kasiagzik 15.06.04, 02:12 Dla dziewczynki Gabrysia a dla chłopca........właśnie niewiem...?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miniaxv Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 15.06.04, 07:54 Hej, moja przyjaciółka ma córeczkę Gabrysię (12 miesięcy) - śliczną i uroczą dziewczynkę, więc mam jak najlpesze skojarzenia z tym imieniem. Gabrysia to piękne imię!!! I fajnie można zdrabniać! Pozdrawiamy - Monika&Emilka (29 tyg.) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanna Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 15.06.04, 08:21 Moja córeczka ma na imię Gabrysia Bardzo podoba mi się to imię bo można je zdrabniać na różne sposoby. A co do chłopca hm... my po prostu spisaliśmy na kartce imiona które nam się podobają najbardziej i losowaliśmy więc jeśli w przyszłości będzie jakiś chłopczyk to imię gotowe. Zresztą wyznaję zasadę że jak tylko zobaczy się swoje dziecko to imię samo przyjdzie Kaszanna i Gabrysia (13.01.04) Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 15.06.04, 15:28 Gabrysia - śliczne imię! Kojarzy mi się od zawsze z Gabrysią Borejko, która była przesympatyczną bohaterką Jeżycjady. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 15.06.04, 15:28 Aha , a dla chłopca może Mikołaj albo Filip? Odpowiedz Link Zgłoś
agucha1 Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 15.06.04, 22:47 Hej! Gabrysia ślicznie, ale jest ich już naprawdę dużo. Jak pójdzie do szkoły, to oprócz niej będzie jeszcze ich kilka. Jest tyle dużo różnych imion, a dookoła same Gabrysie, Julki i Oliwie. Pozdrawiam Mama czteromiesięcznej Gai Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 15.06.04, 23:23 Żartujesz! Ja znam tylko jedną małą Gabrysię a Julek i Oliwii - mnóstwo. Gabrysia wcale nie jest tak oklepana. Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 16.06.04, 09:15 agucha1 napisała: > oprócz niej będzie jeszcze ich kilka. Jest tyle dużo różnych imion, a dookoła > same Gabrysie, Julki i Oliwie. Czytam zawsze "Witajcie na świecie", ale wysypu Gabryś nie zauważyłam. Podobnie sytuacja przedstawia się w przedszkolu mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 16.06.04, 14:38 Gabrysia- bardzo, bardzo ladnie!!! Dla chlopca proponuje: Tymoteusz, Antoni, Szczepan, Ignacy, Sambor. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 19.06.04, 22:19 A może po prostu... Gabryś? Co prawda wolę zdecydowanie żeńską formę tego imienia, ale małego Gabriela też możesz rozważyć . Odpowiedz Link Zgłoś
iza_lucja Re: a może Gabrysia :)))))))))))))) 20.06.04, 00:25 tawananna napisała: > A może po prostu... Gabryś? Co prawda wolę zdecydowanie żeńską formę tego > imienia, ale małego Gabriela też możesz rozważyć . Zgadzam się , Gabryś , super imię dla chłopca ) Odpowiedz Link Zgłoś