wolnaola26 12.06.12, 19:50 Witam. Nie będę pisać wszystkich imion, napiszę tylko te, które zwróciły moją uwagę. Dziewczynki: Bianka x1 Kalina x1 Hanna x2 Iga x2 Sara x2 Chłopcy: Leon x1 Tobiasz x1 Filip x2 Mateusz x2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiezna_pani1 Re: WnŚ śląsk 12.06.12, 19:57 wolnaola26 napisała: > Witam. > Nie będę pisać wszystkich imion, napiszę tylko te, które zwróciły moją uwagę. A szkoda Powiedz tylko, czy była Klara, Józefina, Leopold, Feliks i Gustaw? Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaola26 Re: WnŚ śląsk 12.06.12, 21:05 Nie, nie było. Chłopcy x1 Błażej Dominik Filipx2 Jan Karol Leon Łukasz Maciej Marek Mateuszx2 Mikołaj Piotr Radosław Tobiasz dziewczynki: x1 Alicja Bianka Hannax2 Igax2 Kalina Maja Marta Milena Natalia Paulina Sarax2 Wiktoriax2 Zofia Zuzanna x2 Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ śląsk 17.06.12, 07:36 Podoba mi się Błażej, Tobiasz, Kalina i Sara. Dziwi mnie brak Julek, Len i Kubusiów - ale to akurat zdecydowanie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: WnŚ śląsk 13.06.12, 16:37 Podobają mi się Błażej, Tobiasz, Kalina. Swoją drogą, dlaczego Twoją uwagę zwróciły przepopularne imiona typu Filip, Mateusz, Hanna? Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaola26 Re: WnŚ śląsk 13.06.12, 20:53 Szczerze? Wiedziałam, że te imiona są popularne w wielkich miastach, ale zdziwiło mnie to, że i u "nas" robią się tak popularne. No, ale jak widać moda nikogo nie omija, żadnej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś