam na myśli sytuację, w której teoretyczna Róża Kowalska wychodzi za pana Marchewkę wink
                  A jeśli chodzi o to, że mała Jagoda Królik zmieni sobie na mężowskie, jak dorośnie, to 1. ze dwadziescia lat najmarniej pomęczy się z obecnym zestawem, 2. a może wcale nie wyjdzie za mąż, 3. a może wyjdzie, ale nie będzie chciała zmienić, 4. a może zakocha się w panu Zającu? Raczej nie bazowałabym na tym przy nadawaniu imienia. IMO imię nadane ma dobrze brzmieć z nazwiskiem, które dziecko nosi aktualnie i jest to nawet ważniejsze (dla mnie) niż np. popularność imienia.
      • lidianek Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.08.17, 20:35
        Znajoma ma Jagodę i Kalinę wink
    • luska.s Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 08.10.17, 10:08
      Marta Żmuda Trzebiatowska - syn Bruno
      Magdalena Lamparska - syn Tymoteusz
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.10.17, 17:36
        Hmm, ciekawe czy chłopcy będą nosić nazwiska swoich ojców. Jeśli tak, to będzie Bruno Kula i Tymek Osumek - nieźle wink
    • aledziwok Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 11.10.17, 19:47
      Piłkarz Bartosz Bereszynski według portalu pudelek - syn Leo.
    • bonbon12 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 28.10.17, 12:24
      Filip Chajzer - syn Jerzy
      • olinininka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 05.02.18, 13:32
        Wedlug wikipedi i dostepnych artykulow syn Chajzera to Aleksander/ Alex (inne zrodla)
    • bonbon12 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 07.11.17, 15:52
      Michał Koterski - syn Fryderyk
    • inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 10.11.17, 22:26
      Izabela Zwierzyńska (aktorka) - syn Franek.
    • dalenia M. Zakościelny 05.12.17, 10:46
      Jego syn ma na imię Borys.
    • bonbon12 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 11.12.17, 23:42
      Weronika Rosati - córka Elizabeth
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 12.12.17, 16:49
        Elizabeth Śmigielska, ciekawy wybór.
        • urshie Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 20.02.20, 16:05
          Weronika Rosati zmieniła drugie imię córki z Weronika na Valentina.
    • dalenia Boczarska i Banasiuk 18.12.17, 22:15
      Syn Henryk - mam wrażenie, że to już z 5-ty Henio w ostatnim czasie wśród naszych "gwiazd".
      • mary.h Re: Boczarska i Banasiuk 19.12.17, 07:37
        Buuuu sad
        Ponad 7 lat temu nadawałam to imię i było taaaakie niszowe... uncertain
    • mary.h Anna Gzyra 09.01.18, 12:28
      Syn Henryk (starsza córka Helena).

Nie ogarniam tego szału na Henryka... sad
      • meggan79 Re: Anna Gzyra 09.01.18, 16:50
        A dla mnie to naturalna kolej rzeczy, jest to imię modne wśród gwiazd zagranicznych(Henry jest choćby u Julii Roberts,ale też Alicji Bachledy), a teraz moda dotarła do nas. Tak jak na przykład z Leonem czy Lili(ana)- zagranica były popularne, u nas niszowe, ale i do nas dotarła moda...
        • meggan79 Re: Anna Gzyra 09.01.18, 16:52
          Było to jedno ze “starych” imion,ale jeszcze nie za popularnych, więc gwiazdy je podłapały. Tak samo może być z np.Feliksem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.