figazmakiem1 04.06.04, 15:17 MOje pierwsze dziecko wiec szalenstwo na temat imion. Poczytalam sobie wasze opinie na temat np Michele i obco brzmiacych imion. Ale pomimo wszystko chcialabym zapytac co sadzicie o tych dwoch imionach (chce dac oba jednoczesnie). Ach i jeszcze jedno w tej chwili mieszkam za granica, ale byc moze za kilka la wroce do Polski. Dziecko urodzi sie tutaj i byc moze bedzie chodzilo tu do przedszkola i szkoly. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boniedydy Re: Nicola, Natalia 04.06.04, 15:21 figazmakiem1 napisała: > jednoczesnie). Ach i jeszcze jedno w tej chwili mieszkam za granica, ale byc > moze za kilka la wroce do Polski. Dziecko urodzi sie tutaj i byc moze bedzie > chodzilo tu do przedszkola i szkoly. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. jeśli rozważasz powrót, to użyłabym raczej Natalii jako pierwszego imienia. Jezeli nie, to kolejnosc chyba nie ma znaczenia, liczy się Twój gust Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Nicola, Natalia 04.06.04, 18:37 figazmakiem1 napisała: > MOje pierwsze dziecko wiec szalenstwo na temat imion. Ja tego szalenstwa nie widze. Wybralas bardzo popularne imiona. Ja bym optowala za Natalia, a jesli wrocisz do Polski (czego nie wykluczasz) dziecko moze miec tylko z obco brzmiaca Nicole. Na pewno beda padaly pytania, jak to sie czyta, pisz, odmienia (nie odmienia) itp. Odpowiedz Link Zgłoś