mary.h Łukasz Nowicki 15.01.18, 08:51 Córka Józefina (starsi synowie - Piotr i Zachary). Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Łukasz Nowicki 15.01.18, 16:47 NIEEE, tylko nie to! Warto dodać, że Piotr to jego syn z pierwszego małżeństwa, a z kolei Zachary to syn żony z pierwszego związku. Kobieta ewidentnie ma mój gust, jeśli chodzi o imiona Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Łukasz Nowicki 29.01.18, 17:30 Może nie spopularyzują Józefiny, ale ją trochę "znormalizują" i nie będzie już histerii, ze to takie dziwne imię. Swoją drogą - nie mam pojęcia, kim jest ten człowiek Ale o Lewandowskich tez się dowiedziałam z tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
mary.h Peja (Ryszard Anrzejewski) 09.03.18, 10:01 Syn Hugo. Starsza córka Lilia (lub Liliana). Odpowiedz Link Zgłoś
mary.h Joanna Koroniewska i Maciej Dowbor 19.03.18, 11:48 Córka Helena (starsza Janina). Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Katarzyna Zielinska aktorka 19.03.18, 12:17 Chyba jeszcze nie bylo syn Aleksander (starszy Henryk) Odpowiedz Link Zgłoś
bonbon12 Łukasz Piszczek 12.04.18, 11:09 Syn Patryk, starsze córki to Sara i Nela (przynajmniej takie informacje znalazłam). Odpowiedz Link Zgłoś
bonbon12 Cezary Pazura 02.06.18, 00:14 Córka Rita, starsze dzieci to Anastazja, Amelia i Antoni. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 16.07.18, 08:34 Julia Pietrucha - córka Gaja Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 16.07.18, 11:42 Jeśli otrzyma nazwisko taty, to będzie Gaja Jankowska - wg mnie zupełnie nie trafione, GajajajaJankowska ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.08.18, 12:39 Liam Czartoryski Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.08.18, 16:07 Cóż się tak uczepili tego Liama :o Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.08.18, 13:11 Faktycznie, Gaja Jankowska brzmi niezbyt szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.08.18, 16:06 Samozwańczy "król Albanii" Popek został ojcem Borysa. Ma już córkę Julię. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Ekskluzywny Menel ;) 15.08.18, 19:24 W sumie gwiazda z niego żadna, ale imię syna ciekawe - Abel Antoni. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 21.08.18, 01:04 Blogerka i instagramerka mama ginekolog - syn Gilbert, starszy syn to Roger. Gilbert świetne imię, bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 21.08.18, 15:57 Ma jeszcze zmarłego synka, Ernesta. W sumie ciekawe imiona i współgrające ze sobą. Wiem, że dla dziewczynki była planowana Stella, a Gilbert mógł też zostać Albertem. Szkoda tylko, że Rogera wołają przez "dż". Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Anna Skura (blogerka) 28.08.18, 15:45 Nie kojarzę osoby, tzn matki. Ona jakaś zagraniczna jest, tatuś nie Polak, że takie imiona? Czy tak, bo tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: Anna Skura (blogerka) 28.08.18, 18:35 Z tego co przeczytałam to i blogerka i jej mąż Marek są Polakami. Dziecko urodziło się w Stanach Zjednoczonych Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Anna Skura (blogerka) 28.08.18, 22:07 Chociaż tyle . Urodzenie w USA widać zobowiązuje 😉. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 31.08.18, 15:16 Odeta Moro - syn Lew, starsza córka to Sonia. Odpowiedz Link Zgłoś
bonbon12 Małgorzata Socha 15.09.18, 09:58 Syn Stanisław (córki to Zosia i Basia). Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 27.09.18, 22:58 Olga Frycz - córka Helena Odpowiedz Link Zgłoś
meggan79 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 02.10.18, 17:22 Odczuwam lekki przesyt jeśli chodzi o Heleny-córki gwiazd i gwiazdek.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 25.10.18, 23:08 To samo. Imię uwielbiam i chciałabym nadać, ale gdybym została gwiazdą, to poszukałabym innego. Widziałam gdzieś jakieś zestawienie, z którego wynika, że obecnie, gdy celebrycie rodzi się córka, to najczęściej pada na Zofię lub Helenę. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 23.10.18, 20:05 Piłkarz Maciej Rybus - syn Robert Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Anna Wendzikowska 01.11.18, 18:34 Corka Antonina (Tonka) starsza Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Anna Wendzikowska 13.11.18, 17:38 Dziewczynka to Antonia. I wszystko co dzieje się wokół tej Antonii skutecznie mnie zniechęca do tego imienia widziałam komentarze - ludzie upierają się, że to na pewno Antonina, bo nie ma takiego imienia jak Antonia przecież. A jeśli już, to jest zdrobnieniem od Antoniny. A większość to w ogóle nie potrafi czytać i padają haa 'a faktycznie, Antonia, źle przeczytalam' Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Anna Wendzikowska 13.11.18, 17:52 Plus jeszcze artykuły pt. "Wendzikowska nadała bardzo popularne imię wśród celebrytów - Antonia!", albo z drugiej strony "Córka Wendzikowskiej dostała super oryginalne imię - Antonina!" Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: Anna Wendzikowska 14.11.18, 00:56 W Polsce, mimo sympatii do Antonii, wybrałabym Antoninę (którą zresztą też bardzo lubię). Koniec końców, i tak byłaby Tonią lub Tosią. A po co dziecko na każdym kroku ma tłumaczyć, że jest Antonią, a nie Antoniną? Z kolei gdybym mieszkała w Niemczech, to miałabym twardy orzech do zgryzienia. Tam to Antonia jest bardziej oczywistą opcją. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.h Anna Starmach (jurorka MasterChef) 13.11.18, 12:33 Córka Jagienka (imię w takiej formie podała na swoim Instagramie). Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Anna Starmach (jurorka MasterChef) 13.11.18, 18:11 Oficjalnie to Jagna. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.h Sylwia Bomba (z Gogglebox) 11.12.18, 09:36 Córka Antosia (Antonina, czy Antonia?) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Radosław Kotarski 11.12.18, 21:24 Radosław Kotarski (Polimaty, Podróże z historią) - syn Borys. Odpowiedz Link Zgłoś
teija_urte Monika Kuszyńska (była wokalistka Varius Manx) 30.12.18, 22:44 Córka Kalina. Starszy syn to Jeremi. Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Marek Kondrat i Antonina Turnau 01.01.19, 17:19 Corka Helena ( synowie M.Kondrata z pierwszego malzenstwa to Mikolaj i Wojciech) Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 01.01.19, 17:25 Emilia Komarnicka i Redbad Klynstra - syn Kosma Aleksandra Żuraw (nie wiem czy można ją zaliczyć do gwiazd uczestniczka 4 edycji Top Model, nagrywa filmiki na YT) córka Apolonia Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Joanna Kulig 21.02.19, 15:52 Plotki z Pudelka twierdzą, że urodziła syna Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 21.02.19, 21:59 Wnuczka Zenka Martyniuka - Laura Noemi Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 23.02.19, 21:23 Aktorka Olga Kalicka - syn Aleksy Odpowiedz Link Zgłoś