olianka 05.07.11, 12:27 Byłam dzisiaj zobaczyć listę uczniów klas pierwszych w pobliskim zespole szkół - szkoła zasadnicza i technikum. Z ciekawszych imion wypatrzyłam: Klaudiusz, Zenon, Laurencja, Antonina i Nicole z nazwiskiem typy Słomiany - zdecydowanie na płeć żeńską to nie wskazywało... Podejdę dzisiaj sprawdzić listy pierwszaków w innych pobliskich szkołach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Pierwszoklasiści 2011 05.07.11, 13:25 Zenon i Laurencja najbardziej mnie zaskoczyli. Ciekawe jak to wygląda u mnie. Może sprawdzę, jak bedę miała czas. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Pierwszoklasiści 2011 05.07.11, 16:33 Moje dawne LO: Adriana, Celina, Daniela, Felicja, Lidia, Marian Zespół szkół, w skład którego wchodzi moja dawna podstawówka: zerówka: Ernest, Ksawier, Sandra podstawówka: Kornelia gimnazjum: Kornelia, Marian, Wawrzyniec Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Pierwszoklasiści 2011 13.07.11, 10:35 Do mojego dawnego LO dopisuję Dajanę. Wcześniej o niej zapomniałam, a dziewczyna jest przemiła Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Pierwszoklasiści 2011 31.08.11, 07:58 olianka napisała: > Marian, Wawrzyniec Wow, jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Pierwszoklasiści 2011 05.07.11, 16:36 Gimnazjum sportowe: Cyryl LO sportowe: Amadeusz, Szczepan, Amanda Gimnazjum: Bernard, Seweryn, Ariadna, Inga, Łucja LO: Jaśmina, Jowita, Maryla Inne gimnazjum: Fiodor (polskie nazwisko), Tomas (polskie nazwisko), Estera, Luiza, Miriam Inne LO: Cezary, Dalia, Irmina, Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pierwszoklasiści 2011 13.07.11, 10:29 Większość z nich miło poczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Pierwszoklasiści 2011 30.08.11, 22:18 Znalazłam dzisiaj swoją listę. Z ciekawszych imion (rocznik 95): Aniela Bonifacy (!) Bernadeta Michalina Marcela Melania Jest też sporo Andżelik/Angelik, Pamela itp. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Pierwszoklasiści 2011 31.08.11, 07:04 W moim mieście: gimnazjum: Dorota ,Barbara,Sara Andrzej,Franciszek,Albert,Emil LO Jagoda,Kaja x2, Honorata,Bogusia, Mariola,Pamela,Maja ,Malwina,Jessica,Kornelia Kevin ( obce nazwisko) następne LO : Judyta,Kalina ,Dorota x2, Zofia,Marlena,Pamela,Nicola, Violeta kolejne Lo: Barbara ,Aurelia,Amelia,Inga,Renata, Igor,Dariusz,Eryk i jeszcze jedno LO: Amanda , Marcela Łucja ,Beata technikum: Zofia,Wioleta Roman , ,Filip x3, Maciej Amadeusz ,Mateusz Seweryn ,Jędrzej,Igor kolejne technikum: Pamela , Jenifer Jasmin ( polskie nazwisko) ,Malwina x2,Bernadeta,Daria Stefania ,Arleta,Blanka,Irmina,Marika , Anna Anastazja i jeszcze jedno technikum: Gracjan Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Pierwszoklasiści 2011 31.08.11, 07:55 sąsiednie miasto: gimnazja: Michalina ,Gabriella ,Renata LO: Malwina ,Renata,Elżbieta x 2,Daniela,Nikola,Idalia,Ida,Maria Antonina ,Nikolina ,Tamara, Max,Błażej kolejne LO: Klaudyna ,Marcelina,Iga x 2,Elżbieta,Michalina,Łucja, Karmelina (?) ,Malwina ,Renata,Sara x 2,Kasandra,Nikola Miłosz x 2,Jaromir,Seweryn,Nikodem następne liceum: Margarita, Daria Laura,Kornelia ,Żaklina Alan, Błażej kolejne LO: Michalina, Lidia,Pamela,Marika,Marcelina,Miranda,Laura, Roksana Berenika ,Kornela , Cyprian,Maksym,Fabian, Ariel,Zbigniew,Emil technika: Samanta,Elżbieta,Malwina,Marika,Mirella Ronald,Szczepan,Ryszard,Przemysław Fryderyk ,Damian Teodor ,Brayan( polskie nazwisko),Kevin ( polskie nazwisko),Albert, Miłosz,Marcel Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pierwszoklasiści 2011 31.08.11, 10:22 Wiele bardzo ciekawych imion! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Pierwszoklasiści 2011 31.08.11, 12:50 Jenifer Jasmin wymiata Bonifacy chyba najciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pierwszoklasiści 2011 01.09.11, 12:39 gimnazjum: Ksenia, Augustyn, Jerzy, Franciszek (wszyscy w jednej klasie) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Pierwszoklasiści 2011 01.09.11, 12:53 ...zapomniałam jeszcze o Tadeuszu. J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Pierwszoklasiści 2011 01.09.11, 14:55 Tyle ciekawych imion w jednej klasie? Fajnie Ja znalazłam w jednej klasie dwie Angeliki i jeszcze Andżelikę do tego - też zaskoczona byłam, ale mniej pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mili Re: Pierwszoklasiści 2011 01.09.11, 19:29 Pierwszaki z gimazjum rocznik 98 No i nie jestem zaskoczona Przewaga imion Aleksandra, Mateusz troszkę mniej- Adrian Bartosz Klaudia Z pojedynczych myśle że można odnotować im.: Gabriela Seweryn Lidia Pojawia sie Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mili Re: Pierwszoklasiści 2011 01.09.11, 19:35 Dzis w telewizji był gimnazjalista(chyba?) o imieniu Hipolit z mama Igą Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Pierwszoklasiści 2011 02.09.11, 15:58 Przeglądając jeszcze raz listy gimnazjalistów , tym razem ,,na żywo" wypatrzyłam Jowitę , Lucjana , Oliwiera ,Emila i Alberta .Poza tym standardowo - masa Klaudii , Aleksander , Mateuszów . Odpowiedz Link Zgłoś