asiula1306 05.07.11, 17:53 Syn idzie do zerowki byłam więc sprawdzić listy. W klasie mojego syna na 13 chłopcow: 2 x Jakub 2 x Kacper 2 x Michał Paweł Mikołaj Alan Marcin (moj) Konrad ... Z dziewczynek zapamiętałam 2 x Julia Roksana Sandra Oliwia Zuzanna Emilia Patrycja W pozostałych klasach też bez szaleństw, była Fatima(nazwisko obcobrzmiące) W jednej z zerowek na 12 chłopcow było trzech Kacprow, w pierwszej chwili pomyślałam, że mogli ich jakoś rozdzielić ale okazało się że w każdej klasie było dwoch Kacprow no i w tej jednej dali trzech(na 51 chłopcow 9 to Kacper) Powiedziałabym że w większości imiona typowe dla rocznikow 2005/06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: za dwie minuty. Re: zerowka 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 22:53 moja mama pracuje w przedszkolu, wymienię kilka imion które zapamiętałam. Fabian, Mikołaj, Zuzanna, Mateusz, Wiktoria,Karina, Kornelia, Franciszek, Maja, Julia, Jakub, Nikola, Szymon, Katarzyna, Bartosz. Odpowiedz Link Zgłoś